HA HA!!

Ur blondinbellas blogg:
"Jag såg nyss kanal 5 program Outsiders. Chock säger jag bara! Kvällens inslag handlade om personer som har valt att ägna sitt liv åt att leva "Fri". Alltså att inte jobba och att inte konsumera. De lever på bidrag eller inget alls och letar mat och annat som de behöver i soporna. Vet ni vad jag kallar det? Parasiter.

I början av programmet äcklades jag så otroligt av människorna. Att äta gammal, ofräsch mat är inte bara äckligt utan farligt! Men såklart låg det en politisk anledning bakom. De var arga över människors köp&släng och det här var deras protest. Däremot tyckte jag att ett killpar som levde tillsammans i en husbil i England var lite balla. Han förklarade på ett sätt så att jag verkligen tog till mig hur man faktiskt kan vara lycklig utan att ha en enda tanke på pengar. Hans mardröm är min dröm. Han förstod sig inte på folk som ägnar timmar om dagen för att tjäna pengar som dom sedan gör av med på helgerna. För min del är det tvärtom, jag lever för att spendera! Det är ju det jag tycker är roligt. Så otroligt att man kan leva så olikt varandra fast man bor i länder med hög standard."

Hon kan ju ha bra roliga yttranden den där tjejen, man kan inte göra annat än att skaka på huvudet och skratta. Men det tragiska är ju att jag nu tar upp det i min lilla blogg, att jag ens bryr mig! Fast det var mest därför jag ville att ni skulle ha lika roligt som jag, och visa att det konstigt nog finns folk som håller med henne!? Jag tror dom gör det bara för att hon ska läsa deras blogg... eller nått.
Har ett exempel, dock från ett senare inlägg av bella där hon skrev ett skämt som löd "ska jag kanske gå ut i soporna och leta en latté kanske, så jag blir en "friare" person", ungefär:


"Haha oftast diggar jag inte din humor,men om att leta blad soporna efter en latte var dock kul!
Tyckte det var lite väl fjantigt deras åsiker jag med, då dom lever på att andra slösar pengar. Hade vi alla letat sopor hade det ju tagit slut,hade vi alla varit arbetslösa hade vi kunnat utvecklas (finns ju nog en anledning till varför vi arbetet på ett eller ett annat sätt sen urminnestider!).

Hade inte ni köpt ny kaffebryggare hade ju inte dom haft någon att hitta i soporna att använda haha =) 2008-jan-08 @ 16:23
URL:
http://www.nogg.se/littleblue"

Det roliga är ju att ingen av dom verkade förstå meningen med det de såkallade sopfolket håller på med, och att de båda kommer med lika dumma uttalanden. En fin start på dagen det här!

ers majestät

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jamen IQBellan...BlondinBella menar jag är väl underbar? Älskar hennes uttalande om att döda djur och andvända dem som accosiarer. Mumsa på hennes uttalanden
och hennes mysiga hjärna.

Postat av: Evelina

kul att du tyckte om min kommentar puss på dig

2008-01-10 @ 13:35:39
URL: http://www.nogg.se/littleblue
Postat av: viktoria

I det här fallet tycker jag ändå att Bella har rätt, men det är kanske för att vi delar samma politiska åsikt. Dock tycker jag att hon uttrycker sig helt fel. Kanske borde den blonda lilla varelsen öva på att skriva argumenterande texter för det suger hon nämnligen på.

I övrigt är hon en vidrig person.

2008-01-10 @ 14:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback