JAG GLÖMDE!




Jag och mitt körkort firade ju ett år igår- woho!

Jag tar ett bad!

IDAG SKA JAG ÅKA OCH BADA! Och det ska ju bli väldigt skönt, med victoria ska jag åka, min kretakompis. Jag antar att vi ska ut på en strand på alnö, kanske tranviken. Där de coola och vältränade hänger, samt gravidamammor. Haha kommer aldrig glömma en kvinna jag och elin såg som såg ut att kunna föda vilken sekund som helst. I 30 graders värme.

Ikväll blir det middag på någon restaurang med c,v,n. Hoppas bara värmen håller i sig, till och med imorgon!! För i helgen ska jag jobba och då ska det bli så varmt som 15grader. Så jävla underbart.

Ska packa strandkudden, adjö!


I can't locate this feeling

Ledig är vad jag är, idag åtminstone.. och torsdag-fredag!

Dagen i ära har jag varit och badat med mina kusiner, det var iskallt i vattnet, men man fick ju i alla fall bada. Sedan tog jag med mig mina knoddar hem och så bakade vi muffins och kladdkaka- som vi såklart sedan åt sedan!


Tog också en powernap nyligen i hängmattan, jätteskööööööönt. Och resten av kvällen blir bara lugna puckar. Inleds med mat direkt från grillen, mh!

Varför är Carin da Silva tvhallåa?!

Maybe I bore you

Tjenamors..
Tänkte lägga in lite bilder här igår, men det började sega så då sket det sig. Får göra det någon annan dag.

Ikväll, eller senare, så ska jag gosa med alexandra och chris- längesen! Vi har nog kanske tänkte, eller jag tänkte, att vi kunde köpa något gott att äta och dricka och mumsa på det någonstans. Hoppas vädret håller i sig bara. Det blir nog bra vad än vi hittar på, ska ni se.



Nu ska jag lyssna vidare på
legend.

Not like i used to

OKEJ- min efterlängtade lediga helg blev inte som jag tänkt mig. På söndagen var jag tvungen att hoppa in och jobba, SÅKLART! Men det gick väl bra... tjänade ju lite mer kosing.. men blev inte mycket til utvilad. Längtar till på fredag, då ska jag banne mig vara ledig.

Åh jag har ingen tid för mina vänner! Blir ju ledsen på ögat.. den här sommaren, mit sista sommarlov tänkte jag ju göra allt som jag aldrig gjort. Men tydligen inte.. får väl bli nästa år.
Men vänner, vi måste gadda ihop oss snart, grilla lite, springa barfota i gräset, ni vet.

let me now when you lonely babe

JAAAA JIPPIEEEE TJOHOO!!! Jag ska inte jobba förrän på måndag! Huuuur skönt som helst.

Om någon timme är vi bjuden till mormor och morfar på middag, sånt är ju alltid trevligt- tycker då jag iaf. Efter det skulle jag ha åkt till carro och varit med en drös, men det blev inte av så det blir mormor för hela slanten!
Imorgon har jag också planer.. faktum är att jag nog har det hela helgen. Ska på 25-års kalas imorgon hos min mammas kusin Martin. Smoergoestoerta!! Och på söndag ska jag vara en stund med viktoria,malin och emma.


Men ja, jag ska städa på mitt rum. Här har jag inte tid att sitta längre, jag är ju ledig!


Och marie... jag  vill inte veta hur brun du kommer vara efter thai :(

OKEJ, BILDER FRÅN KRETA!!

Victoria och jag har tyvärr inte bytt bilder än, mest pga att hennes dator inte funkar då kanske!
Men jag ska nu dela med mig lite av mina.

     

1. En fruktmugg precis som kenza!! dock inte så god som hon säger.. 2. På den stekheta bussen framme på Kreta. 3. Kliver in på flygplatsen. 4. Utsikt från balkongen  5. Våran kokvrå! 6. Endast vi som hade balkong och terass, urtmysig jöö.

      

7. Utsikten från balkonge- kvällstid. 8. Ett par trappsteg till stranden. 9. Hotell restaurangen/baren. 10. Hotellet- indigo mare, underbart.

    

11. Victoria med glass i munnen, mmh. 12. Jag också med glass- såklart rinner det lite glass på halsen.. 13. En.. ö. 14. Vi tog en strandpromenad. 15... och tillbaka. Det var en lång strand alltså.

    

16. På upptäcksfärd! 17. Jag var också med .. 18. Låg restauranger och hotell uppe på berget, vi kom aldrig på hur man kom dit.. 19. Porto Platanias- lite av ett lyxhotell. 20. Pose i butik.

    

21. va10. 22-23 . Frulle. 24. Hessel på flyt. 25. Vi modellar i vågorna!!

    

26. Vågorna var ganska stora. 27. Jag fick göra en fläta på frisören,jösses vad snygg. 28. Trodde det skulle se ut som min tunga.. 29. Heheh benstumpar- som steker..

     

30. Vi "skojar till det" i lobbyn. 31. V är söt som vanligt.. 32..och jag, ja, vad ska jag säga:) 33. GREKISK SALLAD.. 34. Sedan spelade vi minigolf. 35. Entren till hotellet, kvällstid.

Snart är det slut på bilder.. håll ut lite till.

    

36-40. Jag väntar på att v ska bli klar...

    

41. Puh, hon blev klar! 42. En mysig restaurang. 43. Platanias centrum.. 44. Mysiga restaurangen, inside.45. Redo för sista kvällen.



Avslutar med denna snygga bild på mig själv,för att visa- JAG VAR BRUN!!!1.... så nu vet ni det.

Puss och godnatt,hoppas på lite satc.


Oh it´s what you do to me

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst


Äntligen har man en dag ledighet att se fram emot!
Igår kväll hade jag en trevlig och vuxen kväll med malin, viktoria och emma. Åt jättegod mat, korkade upp en vinare och pratade om... strykbrädor.. Hehehe ja det var en toppenkväll!
Även idag fick jag god mat, var ute och åt på restaurang med familjen. Kom precis hem, magen är så enormt svullen nu så jag vet inte alls. Det blir en lugn kväll, det är ju trots allt söndag! Tar väl fram godispåsen sen...

Blubb blubb blubb



Lite humor från förra året, hahaha så himla roligt!


Imorgon är det freeeedag, då ska jag jobba och sedan köpa present till min kompis vikoria. Jag och Malin. Sedan blir det hem och äta middag med familj plus kusiner.

Igår hade jag det jättemysigt förresten! Vi åkte upp till victorias husvagn i berga och grillade och hade det gosigt. Fick fina presenter, så nu är nästan allt struket från önskelistan! De sista två kommer jag nog behöva köpa till by myself!




Nu ska jag slappa vidare, så enormt skönt när jobbdagarna är över, MMHHH!!

Lediga dagen hela dagen





Idag ska jag bli firad två gånger. Först av en släktning och sen ikväll av tjejgänget c,v,n! En lång dag tror jag det kommer bli, men en bra sådan.
Ses när vi ses, possSsssSs

Hipp hipp hurra, hurra, hurra, HURRA

Idag blir jag hela 19 år, hurraa! Mitt sista år som tonåring är precis vad jag firat idag. Och då mestadels med jobb.. MEN ÄNDÅ. Har inte blivit firad av alla än.. men än så länge har jag kammat in lite från önskelistan och lite utanför-

ÖNKSELISTAN:
x Systemkamera
x Satc-boxen
x Bli bjuden på satc-filmen
x Serum till håret, som är värmeskyddande
x Make-up stores nagellack 'Elin' (inte fått än- men den är påväg eftersom den inte fanns i butik förtillfället!)
x Limegrön väska från Wedins accent
x Addidasmunkjacka
x Fint paketpapper (jarå, men mer vill jag ha, alltså på paketen)
x Sminkborttagning från make-up store

Sedan fick jag pengar av de äldre folket, läckra shotsglas+en coctailbok så nu bilr det åka av, smycken, strandkudde, en topp... mm! Och mera kommer det bli, gud vad jag älskar att fylla år!


I can see the shine on you

Gatufesten är slut, och det känns ju faktiskt skönt. Hade inte orkat en dag till! ...eller jo, det hade jag nog.

Mando Diao var så jäkla bra!! Och där av har jag tappat min röst i stort sätt. Det är roligt men jobbigt. 
Håkan var också helt heeelt undebart bra! Trots att man knappt fick plats var det toppen, mmh..

På mando stod vi i stört sätt längst fram, två tjejer framför som inte kunde en enda låt, VAD FAN STOD NI DÄR FÖR DÅ?!? Och ett par ryska tjejer i närheten som väckte agg så att säga. Men tillslut blev vi totalt tillfredsställda.

Undrar om min röst är tillbaks tills imorgon? När jag ska jobba tänkte jag.. Och just det, det är ju något speciellt imorgon? Hm, kanske en födelsedag?


Satc- sex and the city

Måste säga en sak, stryk "bli bjuden på satc-filmen" från min önskelista! För den ska jag gå och se ikväll med Alexandra. Vilket ska bli mysigt, har inte träffat henne sen torsdag den 12 juni. Om en timme ska vi mötas inne i stan, köpa godis och sen börjar filmen kvart i nio.



HEJDÅ NU SKA JAG GÅ OCH VARA EN RIKTIG GIRLIE!


Sheepdog

Hur skönt är det inte att jag och alexandra har kommit på vad vi ska göra för PA?!!?!? HUR SKÖNT SOM HEEEELST! Ett UF-företag blir det. Vi kommer alltså kunna tjäna pengar om vi har tur. Hehe.. mest troligt inte så mycket. Men det är en fin idé som är bra för miljön- vilket såklart var grundtanken.

Snart är det dags för årets gatufest! Eller den är ju redan i full gång.. Tre dagar ska jag gå, roa mig lite, bli lite hes, trampad på tårna osv osv.
Mando Diao och Håkan är ju som ni vet mina stora favoriter. Därför är det redan nu förutspått att det kommer bli en bra gatufest. Yes.


Tänkte slå igång filmen 21 nu, har hört att den är väldigt bra, vilket jag tror den är eftersom det var jag som beställde den av pappa.
Godnatt.


Mera presenter

Nu kom jag precis på en till sak till min önskelista!
x Sminkborttagning från make-up store



Om en timme har jag börjat jobba, ska jobba 14-17. Skönt med tanke på att jag egentligen inte skulle ha jobbat!
Konstigt det känns att det är första juli.. det är sant som dom säger, ju äldre man blir desto fortare går tiden. Förargligt alltså.

Adjöss!