Oh hairy

FREDAG. Imorgon är det halloween, och jag ska inte klä ut mig! Vad jag vet. Men jag ska till mina kusiner och äta middag, och det kan hända att dom kommer vara utklädd och skrämma mig... NOT!

Om 3 timmar börjar jag jobba, ska sedan ha en trevlig kväll med tjejerna. Var tänkt att det skulle bli en utgång, men lutar åt en billigare hemmakväll! Vilket kan bli mycket trevligare, återstår att se.



Angående Blondinbellas 18års-kändisfest så var den verkligen storslagen! Tänk 400 kändisar som man kunde mingla med, det vore ju fantastiskt! Jag gjorde inte det, jag satt mest för mig själv, vid baren. Det var någon okänd kändis, kanske storstadspojken, som kom fram och sa någonting med stil med "vem fan är du". Men jag uppfattade inte riktigt, utan beställde in en till drink.
Men storslagen, det var den. Minst sagt.

Heheh, nu måtte jag hoppa in i duschen!


En dag på jobbehh

Idag fyller kjeller år, 19 år, hehe, ingen ålder- men grattis!
Inte nog med det, idag ska jag även jobba i 6 långa timmar. Det blir fina julklappspengar sen det. Och efter jobbet ska jag ju åka och få äta tårta, så det ser man ju fram emot.. mhh!!

Så länga ska jag ägna min dag åt INGENTING, bara ligga i sängen och veta att jag lever.


lill sessan förra året hon hade kalas

Tårta på en onsdag

GOMORRON GOMORRON GOMORRON!


Sitter i sängen och tittar på top ten at ten och äter en mandarin. Innan det åt jag frukost. Mmh. Undra vad jag stoppar i mig härnäst.


Planerna för dagen är att man ska ner på stan med Viktorious(!) och inhandla nån liten såndär present...... Sen blir det hem och slöa, läsa lite kanske som jag tydligen har börjat med nu för tiden?!
SEN BLIR DET TÅRTA HOS HAMPUS I GRANLO!

Efter tårtan ska jag dra ner till Café Opera och gå på Blondinbellas 18års-kändis-fest. Ja, jag är bjuden, eftersom min blogg är bland de 10 största i Sverige. Jag lanserar även i utlandet.
Det kommer bli kul, har inte bestämt vad jag ska ha på mig än!! Opz, måste göras.


CIAO!


Fiffel och båg

Hahahahah titta där och bli medlem!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=147024

physsel

Snart vanknas det middag! Pasta a la köttfärsås. Mmh min mage kurrar, snart.

Sen kommer mina kusiner upp, vi ska pyssla! Jag kom nyss hem från en tur med dom på panduro och dom har noga valt ut vad som ska pysslas med. Eller inte Robin, han gnällde bara över att han hade ont i benen och ville hellre gå på lekplaneten.
5års krisen.
Suck.


Haha robin i ett nötskal


Imorgon ska jag på stan med Viktoria, vi måste köpa presse till kjeller som blir 19 på torsdag. Sen på kvällen ska jag till Hampus som vi ska fira eftersom han fyller 19 idag, tjoho gratulerar!
Tårta på tårta, det är sånt vi gillar.

Undra om man ska påbörja Magdalena Graaf-boken?


Sanningen om diamanter

Sitter hemma i min ensamhet, har precis läst ut en bok. JAG!? Ja, på tre dagar har, inte sträckläst alltså, utan när jag unnat mig lite tid. Nicole Richies bok - sanningen om diamanter. Den var bra, var nog därför det gick så bra att komma igenom den.
MEN, jag är ändå mycket förvånad över mig själv. Hahah att jag ens köpte en bok, eller jag köpte två! Köpte Magdalena Graafs också, så den är det bara att ta tag i senare.

HahahahahhHAHAHAhaha, fick klasskortet plus porträttkorten idag. HUR JAG SER UT, det är mycket tillåtet att skratta!! HahahahAHAHhaa, jag dööööööör!!! Så kul!


Nu ska jag... fördriva tiden med någonting annat. Klä på dig vore nog ett bra alternativ!

Love lockdown

http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/
Klicka in där, för varje unik besökare går 1 kr till Rosa bandet!

Det är ju fint.


Nu är väskan nästan helt packad. Skönt. Tåget går 08.11 imorgonbitti.
Måste ju bara tipsa om Kanye Wests nya låt- love lockdown.

In las vegas


Flying babies




HEJ!
Idag har jag först- stressat hela dagen fram till lunch. Sedan gått 5 km, och sedan tränat på friskis.
Det har varit kämpigt, men ack så stolt man känner sig nu.

VI hade ju skvadern klassikern idag, ES3 som kortlek, ja får se hur det går- korten var snygga iaf! Sedan fick vi "löpa" i 5 km. Åt sedan 4 bananer.
Oohh in Las Vegas, in the neon lights- you better hold on tight.....


Haha ja, snart är det lov och jag beger mig till Uppsala på lördag. När pengarna rullar in, skönt.
Klart slut.


Viktoria..

Ge mig den.
Så eru gollig gomman!


Kom och klipp!

Min kompis Johanna B.Acklund håller på att ta över en frisörsalong, och har precis skaffat ett eget företag - Glorious.

Under hela november får ni en klippning för endast 200 kr. Och när ni kommer till salongen så nämner ni att ni blivit värvad av mig, Therese Andersson.

För mer information om telefonnummer och adress så gå in på
http://operationbeach2008.blogg.se/, brorsan hennes, där står allt. Och en kaxig bild på frisöer själv!

Bohemia

Lite torka här under helgen, jag är ledsen.

I alla fall.. Jobbade ju, det var segt speciellt på söndag. Hatar ju söndagar som ni kanske kommer ihåg! På lördag besökte jag även Emma, och Malin, i Emmas nya lägenhet! Det var en väldigt snygg våning hon hade hittat. Vi åkteo ch köpte kinamat och en karrapåse på det. Det kunde inte vara ett bättre sätt att slappna av på.

På lördag åker jag till Uppsala, till syrran. Det ska bli skönt, komma bort lite sådär på en helg. Se uppsala, som jag inte sett så mycket av förut. Ska åka tåg, SJÄLV! Det kommer nog gå bra, jag har fönsterplats båda vägarna. Och musik. Jag.. kkllaarrrar miigg.. g.gg...

Ja.



Äntligen kan jag vila ut från skolarbete för ett tag, en lugn hemmakväll i soffan, med som vanligt med tända ljus och fötterna på bordet. Ska stoppa i mig en chokladmuffin som farmor hade köpt mig. Tack för den!

Ne, adjö.

Losing my religion, hehe

Slänger iväg ett inlägg här på skolan, det är verkligen inte ofta.. Förstår varför. Man är ju alltid snäppet dyster när man sitter på skolan, inte jämt kanske, men ibland sådär. Just nu är jag lite dyster. Just för att jag håller på med en religionfördjuping som tar lite mer tid än vad jag tänkte. Och att jag har en annan religion uppgift som jag borde ha lämnat in men inte gjort.
Jobbar i helgen också, tar ju upp en sådär 15 timmar det också av en tid jag skulle ha behövst till detta. Tror kanske jag ska skippa arr och komp lektionen för att slita med detta. Det känns mer relevant för mig, tro mig!

Hahahah ja, jösses. Alexandra slängde precis ihop ett bildspel till bilden, det är inte så relevant för henne heller! Gomman va gollig ru e.
Ska vara med alex och chris ikväll, ha en myskväll liksom. Man orkar inget annat som en mogen 19åring..

Nänä. Ska väl fortsätta med det jag höll på med.
Slänger med ett stort grattis till Malin som fixade körkortet idag, JIPPIE!

Mina vänner

Mina vänner bad mig om hjälp, de ville att jag skulle publicera deras kontaktannonser med tillhörande bild. Jag hjälper såklart till!

 Johanna Backlund
Tjena tjena, Jollan kallas jag! 19 höstar  har man gått och blivit, gammal och erfaren. Jag är en ung kvinna med många bollar i luften, vilket jag älskar! Jag jobbar som frisör, älskar att vara med mina hundar och att dela min tid med min käraste F. Ja, jag är upptagen. Vilket betyder att ni troligtvis inte har en chans. Ni kan titta och njuta.
För en vänskaplig relation, kontakta mig via; lill*****@hotmail.com


 Elin Henriksson
Shu, 19 bast och tjej. Försöker kirra ett jobb nu såhär efter studenttider. Brukar få rycka in och städa ibland men inte får man en bil för det? Ja, jag är i stort behov av en sådan. Vill gärna flytta hemifrån också, jag är gammal nog för det. Så en eventuell partner som kan betala hyran vore det bästa! På fritiden gillar jag att sitta vid datorn, titta på tv, rasta Rex (min hund) och att.... festa!
Om just du delar mina intressen så hör av dig till mig och berede dig på ett äventyr; elin*****[email protected]

 Hampus Holmgren
Kille på snart 19 jordsnurr, singel i väntan på en snygg och trevlig tjej med ett starkt intellekt. Gärna fräknar, och glasögon när det behövs. Annars så gillar jag att hura någon dålig skräckis med en kompis och äta chips. Gillar att gå ut och ta en drink eller två, även fast jag inte har råd. Men mig kan man alltid lita på! Så fatta mailen och skriv, zta***@hotmail.com

 Caroline Fransson
Snygg, sexig och upptagen 18 åring är man ju. Söker en själsfrände att spendera en hel del tid till att vara hurtig på, men du ska även kunna ta det lugnt så som att mysa i soffan framför Sex and the city (viktigt!) och trycka i dig en Ben & Jerry. Spenderar också tid med att fika med mina nära och även ta det lite vildare och gå ut en fredagkväll. Vad vet jag, så länge jag har roligt!
För en vän i alla situationer, låt det plinga i min mailbox; fjong***@hotmail.com

 Malin Kjeller
Jag är på gränsen till 19 unga år, är mellan två jobb och jag är inte tillgänglig för en sexuellrelation, eftersom jag redan befinner mig i en. Med ett jobb i handen skulle jag vilja flytta ihop med min lover, det känns aktuellt. Är också nära att ta körkort, vilket skulle underlätta mitt liv en del. Skulle lättare kunna ta mig till Frisik, där jag tränar. Trots att jag inte har någon inkomst så stoppar det mig inte för att ha en rolig utekväll när någon frågar!
Partypinglan söker partypartner, snälla hör av dig på; malin******@hotmail.com

 Viktoria Jansson
Hårt pluggandes 19åring juridikstudent. Befinner mig i Örebro för tillfället, men ska hastigt byta till Stockholm. Närmare min kära syster och mina älskade vänner. Jag är singel och längtar efter någon partner, som kan klara av en stark kvinna som jag. För jag gillar att diskutera och är bra på det. Men jag har mina goda stunder då jag lättar upp stämningen med ett och annat skratt. Less på att vara ensam i sänghalmen, så kom och joina mig.
Så söker du en snart framgångsrik kvinna då har du kommit rätt; viktoria_********@hotmail.com

 Emma Tumfart
Tjej, snart 19, väntar på dig kille, 19-25. Jag har i cirka 1,5 år framöver fast inkomst och har precis skaffat mig egen lya där vi kan mysa med en bit god mat som jag lagar oss. Jag är snygg och smak för kläder eftersom jag jobbar på Indiska, det betyder att mitt hem också är i klass med mig. Jag behöver dig och du behöver mig.
KOM IGEN - SKRIV!! emma********@hotmail.com

 Alexandra Sandgren
En mycket självständing tjej, nyligen 18 fyllda  år. Trots min självständighet så letar jag febrilt en partner att dela min goda och dåliga sidor med, att dela sängen och duschen med. Jag förväntar mig en kille 18 år och uppåt (helst inte äldre än pappa), som klär sig snygg och har en häck att dö för. Du ska kunna hantera min envishet och skratta när jag drar en vits. Jag begär mycket men jag ger mycket också, det kommer du att märka under de goda stunderna.
För att få bita i en hästtjej så maila mig; alexandra******@hotmail.com

 Kristina Carlsson
Jag är singel. Jag väntar på en man som vet hur man behndlar en kvinna. Jag är 19år snarast, och pluggar upp några missade kurser. Musik är min starka sida, så var inte orolig för att inte kunna somna, jag sjunger en visa för dig så du somnar. Dansa kan jag med, med eller utan kläder, du väljer. Därmed är jag vig också, vilket kan komma till använding på något sätt i mitt liv, du bestämmer.
Vill du ha en jazzande rödtott med stort hjärta och sug så har du hittat mig; kristina.***********@hotmail.com


Vill ni ha den fulla emailadressen får ni säga till, så är det givet!
Jag vet att ni blev sugen på någon av mina partners, låt det flöda.



Tack!  / Therese

autumn leaves

JAG ÄLSKAR HÖSTEN!
Den är mysig, väldigt mysig. Man kan börja dra fram halsdukar, mössa, vantar- och tekoppen. Det gillar vi. Plus att den är ju väldigt fin våran höst, löven är ju fina. Man kan sparka på löven när dom har fallit, det gjorde jag idag. Två sparkar, sen fick det vara nog.


Ska nu försöka jobba lite etik-uppgift. Jippie..

Årets skönaste köp

Idag gjorde jag något jag länge läääänge mycket länge velat göra.
Jag köpte Hemtex bästa och dock dyraste kudde!

Jag har länge suktat och klämt på den när jag jobbat. Nu är den äntligen min, och befinner sig just nu under mitt huvud.
Gåsdun är det, 90%. Det är fint det ska jag säga. 999kronors kudde.
Om jag inte sover gott, då...
Banne mig.

Chineese

HEEEEELG!
Vilket betyder att jag ska jobba. Ingen ledighet här inte! Två helger på raken blir det, vilket kommer bli lite tungt. Men inte så tungt när pengarna rullar in, tjoho.


Snart ska pappa och jag åka och köpa mat. Jag ska få kinamat och mamma och pappa ska få pizza. JÄTTEGOTT! Sen ska jag äta massa godis, ligga i soffan eller sängen och bara slappa.

Nu ska jag höra mig för om vi är på G.
Ohoj lantkrabbor.


Psykologi igen

Mitt upp i psyokologipluggandet så hoppar jag in här. En liten paus..

Jag har tränat idag.... TRÄNAT!! Det var väldigt jobbigt där ett tag, men Malin och jag tog oss igenom passet. Skönt. Och nu är jag inte mer än stolt över mig själv!



Var dig själv, alla andra är redan upptagna
Ett litet ordspråk som stod i Alexandras kalender.. Tänkte bara.

Back to the books.

Dream a little psycological dream

Här sitter jag..

Jag som egentligen borde plugga...

En hel del har jag ju att plugga..

Men jag måste vila lite..

Känner att ett lov är behövligt.. 

2 veckor kvar efter den här..


Oh la la laaa..

Ska ta tag i psykologin nu..

Jag som önskade bästa betyget i den kursen...

Det är nog inte möjligt efter det här provet...


Måste ta på mig glasögonen....

Tända ljus så jag slipper frysa..


Måste prata med Malin om vi på allvar ska träna imrogon..

Jag återkommer...



Mmmh..

Oops I



Hallelå-
har percis dukat upp med en dos tända ljus i rummet mitt. Ska ha en helkväll härinne, och tro nu ingenting. Jag ska ägna kvällen åt att plugga- ba da bam bam bam ba!
Har ännu en gång en hektisk vecka. Förra var lugn när det gällde skolan, men denna är mindre lugn. Som vanligt så tänkte jag dela med mig till er vad jag kommer att ha för mig i veckan t.o.m nästa måndag;

ons- skola, plugga
tors- skola, TRÄNA(!), pluuugggaaahh
fre- skola, psykologiprov
lör- jobba
sön- jobba, plugga
mån- skola, Sv B seminarium, etik uppg. inlämnad

Ja jag tycker det är rätt mycket på samma gång. Man måste ligga i, det är ändå skönare att ha saker att göra när man väl går i skolan, kan jag tycka.
Är Veronica Maggio på fredag på stadshuset också.. Jobb på lördag dock, plus att plånkan säger stopp.

Bäst att luta sig tillbaka, smälta maten och bli en liten psykolog. KRAMIS

Lite oh oh ah ah

Your fingertips across my skin,
the palm trees swaying in the wind
images
You sang me spanish lullabies,
the sweetest sadness in your eyes
clever trick

I'd never want to see you unhappy,
I thought you'd want the same for me

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache,
almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
images
And when you left you kissed my lips
you told me you would never
ever forget these images, no

I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
without you on my mind
So you're gone and i'm haunted
and i'll bet you are just fine,
Did i make it that easy
to walk right in and out
of my life?

A fine frenzy

Karamell kungen

Hemma från Örebro. Sent igår kväll slockande jag i min egen ljuvliga säng!
Nu ligger jag och tittar på dh, åt en liten chokladbit...... Väntar på mat såklart. Fick en bulle hos Kalle förut, vi hade ingen lektion på eftermiddagen så vi blev dit bjuden.

Det var roligt i Örebro, men dock trångt. Fyra vuxna kvinnor på 18kvm. Dessutom hamnade vi på fel tåg när vi skulle åka från Gävle till Örebro. Vi kom till Örebro som tur var, men en timme senare! Heheh.. så det kan gå.

Jag hyvar med en liten lista-


MOBIL-LEK

Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen och stanna efter en stund! Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:
Du går dit med: Dennis
Du är där med: Johanna
Du dansar med: Marcus Rydell
Du kramas med: Snuff
Du hånglar med: Jos
Du går hem med: Nils
Du somnar med: Sebbe
Du vaknar med: Alex mamma
Du har sex med: Hessel


Swedish colours

Nu är det tidig bloggning för att vara mig! Men jag ska ju som sagt till Örebro idag, jippiiee! Kl8,30 kommer morfar och hämtar mig, för att sedan plocka upp Malin och Emma och lämnar sedan av oss vid tågstationen.

Magnus Betnér igår var ROLIGT, väldigt roligt! Skrattade ju mest hela tiden, hahahaaaaaa. Det höll på i två timmar, underbart. Pengarna var absolut inte förgäves.


Nu  ska jag göra mig lite snygg inför mitt möte med Örebro.
Hörs på söndag kl22.
ADJÖ

Rejected love

Om två timmar ska jag, mamma och pappa vara på tonhallen. Kl20 sitter vi på våra radnummer. Vi ska alltså titta på Betnér, och jag tror det kommer bli rikigt roligt. Träna magen lite mer sådär efter ett latpass core på skolan. Haha vi spelade även dodgeball, det var första gången. Det var roligt, men jag fick aldrig till det riktigt! Det kommer förhoppningsvis.

Håller just nu på att packa ner mitt liv i en resväska också.. ska ju till ÖREBRO imorgon! Det om något kommer bli kul. Planerna är ungefär, ut på kåren på fredag och ut och äta på lördag. Ska hinna med en sightseeing där på lördagen kanske. Hur som haver så ska vi ha KUL.


Igår fyllde Elin år. Hampus och jag hade problem med att hitta på något bra att köpa.. Tills vi tillslut fick syn på en skål med en plastfisk som flöt omkring. Vi bestämde oss då för att Elin skulle få en fisk. Så vi ställde skålen på hennes sängbord, med en rosett runt om. Där i fanns grus, växter och slöjstjärten Mekbeb. Hon fick såklart mat till fisken och en  håv att ta upp han med!

ÅHNEJ nu måste jag packa....