Tänk.. Paradisio

image327


En bra dag!
Shopping, smink, jordgubbar och en mysig kompis.
Kinamat på det här så, smaskeeeeeens!

En fri helg!

Jag invigde min helg med att vara med Carro igår. Vi hade båda jobbat så vi satt i min soffa och slöade- försökte få igång popcorn-apparaten för att kunne se en film, men det gick inte..

Idag har jag bokat in en make up-kurs på make up store kl 1. Ska ta en kvällsmake-up den här gången, får skynda sig till bilen efter det, jag menar.. man vet ju aldrig hur mycket smink dom trycker på. Fast innan det ska jag gå med Victoria på stan en sväng, vi ska inhandla nödvändigheter till resan! Mycket behövligt.

Och ikväll ska jag och syrran köpa kinamat, och se en film. Det tror jag är planerna!



Skönt att inte jobba något i helgen.. puuhhh. Hej dååååhh

outta my

Pust, nu är jag hemma. En lång dag idag igen, fick åka och jobba idag vid fyra. Sista jobbningen den här månaden, nu är det bara att vänta på den här lönen! Den är på kontot när jag kommer hem från Kreta, underbaaaart!

På tal om Kreta.. min mamma och pappa sitter på flyget dit nu. Boo.. kul för dom! Jobbigt för mig, som måste göra egen mat, gå ut med hunden... vara husmor. Eftersom min syster inte har den talangen!
Men det fixar ju jag. Längtar tills jag får mitt taxfreegodis sen bara.


Ska gå och göra lite mackor med smarrig på tomat på, och unna mig ett glas o'boy. Sex timmar sedan jag åt sist, det är verkligen inte likt mig!!


GOODBYE

Tro och tvivel

Har läst de två kapitel i matten som jag har prov på imorgon. Ett antal gånger har jag gått igenom det, men det känns inte som att det fastnar. Men jag har ju en mattelektion imorgon innan ifall det skulle vara några probs.

Nu ska jag snart pausa mitt pluggande, ska se lite gossip girl och sen d housewives. Till det, har jag en Ben and Jerry, chocolate fudge brownie. Love!!


yayayayaya, you're talking way too much

   

Söta örhängen från cocoo. Jag funderar på ett par, i sånna fall dom första, mest sommar över dom.

Borde verkligen plugga matte nu, och det ska jag göra också, åtminstone läsa igenom lite. Orkar egentligen verkligen inte, men jag har ju prov på onsdag så det är ju inte en fråga om ork.

Har även ett prov i gehörs- och musiklära. Men vi vet väl alla redan hur det kommer gå, men ska ju såklart försöka!! Plus att jag borde göra klar renässansuppgiften... och ta en runda på stan med Victoria för att införskaffa prylar till resan. Så lite tid och så mycket att göra, klyschan passar in just för tillfället.


Mobilen

Hej! Står nere på stan och väntar på min lilla mamma. Har löst några utav mina problem som jag drog upp igår. Har varit på banken och beställt ett nytt kort, som troligtvis kommer i slutet av veckan. Var på make up store och frågade om mitt presentkort, och det gick bra att använda det ändå! Supahglad!! Nu kom mamma, hejdå.

Mamsen

Var så upprörd förut så jag hann inte nämna min älskade mamma.

image323


Hon fick ett presentkort på Plantagen, ja hon har gröna fingrar. Men baktanken var ändå att köpa nya grejer till altanen.. Hoppas hon tar vara på det.

Puss på dig mamsen!

Nämen vad härligt,visst mår jag bra

Kvällen igår resulterade i-
x magont
x smärtor i halsen+ lite snor, kanske räkna med en förkylning?
x för lite sömn med tanke på att det vankades jobb
x och sist men absolut inte minst, ETT AVMAGNITISERAT BANKOMATKORT!
Det var ju lagomt jädra kul att märka, det hände mellan halv9 och 12 på kvällen. Vad sjutton? Eller var det bartendern som drog det för många gånger eftersom det tydligen inte funkade? Spelar ingen roll i hur många spekulationer jag har, nytt kort måste fixas fram, och det är imorgon. Där med basta.

Märkte även igår att min make up store-kurs tydligen gick ut i januari!? Just nu måste jag ju säga att det är alldeles för mycket som är i skiten.


Läste detta i fröken Blondinbellas blogg: "Jag har aldrig gillat Björn Gustafssons humor - Han personifierar ordet överskattad."
Med de orden kan vi ju alla konstatera att Blondinbella inte har någon humor.

Puss pastej

Carina Berg, en sådan underbar kvinna!

Och vad glad jag blev när Seth trollkar gick vidare till talang-finalen. Trolleri är ju ren magi, eller vad säger ni? Är det något man bör fascineras av så är det dessa ting!

Imorgon ska jag ta en tripp på stan och birsta, med Carro. Får se om det blir träning innan, men ett som är säkert är att jag ska SOVA UT!!! Vilket jag inte gjort på 2-3 veckor. Mumma ska det bli.


Undra sa flundra vad man ska göra resten av kvällen.. Oceans eleven på tvn som är b r a. Eller om man ska kika lite scrubs på datorn. How ever, så blir det en tidig kväll för mig.


(glöm inte att jag satt på samma café som Fredrik Wikingsson idag+ mötte hans blick... Ja, det är coolt).

Come lets pray for the weekend babe

Idag efter skolan gick jag och alexandra en liten vända på stan, sedan valde vi att ta oss en kall dryck på Wayne's. Och se där, vilken känd, snygg tv-profil vi hittade sittandes alldeles sjäv- lyssnandes på musik på sin Iphone och läste någon tidning.. Smal, lång, såg lite trött kanske lite sliten?

Jo. FREDRIK WIKINGSSON!!!! Synd att vi inte var de enda som var där, då hade vi kanske vågat ställt till med någon scen.. Undra egentligen varför man blir så nervös av att se en känd människa, det känns så overkligt. Jajaj, jag har mött blick med Fredrik Wikingssonx2, så jag är ju nöjd.



Väl mött, idag är det dött kött.
Hemmakväll med mamma och systern.

banana pancakes

image322


Jag blev lite halvt betuttad i den här klänningen från Rules by Mary. Den säljs på
nelly.se, och lite sugen är man ju faktiskt när man nu får lön! Mmh, får se.

Har börjat planerat hur mycket studentgrejer jag ska köpa, jag tycker det är jättekul! Jag menar, jag förväntar ju mig uppvaktning tillbaks nästa år i sådana fall- men det är ju självklart!

Nu ska vi äta pannkaka, ganska gott faktiskt. Äter man det inte för ofta så är det ljuvligt, och hungrig är jag!! Har tvättat lilla bilen inifrån och ut nyligen så.. STARVING!

sex in the ny

Nu ligger man här i sängen, tittar på sex and the city och borde snar sova. Måste ju vara allert tills imorgon, eftersom vi ska ha nationella i engelska b. Reading and listening. Very funny mate!

Fikat var mysigt, vi pratade om resan och vad vi bör köpa med oss. Det är inte allt för långt kvar nu, vilket är toppen. Vi pratade även om student och studentbal, alltså inte årets utan våran som äger rum nästa år. Ett helt jobbigt, pluggande år kvar......


Nej nu ska jag slå igen burken. Det är dags för satc igen, sen som sagt sova. Får se hur det går, tog en två timmars power nap när jag kom hem idag. Mmhh!

Jag kom på att det är väldigt tråkigt att jag har så lite bilder, men det finns en förklaring. Ska försöka bättra på mig.

En till till klubben

Måste såklart börja inlägget med ett stort grattis, och det är till min lilla vän Caroline som tog körkortet igår!! Hejdundrandes skönt för henne, och vem vet, kanske lite mig?


Idag har jag jobbat massa matematik på skolan, gick helt ok där ett tag! Kom vidare där jag hade fastnat föut, tacka Gud att provet inte är förrän nästa onsdag, j a g  k o m m e r  a t t  h i n n a ! Men har då tyvärr massa mer skitgrejer att göra.......... buä.

Jag var hos tandläkaren sen också, jag hade väldigt fina tänder!!! Jag som räknade med hål. Fick en ny tid för jag ska plasta på ena framtanden, som jag sa till om för den är lite ojämn.. Måste passa på medan det är gratis, frö som Henke alltid sa "gratis är gott".

Ikväll ska jag ta en fika med Victoria. Vilket kommer bli mysigt! Jag loggar in senare, bye.

Lagt kort ligger

Jag ber om ursäkt att jag inte uppdaterat här, men i helgen har jag varit överallt men inte här
Fredagskvällen ägnade jag på skolan med några få, eftersom vissa tyckte det var töntigt ändå
Dom som tyckte vi i klassen skulle bli mer tight, det slutade med att vi på xbox drog en fight
Dagen efter började jag 9 att arbeta, jag fick med marie jobba och streta
Men det fanns mycket att göra på gång, så det gick snabbt tills jag var på hemgång
Myste sedan med carro frans, vi masserade varandra och jag fick  talang från ingenstans
Vi pratade strunt och smaskade röda bär, och tillslut damp jag ner i sängen jag har kär
Trots "Vad är väl en bal på slottet"-klysché, önskar jag att jag fick följa med
Det är ju mina närmsta vänner det där, men som sagt är det ju bara början det här
Dock hoppas jag dom saknade mig lite på dansen, dom vet ju att jag rätt bra brukar svänga med svansen
Söndagen var det också jobb att bita i, men jag har det bra när jag jobbar med marie
Direkt därefter åkte jag på vigorspex, och ibland var det faktiskt skönare än sex
Jag var där med hessel och alexandra, och den där vigorgruppen är ju nått utöver alla andra
Sedan skjutstade jag hem victoria i bilen, sedan slog sömnen ner som värsta missilen
Nu är allt som vanligt igen, trots det ska jag jobba på söndagen
Men jag älskar ju att dra in kosing, då blir det mer staden strosing
Å på lördagen är det fest, det är sånt som vi esteter gillar mest
Fast först är det en hel skolvecka att se över, sommarlov är verkligen det jag behöver...


Tack för mig.
Och just det, äntligen är mina vita tygskor påväg- 10veckor senare.

SMOOTHIE

Nu alldeles nyss gav jag på mig en utamaning... inte sån svår men. Jag ställde mig i köket och kokade ihop en smoothie till mig och syrran. (carro som har lärt mig, inte för att det är så svårt men hon som ger mig såna finfina idéer). Och dom smakar smaskens!! Jag smuttar på en nu, och ska fortsätta med det.


GOD KVÄLL!


men dom kan dra åt hel ve t e

Snart är det helg, och jag har den redan planerad till punkt och pricka.
Fredag, plugga inför seminarium, lektion kl1, sedan är det 70talsdisco på skolan... kommer kanske vara busig att smita hem. För sedan, vid 7-8 ska klassen ha en helkväll på skolan. Fredagkväll på skolan, vad är väl det? Kommer inte stanna allt för länge, eftersom-
Lördag, vankas jobb, sedan är det jag och carro hela kvällen. Mmh go' frans!
Söndag, också jobb och sedan har jag lovat mina vigorklasskamrater att gå på vigorspex. Hoppas den är så bra som dom nu sagt, heheh..

Men dagen är inte slut än, trots att jag tittat på hela säsong2 av eva och adam. Haha fantastiskt kul och nostalgiskt måste jag säga. Vilka problem dom har, hade man det i den åldern?
Ska i alla fall åka ut till birsta med mamma, sedan ska vi dra en solning.



hade norge!

Im broader than Broadway!

Jag ligger i sängen, fortfarande kanske ni tänker. Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag. Jag försökte mig på matteboken, men det gick inte så bra. Behöver liksom lite hjälp.... Sen så har jag varit och jobbat! Hade saker att göra så då var det skönt att jobba- faktiskt.


Imorgon vid 9,30 hålls en föreläsning på skolan om narkotika(intressant!), sen en liten klassamling. Sen slänger jag i mig lunch och drar jag ner till stan till min lilla loppa frans!

Resten av kvällen går till solning och plugning inför fredagens seminarium i kulturhistoria. FUN RIGHT?

Nu är det satc, sen ska jag kolla på gossip girl innan jag somnar sött. Puss.


  frukostbilden från imorse, som jag kämpade med så!


Melonfrukost

Bloggar från mobilen. Hade inte mycket till frukost hemma,så det fick bli en macka och sedan melon till dit. Hur fräscht är inte det? Ska smaska i mig det nu, sen måste jag jobba matte, bu.. Försökte lägga in en bild men det blev lite fel, hehe. Som vanligt när jag utforskar!

Mumsfilibbaba

Det går inge bra med mitt pluggande. Min diciplin är värre än någonsin, men kan det ha lite att göra med att det är sommarlov om 1 månad precis idag?! JA. Men jag ska i alla fall göra matteprovet en annan dag, jag ligger ju bara för långt efter för att ens kunna få ett g, och då är det b a d.

Sitter nu framför tvn och äter choladpudding. Det var pappas idé att koka ihop detta, och det var ganska gott faktiskt. Jag hjälpte även till att laga maten, andra gången på kort varsel. Vad är det som händer med mig?
Jag tror jag mognar i mitt sinne...


Ska vänta spänt på desperate nu, det slutade ju nagelbitande sist.
Jisses.


what if?

Tänk om jag håller på att bli förkyld... IGEN. Det är ju bara någonting som e fel alltså. Ska hålla ut imorgon.

Åkte in och betalade det sista på resan idag också, det känns ju alldeles för bra att det är gjort!! Och att det blir av framför allt. Jag kan inte tänka mig att vi ligger där på stranden om snart 1 månad. Mm bop!

När jag kom hem står det en okänd bil utanför mitt hus, men tro ni inte att det är lille Hampus som har kirrat körkortet! G r a t t i s liksom! Det kommer bara fler och fler och joinar min klan. Underbart!


Nu ska jag måla naglarna med det ljuvliga lacket från Mavala, "Romantic". Sedan blir det Ben & Jerrys och nya avsnitt av- gossip girl!

xoxo


image319

better in time

En seg dag
E kul kväll
En seg dag


Äntligen hemma!

Agraba

Måste berätta om ett stort missöde igår. Alexandra tog min mobil och började leka lite, efter ett tag tittar jag vad hon gör, så spelar hon quadrapop. "NEEEEEEEEJ" skriker jag, "SÅG DU INTE VILKEN HIGHSCORE JAG VAR UPPE I?" Hon svarar försynt "neej, jag valde new game...".
Jag blev irriterad, på riktigt. Jag hade över 100 000 och det är mycket poäng på quadrapop.

Boxades igår på idrotten också, jag har ont i varenda lem från midjan och uppåt. Det gick hårt till, men roligt var det definitivt.



Nu n u d l a r, sen work.
Ska slänga mig in hos carro efter jobbet också, awesome.

New soul

HEJ

Tänkte bara meddela lite grejer som händer just nu- där av att jag kommer vara väldigt upptagen.
För det första så har jag jobbat idag, och där fick jag fina nyheter gällande min timlön!

I skolan har jag massor att göra verkligen,
ligger efter i matten och har prov nästa vecka
en kulturhistoria-uppgift som jag inte vet när jag ska hinna göra tills på måndag
ett antal samhälleB-uppgifter som jag inte ens orkar tänka på

Plus att jag ska jobba imorgon
jobba hela helgen


Buuuhu... så det är var jag kommer ägna mitt liv åt. Ska försöka klämma in mina vänner och träning där emellan också! Jag lofvar.

en lista en lista en liten liten lista

Vad tänkter du på NU när du läser ordet :

Glass

Twister och calippa cola!
Toalett
Om man slickar på toasitsen är som att bita på naglarna...
Kläder
Jag vill ha mer.
Öl
It stinks.

Vår
Nästa hållplats= sommar!
Sommar
Soligt med plusgrader+ födelsedag.
Höst
Långt kvar tills fröken vår
Vinter
Jobbigt att gå utanför dörren.

Familj
Mamma pappa och två barn.
Kärlek
Ett rött hjärta.
Kön
Något gammal, något nytt, något lånat, något blått
Smink
Önskar att jag aldrig hade en enda kvissla i mitt ansikte, mmh!


Disney
Det tillhör att växa upp.
Stockholm
Spendera mera!
Sverige
Underbart land, det är vad jag är lärd.
Ikea
Ingvar kamprad.

Förlossning
It's been hurting all the way..
Frukt
Gör det goda godare.
Sugrör
Sägs att man blir fullare snabbare.
Homosexuallitet
Två pojkar pussas, eller två tjejor.
Ex
ETT EXEMPEL...

I'm supercool

Kultur- och idéhistorian idag var lika rolig som alltid. Läraren den underbara, hade en 2 timmar lång redovsining. Alexandras anteckningar bestod av "Jag är snygg!!", och "Inte slå, inte sitta fast, mjuka ofasta tag".
hahhahahahhahah, underbart.


Jag väntar tills imorgon bitti, det är den tiden jag gillar bäst.

En födelsedag!

GRATTIS JOSEFIN LINDBERG 18 ÅR!!
Jag nämndet jag klämdet.


Alltså är det 2 månader och 2 dagar tills min födesledag. Lägg på ett år på det så vet ni när jag fyller 20bast!


A whole lot of nothing

Fredagen i Stockholm var bra! Kom hem med en del påsar, så jag är nöjd. Missade affärerna på söder,eftersom vi var där aningens för tidigt. Jag fick äta på burger king och äta brownie med glass, det man inte frå missa, så jag är nöjd!


Igår började jag dagen med träning, skööönt. Jag har blivit lite hurtig ändå! Sedan på framåt fem-tiden åkte jag och Elin och käkade kinamat. HUR GOTT SOM HELST,(blev även över till lunch dag!). Sedan åkte vi till Jossan, med även Emma och Johanna, och åt en så kallad melonsallad och åt lite godis. Så mysigt så.


Tränat även idag, det går framåt för min fitness, har även köpt ett hopprep som det ska hoppas med i sommar tänket jag. Awesome thessan!!



weell, nu är det hallon som gäller. Tur jag börjat älska de mindre onyttiga.

Aprilo finito

Gårdagen var SUPERLYCKAD. För det första var det ju ett underbart sällskap, och för att inte tala om maten!! Jag var grillmästare, och det blev faktiskt gott. Jag kanske kan ändå... Sedan blev det en smaskig efterrätt, dock inte riktigt färdig, singstar och snacks. Innan det begavs ner till stan och Oscar. Där hade vi ju också underbart roligt, trots att det var likt en bastu där inne. Svetten rann, och då speciellt när man befann sig på dansgolvet. Gick ut och tog luft var och varannan minut där ett tag...
Men en rolig sak var ju att vi träffade våran gamla kompis JOSEFIN GANNÅ! Kände först inte igen henne, jag skyller på alkohol,hehe, nemen det gick bra ändå. Hon var lika glad för det, och jag med!

Helt underbart. Brukar säga att sista april är överskattat, men denna gång säger jag att det var helt perfekt!



Nog om det, idag "bakisdagen", eller "5timmarssömndagen", har jag varit och tränat(!), Euvreka! Med caroline, det var skönt och nyttigt, både att träna och att prata av sig på carro min zötis!
Imorgon far jag till sthlm över dagen med min mamma och min syster. Tåget går strax efter 5 på morgonen, håhåjaja... pigg man kommer vara.

hasta la vista siempre