Violet hill



Just like the picture!




 


I don't have a lover mami

Idag ska jag publicera min önskelista för detta år. Det kan hände att något tilläggs senare, jag menar det är ju 8 dagar kvar. Ja alltså till min födelsedag, ni som inte kommer ihåg det från förra året när det var det jag skrev om 95% av inläggen=)

ÖNKSELISTAN:
x Systemkamera
x Satc-boxen
x Bli bjuden på satc-filmen
x Serum till håret, som är värmeskyddande
x Make-up stores nagellack 'Elin'
x Limegrön väska från Wedins accent
x Addidasmunkjacka
x Fint paketpapper


Det var väl ungefär det. Så spring och köp nu alla mina små kycklingar!
Just det, 7/7 var det. Måndag. MIN FÖDELSEDAG!!
Puss..


Hemma i sundsvall, igen

Jag är hemma, och har varit sedan tio igår kväll. Och som vanligt känns det som att man aldrig varit borta.
Har idag hunnit varit ute och shoppat lite, nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Nu sitter jag bara i soffan, ska titta på sjunde himlen och vänta på att få kinamat till middag. MUMSSSSSSSSSSSSSSSss!!

Bilder från resan dyker upp så småningom. Håll i hatten, hade.

HOLD ON

OOH I DON'T WANNA HAVE A COLD!
Ja, det är sant.. jag har drabbats av feber och halsont, plus smärta i alla leder jag har på min kropp. Liksom fan vad roligt och bra tajmat sådär 1 dag innan man ska till Kreta. Anus alltså.... MEN, det gör inget, jag ska ju för sjutton till Kreta, leva livet med min söta vän Victoria. Ryck upp mig för tusan.

Allt är nästan färdig-packat, bara lite smink och såna artiklar som jag ska använda innan jag åker. Annars är jag fit for fight. Ska bli ganska skönt att åka tåg, sova lite, äta lite, lyssna på musik.. Kommer bli jobbigare imorgon när vi är framme på Kreta runt 12 lokal tid. Gissa om vi kommer vara trötta, men då ska man bara slänga sig i en solstol. Underbart.

Ska inte snacka på nå mer, nu vet ni när jag åker i alla fall och så kommer jag hem nästa torsdag. Runt 4 ska vi landa på Arlanda, sen hemma i Sundsvall vid 22... Men inte ska vi tänka på hemresan nu, anåda.


HEJDÅ SÅ LÄNGE!!! Ha en bra midsommar i nederbörden!
puuuuuussss

JIPPIE.

       

1. ES3-vagnen som min klass gjorde 2. Baksidan.. 3. SP3 är lycklig i regnet  4. ES3, ja.. minst lika glada!


       

5. HAMPUS! 6. HANNA! 7. SUSANNA! 8. KRISTINA! 9. De tre esteterna is very happi


      

10. Carro ZzZZ! 11. Paparazzi.. 12. Vagnarna rullar iväg.


        

13. Frisörerna kom först utspringande. 14. Min blomma!! Och min bäzta kompiz:) 15. Presenter... 16. Johanna och plutt-thessan..

            

17. ELIN! 18. Nej.. dom är inget par... 19. Elin och pose-thessan... 20. MALIN! 21. VIKTORIA! 22. EMMA!



Satan vilken tid det tar att lägga in bilder, skitjobbigt verkligen. Varför finns det ingen lägga-in-flera-bilder-samtidigt-funktion? Eller finns det?

Nåväl, det blev ingen malin och viktoria idag i alla fall. Blir nog en lunch med dom imorgon istället! Tänka lägga upp ett schema inför morgondagen senare.. kan ju alltid vara intressant.. mmh.. ja.
 

oj min gud

Tisdag idag! Det innebär att jag ska jobba tre timmar senare idag, men innan det ska jag en sväng på stan med Victoria och Carro. Mumsigt! Efter jobbet ska jag träffa Malin och Viktoria tänkte jag, vilket ska bli minst lika trevligt.

Imorgon, 23.22, går tåget ner mot arlanda.... Spännandeeeee! Sen så går flyget 07.05 på torsdagmorgon.. Kanske inte allt för spännande, utan mer nervöst. Men jag har i alla fall börjat packa idag, nästan alla kläder som ska med är i väskan, återstår en hel del andra saker också.
Ska hinna färga ögonfransarna också, förhoppingsvis!
Måste ta fram mitt pass, annars kommer jag definitivt glömma det. ADJÖ!!



har lagt in studentbilderna nu, dom kommer visas så småningom.

african queen

Okej, tredje inlägget idag..
Sitter och väntar på att victoria ska ringa, ska vara hos carro kl halv7, så hon borde ringa snarast. Vi ska beställa hem god mat och vara lyckliga över att det är sommarlov!
Sedan ska jag til viktoria den äldre, och där blir det förfest för att sedan dra ut, med mina studenter. Hoppas på en trevlig och riktigt rolig kväll.


Gud så hungrig jag är- har i stort sätt inte ätit någonting sedan förra inlägget. HUNGER.
.. det funkar inte att lägga upp bilder ..

Sommarlov

Vaknade nyss upp ur en powernap på två timmar, sånna som är alldeles dundersköna!! Pappa kommer nog snart hem, jag är hungrig, måste duscha och är som sagt nyvaken och trött. Ska jag göra mig iordning eller ska jag slappa hemma i soffan? Kul eller skönt. Dilemma. Just nu är jag väldigt av må jag säga..

Pappa kom hem.. för jag längtar efter dig.. kom lilla pappa.. Som vi sjöng när vi var små och satt ute på gräset.
Och förresten, varför började sommarlovsmorgon gå  den här veckan? Och varför börjar bussarna gå sommartid innan det är sommarlov?

Dom har nu tagit studenten

Medan jag går på sommarlov är dom arbetslösa. heheh, härlig tanke... Nej, det har varit två jäktiga dagar med stress till förbannelse. Men det var god mat och mycket glada vänner!! Och kärlek fpr vi inte glömma, pussar och kramar hit och dit. Underbart säger jag.

Men nu är det över, studentmössan är använd, och presenterna öppnade. Lika med skönt, lika med frid. För mig i alla fall. Våran studentvagn vi gjorde åt ES3 kom på delad första plats också, alltså ligger vi delad etta än så länge i Skvaderklassikern! Fin fint. ES i historieboken tänkte vi försöka med.


Ikväll får jag se hur det bli, just nu är jag jättetrött och har ont i huvudet. Det kanske vänder.

Har inga bilder på datorn än på mina studenter, men det kommer att dyka upp.

when radio was king

Opsis, här har det inte blivit kladdat något på ett tag.. kan bero på att jag har varit en hårt jobbande kvinna nu i helgen! Plus att jag har firat Vcitorias 18årsdag också, vilket var ypperligt trevligt och smaskigt!

Hela veckan är också totalt fullspäckad!
Mån: Skola, fixa till vagnen, växla pengar och köpa present till syrran
Tis: Skola, måste vara klar med vagnen!! (ES3-vagnen alltså..)
Ons: Skola, Skvaderns student, Hampus och Kristinas studentmottagningar, syrran fyller år
Tors: Maskeradbrännboll m skolan, John Bauers student, Johannas studentmot., Hedbergskas student, Elins, Malins och viktorias studentmot.
Fre: Skolavslutning för lilla mig, middag med tjejorna

PUUHHH!! :)
Återkommer när helst jag har tid!

guess who's gonna get some

Jag har fått en fläskläpp... av strykbrädan. Fy fan anåda!

Kul att ta igen hela samhälle b-kursen nu såhär på en vecka. Man mår då som man förtjänar. Vankas ju jobb i helgen också, det blir ju alltså intensiv plugg helgdagskvällarna, och alla andra kvällar också.



Ok, jag ångrar mig. Varför inte pluggat tdigare? Idioti. Nu ska jag vänta på min syster, så ska vi åka och handla lite till kylskåpet. Sedan ska jag slänga mig i soffan och titta på greys med en ben and jerrys. Det är iaf lite till liv..



IMORGON KOMMER MAMSEN OCH PAPPA HEM. JIppiieeee!! Mat på bordet! Och kärlek.

Solen skiner himlen är blå- dock inte längre

Åh vilken underbar daaaaaa-aaaaag!
30 grader, det var visst varmare än på Kreta enligt text-tv sa min morfar. Helt underbart skönt! Hoppas inte ni har det såhär bra när jag är på Kreta... det är ju bara mindre än 3 veckor kvar nu!!

Igår kväll myste jag med victoria- vi åkte lite bil först med en förhoppning om att kanske stöta på någonting på vägen. Men såklart var det inte mycket som hände, förutom en hel drös med moppepojkar+ 4 moppetjejer.. Dom kom från Njurunda anar vi.
Vi åkte hem till victoria istället och spelade lite barnspel. Nej, jag vann inte..

Nu ska jag och syrran+ hund, se Alvin and the chipmunks! Hoppas den är nå bra då, nu när jag väl tar mig tid till att se en film! Det blir mer och mer sällan. Ska göra en smoothie också, äta lite godis, och bara mysa ner mig. Först, en dusch!


Ja jo jag har faktiskt pluggat idag.