eehh nu äre klart

JjjJjJjJjjaaaagg-g-g-g-ggg..... HAR TAGIT KÖRKORT!
och den 9 juli klarade jag teoriprovet på första försöket med 61 rätt av 65 möjliga

äääsch

Jag tar pappas bärbara nu när det börjar åska, man vill ju vara på den säkra sidan. När det är dåligt väder och man måste jobba så gör det faktiskt ingenting, då känns det bara sååå bra att man håller på att tjäna ihop pengar. Inga sura miner
Fast lite sura miner, jag är liksom helt genomlurad? Verkar det som, jag vet inte men kanske.... Fast jag får ju lite dra mig själv i örat, men jag tänkte liksom "det kanske är annat nu"

Ska senare hämta ut biobiljetterna-a-aaa! Med båda mina djungedjur, kanske det hittas på något etfer det också. Jag får se, vad som vill ske!

Ska i alla fall äta risifrutti och macka nu till middag (nej jag bantar inte). risifrutti och macka, det låter som en matsäck man hade under lågstadiet, hehee:)

kyssar på italienska

jag hoppas det gäller snart!!

Jag ska avsluta denna dag med enbart en lista jag hittade någonstans i krokarna 

Tre saker som skrämmer mig

Måsar! (efter att ha upplevt två attacker får det vara nog)
Morgonandedräkt
Träna (jag är för lat för att ens tänka på det)

Tre personer som får mig att skratta
Johan Glans
Jag själv
Patrik Greenleaf

Tre saker jag älskar
Kläder
Kalorier
Värme

Tre saker jag hatar
När saker inte funkar som dom ska
Människor med sjukdomar på sina händer på mitt jobb
1991+


Tre saker som jag inte förstår
Varför jullovet är kortare än sommarlovet
Skillnaden mellan alla olika kuddar
Kinesiska

Tre saker på mitt skrivbord
Skärmen
Mitt schema
En hamster

Tre saker jag gör just nu
Väntar på svar
Tittar på tv men lyssnar på musik
Känner en nödvändighet att springa på toa!

Tre saker jag vill göra innan jag dör
Utforska planeten jorden
Leva
Skicka ett mms

Tre saker jag kan
Prata när jag inte borde
Skratta åt mina egna skämt och inte åt andras
Få morötter i näsan

Tre saker jag inte kan
Spara pengar i mer än en månad(högst!)
Prata när jag borde
Ta endast ett chips

Tre saker jag tycker att du skall lyssna på
Kanye west / daft punk - stronger
håkan hellström
Mig!

Tre saker jag gillar att äta
Pasta
kyckling
Frukt och karameller!

as if we needed anything to entertain us- imorgon vankas jobb. Puh, natti på eeeerrr

knakeli knak

image191
hello ben!


Uuh mitt jobb tar kål på alla mina lemmar! Man får inte bara stå i kassan och se söt och trevlig ut och säga "149kr tack!". Nej man måste ju slita också, med att packa av pallar, flytta runt altting hela tiden för att få upp allt nytt. Fylla på allt som är för tomt. Tack för att jag fick massagen i present, det kommer utnyttjas efter allt mitt hårda arbete. Ni är bäst!

Blev inget simpson the movie idag. Hampus kom på "oj jag ska ju till umeå hela helgen". Så det blir på måndag istället, jag längtaaar, den kommer ju vara precis i våran humor- min, elin och hampus- fnisssisis

Undrar hur vädret är på yran nu, jag hoppas väl att det är bra, men ändå vill jag att det ska vara dåligt. För då behöver jag inte vara lika avundsjuk och ledsen över att jag inte kom iväg i år. Om artisttoppen är på samma topp nästa år, då måste jag ju bara ta mig dit jisses

Måste förflytta mitt otränade a-r-s-l-e till sängs snart. Jag är trött och sleten, och jag ska jobba imorgon! Börjar halv12 men ändåååå.
 Neee nu är det bara att gå och dra lite kräm över tänderna sen plumsa i säng=skönt

buenos noches flamingos


shopmania!

image190
titta på den där stickan till höger- vad är det för nått?!



Jag bör inte få ha några pengar. Eller så borde jag få ha en hel massa. Allt eller inget! Igår fick jag pengar. Idag var jag på stan (med victoria!) och ja det börjar ju med att en del pengar flyger iväg på:
en väska
2 par örhängen
1 halsband
sandaler
mat!

Det var lagomt tänkte jag. Sen åkte jag och jobbade, och på rasten kunde jag inte låta bli att gå runt i huset och kolla lite.....
1 smycke
1 klänning
blev det också. Sen när jag slutade fick jag lägga ut pengar till min syster som ville ha ett bäddset. Så ja, jag är ju snart illa ute igen. Pengar kommer ryka på bio, telefon och kanske lite alkoläsk på det.

Nåja, nästa lön kommer vara ännu ännu bättre. Men dom går ju till resan, eller inte allt, men de mesta. Jag längtar till varma soliga dagar som vi inte verkar få här än!

"take it in your mouth"

Sitter och ska snart bläddra igenom en katalog igen, för att gallra bland det jag vill ha. Mamma är ju inte riktigt gjord av pengar har jag börjat lära mig. Själv fick jag pengar idag, inte så mycket dock.. Men har redan köpt ett nytt bäddset från min affär, haha. Men man vill ju inte skämmas när man tar hem karlar och sånt. Nämen, man har öppnat nya dörrar nu när man jobbar på en hemma-inrednings-affär!

Ska börja skriva ner en lista på allt jag köper också. Så jag vet var mina stålar försvinner. Nej vad irriterad jag blir nu. Har ringt hampus 3 gånger, inget svar. Och elin 2 gånger, inget svar. Vilka mörtar alltså.. Vi som ska se simpson i helgen. Och elin som måste ge min mamma pengar.

Hahhhaa.... ikväll är det en dokumentär(?) på tvn som heter "jag tänder på amputerade!". Det ska vi inte se:D

Today I didn't think of you
Today was alright
I had a lot of things to do


Howdy

en ny nivå

press play och ni är fast med mig

Nej men vilket förräderi. Man borde kunna straffa någon för sånt här. Jag ska nu fortsätta kolla på jay lenos underbett, sen jobb tidigare än väntat imorgon.
Men kom ihåg, lies don't last

Du får ju hela djävla jag


(wo, nu blev vi seriösa här)


bandstarter

Wopppa! Jag måste ju vara en helt utsökt medarbetare eftersom min chef idag gav mig lönefärhöjning med 2kr mer i timmen. Och då inte från idag, utan från 2 juli till och med:D Jag blev överlycklig och satte mig och åt min lunch.

På jobbet idag så kom det fram en tjej och ville köpa två gardiner. "Det blir 149,50" sa jag. Då utbrister hon med ett enromt leende: "NÄ? ÄR DET SANT?!". "hehe jaa" säger jag lite oförberedd på det. "Åhh vad bra! Jag blir så glad att jag skulle kunna krama dig nu!".
Gör helst inte det, tänkte jag.... Neerå, hon hade gärna fått gett mig en riktig bamsekram! Vem vet, hon kanske bara hade 150kr kvar att leva för, pch böev så glad att hon kunde köpa gardiner, istället för mat.

En kund gick förbi mig odag också, en lite äldre dam som verkar leva kvar på den tiden. Hon gick som sagt förbi, och vad gör hon om inte släpper sig?! Jag tittar lite förskräckt, hon är oberörd, jag vänder på klacken och trippar snabbt därifrån. 

Man, she's a lady!

jag var på tranan idag

image189


Sicken IT-look jag lyckades få till där. Svart underdel med hög midja, vitt ribbat linne, en slarvig knut som itne syns och sen ögonen på det! f-a-n-tastiskt
(synd bara att knapparna håller på att spricka)

do it like you do it to meee

i'm buring uuuup!

Nerå, så varmt var det faktiskt inte idag. Det blåser ju isvindar! Och vissa av er vet ju att jag kan vara ganska klen på den fronten, kyla alltså.....

Idag om en och en halvtimme så har jag en körlektion på 40 min. Sen ska jag raka vägen ut till hawaiit, tranis. Victoria och natha har redan slagit sig ner där, så jag joinar dom tids nog. När jag sen är hemkommen hoppas jag på att få vara med alexandra jäntan. Hon är ju skyldig mig pengar, då sa hon att jag skulle få dom nästa gång vi sågs. Jag bestämde snabbt en tid.

vi ses i det gröna, ers majestät

spännis

image188

Där låg jag och stekte min arma kropp idag! Jag fick faktiskt lite markantare streck idag. Tack för det:) Och så längtar man extremt till bulgarien (förutom alla taffsande poliser) för då bör man ju bli rätt brun. Om vädret är som vi tänkt oss, och det ska det ju bli självklart!

Jag har en rätt skön arbetsvecka framför mig. Jobbar tis-sön med fantastisk korta tider! ..... tycker jag. Hör här;
tis, 13-20
ons, 14-19
tors, 15-20
fre, 10-18,30
lör, 11,30-18
sön, 9,15-17
Mm, nu tänker ni kanske att "men du får ju mindre pengar om du jobbar så lite". Men det är trots allt 37timmar ändå, plus bra ob på det. Ja jag är lyycklig, ja jag är lyyycklig!

En fruktsallad väntar på att bli gjord, jag väntar på att komma i form. Kanske en beck, eller tvspel!
Hej på en sväng

imagine all the people

Jag hade det riktigt trevligt igår ändå, vilket jag inte trodde jag skulle ha! Jag mådde ju så dåligt och all magkänsla sa nej. Men ändå begav jag mig till matfors och fivk i mig lite vuxensaft, sen var ju jag pigg igen! Blev inte där så länge, eftersom det är matfors så är det svårt att ta sig hem efter sista bussen.... så den tog vi.
Jag och hampus åt på kebaben, vi var vrålis alltså. Sen åkte hampus, så jag och de restrerande två, minderåriga, gick till en krog där vi visste att dom blev insläppt. Det sved lite i plånboken, men vi var lyckliga tonåringar!

Jag skriver något mer senare.. för nu ska jag duscha efter en varm natt och en varm solig dag!


följer trenden

Enligt alex schulman så ska man skriva i bloggen 3 gånger per dag. För att bli en ultimal bloggare, så jag provar! Han skrev också att man ska nämna personer, för ni tycker det är intressant att läsa om er själv. Så jag hoppas herr Schulman blir glad nu när jag nämnt honom och snappat upp hans tips!
I och för sig sa han också att man ska skriva om andra saker än vad man gör på vardagarna..... men så långt har jag inte kommit än!

Nu ska jag ta en chokladbit, sen kommer elin min griseknoe. Sedan ska min ädla slav till mamma skjutsa oss till stationen, vi hade ju inte planerat busstidenra så bra, heheh... förlåt mamma

poss po do

håll i hatten

image187


För jag ska till matfors! Jag är lite rädd för vad som finns där bortom skogen..... Men jag har med mig min lilla armé, så jag hoppas jag ska överleva. Jag vet att hampus kommer att slåss för mig där ute.

Det känns ju jättebra och kul att man liksom mår illa och är trött såhär när man borde peppa. Jag är helt överlycklig för hur min kropp fungerar, jaaa!

Hallelujah för denna enda lediga helg jag har

jag vill se ut som danskaflaggan

röd med vita linjer.... fast helst skulle jag vilja vara brun och vit. Fast finns det en sån flagga?? Lettlands är ju lite rödbrunäckligkonstig färg. Så jag tar nog danska!

image186


Jag vet preciiis vad Johanna ska få när hon fyller år, och Elin också! Iaf en sak åt varje... det nöjer dom väl sig inte med, så jag får tänka lite längreee. Jag har tid på mig, dom fyller år om 2 månader! Fast jag är alltid ute i sista minuten, så tänkte försöka göra ett undantag i år. Det var t ex en på hemtex som köpte en julklapp nu, för att det var så billigt. Det har jag aldrig gjort, men det är ju jättefyndigt egentligen.

Ikväll ska jag kanske ta mig in på krogen för första gången,på ett myndigt sätt. Fast jag har inte varit där omyndig heller, så det är storpreimär! Måste bara fixa med mig några myndiga kamrater också. Eller minderåriga, det spelar ingen roll- bara dom kommer in så.

Jag såg en jätteläcker regnkappa i josefssons-katalogen! Den var svartvit med blommigt mönster, den var rätt lång och hade en luva. 299 rikstaler går den på.. Skulle nästan vilja ha den bara för att den ska hänga på en snygg krok och visa upp sig!

Nu försvann solen,men jag har beställt några timmar imorgon också. Hasta luego!

and take this, haters

http://www.youtube.com/watch?v=MvTAt20eedU
Kanske hetast på gröten nu! Jag blir nästan till mig när jag hör den, introt liksooom. Om inte daft punk hade lagt in sina sköna beat så hade låten inte varit av denna klass. This shit has got class, sisters!

image184

hej hej hallåååhHåhh


Idag är jag och min mamma och pappa (stackars syrran), bjuden på middag till min kompis och hennes family på middag! Det skulle vankas sjödjur och landdjur. Jag gillar allt, nästan. Så kommer nog bli helnöjd och mätt. Får se om jag och elin hittar på nått senare på kvällen, eller om malin är singel ikväll! Blir ingen utgång ikävll, jag hade fått det hela om bakfoten. Men imorgon blir det kanske ändååå! 

 Juppi, men nu ska jag kasta mig in i duschas! Så man blir en fräsch liten lortgris.
Hejdå-dåre som man sa i yngre dar!

att jag inte kan hålla mig

men lyssna bara på det här.
Frida - dunka mig, har mer eller mindre snott jack johnsons ackord till hans låt f-stop blues. Lyssna på introt. Det är liksom klockan.

OoOops, nu är det två och en halv män. Nattinight


trivsel

image183
i wish i was a frog


Jag har märkt att jag trivs i mitt rum. Det har börjat blivit så mysigt, i alla fall när det är lite små mörkt så man kan ha ljus tända. Mmmhh! Synd bara att mina döda födelsedagsblommor förstör allt..... Det saknas också att det ska vara dammat och sugat så är allting perfekt. Sen skulle jag behöva en liten kamrat i sängen, och en film på tvn.. Och lite skivad frukt och ett stort glas vatten. Vilken dröööm!
En låt för dagen: Timo Räisänen - Sweet Marie

Were we still kissing when you knew that we were through?
Were we still holding hands when you began to see us from another point of
view?
You should win an Oscar for how active you performed the show
It's hard and complicated but I never learned your code
Your fucking code

keep ya head in the game

image182

GOODDAY MATES!


Jag jobbar på som den åsnan jag är. Men imorgon till och med måndag ska jag få vara jobbfri! (efter att ha jobbat 8 dagar på rakan,puh) Som tack för mitt hårda arbete fick jag en drakenglass av min chef idag, två kulor till och med(!)

I helgen tänkte jag gå ut på rave! Eller något annat galej som jag hittar. Känns lite surt att ingen av dom jag ska dras med kan komma in på krogas med mig. En är för ung och en kan inte bevisa att hon är en numera mogen dam. Men vad vi nu gör, kommer vi ha en bra helg alltså!

Men imorgon då, då har jag det jag göööör. Ska först städa lite här i rummet som ser ut som hiroshima (rip)...., Sen om det är fint väder ska jag schteka lite, sen blir det stan med hamputa. Längesen jag fick umgås med parveln min. sen på kvällskvisten ska jag ta en mysig fika med, änligen, alexandraaaa.

På stan tänkte jag nästan titta ut något att köpa.. något festligt till helgen, om man ska ut två dagar måste man ju vara som en kamelont och ändra skepnad. Så man inte blir igenkänd efter man stått och dansat på något bord eller liknander bravader. Ett par skor vill jag ha, men det har jag kanske inte råd med. Strumpbyxor kanske jag måste ha, nu när mina ben har hunnit blivit blekare än döden själv.
Inhandlade faktiskt ett par shorts med hög midja igår, som jag kanske kan ha ena kvällen! Sen har jag ju en ny kjol... hm! Får se över mitt konto igen.

Ska sy en paperwaistkjol, så till det ska jag ha tyg! Då är ju hampus rätt person att ha med sig,hehehh

amen sister

taktoan

nu är scrubs slut för idag. Jag tokgillar det pogrammet. Fast inte på samma sätt som t ex OC. Det är på samma nivå som dh och greys kanske... Fast det borde ju tillhöra samma kategori som simpson och family guy. Fast allt det som jag nämnt nu är ju tipptopp! (fast oc ligger ju på toppets topp). Jag saknar säsong fyra. Måste ha det snaaart.....

På torsdag ska resan betalas. Jag är redan orolig hur det ska gå för mig, för det första att flyga vilket är jätteläskigt. Men det läskigaste är väl att klara sig utan mamma och pappa i 2 veckor. Jag som är en sån morsgris.. Plus att jag har ju inte varit 18 länge och är inte van med sådant stort ansvar. Måste hålla koll på pass,pengar,flyg- och tågbiljetter........ aaaahh. Nån får agera mamma, viktoria kanske ställer upp? Sen varnade malins mamma oss för att supa ihjäl oss och för att klä av oss. Vi ska väl försöka att låta bli det där.

Jag upptäckte att jag hade lite mer pengar än jag trodde igår. Plus att min mamma och min syster är skyldig mig! Det är en sån härlig känsla att veta att man kommer att överleva en månad till. PLUS att det bara är 8 dagar kvar till löning! Yippie ki yay

Ska börja 11 imorrrron. Så jag ska krypa ner framför tvn nu (fast det gör jag ju redan *BliNk*)
nattelinatti
jag saknar min lilla lammunge, alexandra sandgreños. Så till dig vill jag skicka en vibb!

working twelve to eight!

8 timmar om jag har räknat rätt. Det är ju som en vanlig arbetsdag när jag tänker efter, men ibland känns det så himlaaa långt! Och som jag nämnde igår så kan ju fötterna sprida sådan smärta att man inte vet vart man ska ta vägen.

Ikväll ska jag nog se på allsång, det kan ju vara trevligt. Kanske ringa johanna också, längesen+ att jag behöver trimma luggen lite. Usch vad jag utnyttjar, men hon tycker nog om mig ändå.
äh ska inte tänka på det där än, ska ju jobba först.......

Och nu ska jag gå och spotta ut tandkrämen!
Tack, tack. Hejdåååå (som man säger på jobbet)

harry potato

Harry potter kan ju vara en riktig citron, som ni kanske har märkt, mot sin alldeles egna Ron Weasley! Jag skulle då inte klaga om jag fick ha en sån fulsöt förstående kompis som honom. Det skulle liksom, vara det där lilla extra. Ja!

Idag är det måndag. Jag tänkte vara ledig idag, men fick jag vara det? noooooo! Fick jobba 12-20... jag var sur som viktoria kan vara på morgonen. Det var rktigt jobbigt. Hoppas jag nu får ta bort mitt pass på ons eller tors. Skulle vara riktigt schööönt.

Imorgon kl halv8 kommer min kusin som jag och mamma ska vara barnvakt åt på förmiddagen. Jag komme nog sova till minst 9 hoppas jag. Sen ska jag jobba kl12, jag gruvar mig redan alltså. Mina fötter gör så ont i bland, att jag tror jag ska dö på kuppen!

Hade i alla fall en myskväll med malin ikväll. Längesen man fick nafsa på henne, så det var, som det var! "Of corse, of course".

godnatt- pössy


oooh oh la la

Helgen på jobbet har ju bara gått braaa. Fort har det gått också tycker jag! Ledig imorgon vilket ska bli skönt, har hört att vädret ska bli toppen!

Såg Harry igår på bion. Jag tycker den var jättebra, faktistk. Såg den med mitt lilla sällskap Elin. Men vi höll varann hårt i handen under alla ruggiga scener, och kom ut med lite extra hull efter vårat snask!

jag kommer få dubbelhakor

How can I think I'm standin strong,
Yet feel the air beneath my feet?
How can happiness feel so wrong?
How can misery feel so sweet?
How can you let me watch you sleep,
Then break my dreams the way you do?
How can I have got in so deep?
Why did I fall in love with you?

This is the closest thing to crazy I have ever been
Feeling twenty-two, acting seventeen,
This is the nearest thing to crazy I have ever known,
I was never crazy on my own:
And now I know that there's a link between the two,
Being close to craziness and being close to you.

How can you make me fall apart
Then break my fall with loving lies?
It's so easy to break a heart;
It's so easy to close your eyes.
How can you treat me like a child
Yet like a child I yearn for you?
How can anyone feel so wild?
How can anyone feel so blue?

This is the closest thing to crazy I have ever been
Feeling twenty-two, acting seventeen,
This is the nearest thing to crazy I have ever known,
I was never crazy on my own:
And now I know that there's a link between the two,
Being close to craziness and being close to you.

kassan, godis och lite surf

Jaa, så ser det ut när jag och sara är själva på jobbet. Tur inte håkan märker något. Då kanske det blir avdrag på lönen eller ännu värre... ett slit i håret eller nyp i näsan! Nej, men det kommer inte hända, för vi gör det så smidigt så. Godiset ligger i lådan mellan kassorna, leka med annat än kassan på datorn kan man smidigt göra mellan kunderna, så vi lever i lyx vi på hemtex.

Halkbanan, jo tack det gick ju hur bra som helst! Jag, som var lite smårädd i början, fick såklart vara först ut på banan. Jag åkte iväg, sladdade lite, klarade mig, kom hem. Nu är det nära till frihet med körkort, jag säger bara det;)

Ska jobba hela helgen, bara sara och jag. Haha, vilken fest det ska vara. Imorgon kväll så kanske jag har bokat biljetter till bion åt mig och elin? Jag vet inte?! Hur ska jag veta deeeeet! Tänk om jag bokar igen och så måste vi betala för fyra patser? ELIN HJÄLP!

Nu ska jag försöka gräva fram något gott i köket. Kanske, godis? Eller melon också, Mmm-mM!

Kyssenbahy!

nej jag vill inte ha telia

Jätte jätte jätte Jätte jobbiga människor som går runt på stan och vill att man ska gå med på allt. Idag ville dom få mig och malin att skaffa telia.....

"Hej, vad ringer ni med?"
"Telenor och halebop"
"Hur mycket pengar gör ni av med i månaden?"
"Kanske 200kr"
"Oj, vad mycket. Speciellt när man är student, och med telia kostar det bara 49 kr/månad när man är student. Då sparar ni alltså 150 kr varje månad, det är jättemycket pengar"
"Meen, det är mina föräldrar som betalar"
"Då skulle ju dom bli jätteglad om dom bara behövde betala 49kr/månad istället förp 200, och då skulle du ju få mer kläder istället"
"Nej det tror jag inte jag skulle få, haha. Vi vill inte byta"
"Men det här är jättebra"
"Det är mitt också, kom så går vi"

Sen kom nästa.....

"Hej, ringer ni med telia?"
"Ja" (i hopp om att han inte skulle fråga mer)
"Jaha, vad betalar du i månaden?"
"Ehh... jag skojja bara, vi har redan hört det där"

Jag gick sedan på stan med carro, och såg samma tjej igen som närmade sig. Jag raskade på och såg lite rädd ut. Då kläckte hon ur sig;
"Du behöver inte vara rädd, jag ska inte attackera dig!"
En klump i magen försvann.

Dom har nu hoppat på mig från Amnesty, ett elbolag som trodde jag var självständig, parlino och telia. Tack men jag är inte intresserad!

Nu ska jag och min hund snart sova.. Eller vänta på rajraj vill säga. Sen jobb imorgon 11-20!

mm röda läppar ah

hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej

image181


Måste börja med att säga... Nej linda, du stökade inte ner så mycket. Jag skyllde över det på dig, så att mamma tror att jag sköter mig.. förlåt

Jag har varit uppe sen halv7 imorse. Jag är ju som vilken drömtjej som helst! Åt en macka, klädde på mig, satt upp mitt hår, väckte pappa och åkte till köris och körde. Jag körde braaa, lite slarv bara som inte får förekomma senare! Jag åkte hem, tänkte "jag är ju inte trött längre, jag behöver ju inte sova". Sen så la jag mig i sängen med datorn, kollade på tv, sen så.... sov ja! Sandra väckte mig senare, lagom tid till att hinna med en dusch innan stan med kjellern.

Köpte lite saker, bl a: 1 kjol (på rea!!), 1 underkläda, 1 tee, 1 kycklingsallad och lite småsaker till mamma.
Observera att jag aldrig hittar nått på rea.

Aaaaa, jag undrar också hur jag ska klara mig fårn idag tills torsdagkväll utan min mamma och lite pappa. Tur syrran har ett körkort, så slipper jag gå! Busskortet har 20kr kvar, mobilen har 12 kr kvar. Det finns bara äcklig mat i kylen. Då var mamma snäll och sa att jag kunde köpa mat så fick jag pengar sen. Det ska jag göra:)
Ska också snart åka tillbaka till stan och träffa carro. Ta en fika och snicksnacka!

Jag tänkte städa, men jag får väl liksom sjukta upp det en aning, hehe...
Bye bye stökiga rum, vi ses senare

it's been hurting all the way with you

image178

Skål och välkommen!



Igår kom lindamarängsviss till mig. Jag fick en bra present *thanks mate*!  Vi sov, sen gick vi på stan och köpte faktiskt lite var. Sen tog hon bussen hem och jag åkte och gjorde ett ärende som gick förträffligt bra.

Jag måste gå och ställa mig på vågen sen alltså. Om jag inte har gått upp något kilo så ska jag höja båda ögonbrynen samtidigt! Jag förstår inte hur min lille (!) magsäck kan ha fått i sig så mycket gottigt och onyttigt på cirka 3-4 dagar..... Men visst blir man lite imponerad. Fast jag väntar ju bara på att extra hakorna ska falla på plats snart.

Ikväll ska jag vara med malin och kanske viktoria kommer in på ett hörn! Imorgon har jag körlektion tidigt tidigt.. Sen ons-sön ska jag jobba, fast helt ok tider måste jag erkänna! Men det största på den här veckan, är väl halkbanan på torsdag. Jag kommer säkert... klara det bra!

Uhm, jag ska väl börja städa här i kaoset efter härnösadsbon också.

JUSTE!!! På tal om härnösand. Min släkting gifte sig med en man från härna på min födelsedag, grudgummens bästa kompis var där...... LASSE LINDH! OCH JAG VAR INTE BJUDEN? Jag skulle kunna... säga snygg häck till nån nykter om jag skulle ha fått varit där alltså.


Nej, nu ska jag snurra vidare. Jag är sååå glad idag!
That's why it'll never work


hänt extra!

Snart 24 timmar sen min födelsedag dog ut. Jag har haft en toppenhelg om man sumerar den liksom;) Idag kom ju släkten och det är ju alltid bra att dra ihop lite kosing!

Men är besviken på två saker den här helgen.
Vädret som svek både fredag och lördag.....
Och några personer som tydligen lyckades glömma bort mig och min födelsedag

Men, den är ju i alla fall över nu och inget att göra åt. Jag är 18 och jag mår bra!

ursäkta röran, jag fyller år!

Äntligen var dagen slagen! 070707 som betyder therese andersson= 18år! Känns.... bra.

Igår fick jag gå på skattjakt och bli kidnappad av mina "vänner", haha nerå..... Blev bjussad på middag och fick toppen presenter. Vilka underbara vänner man har alltså:D Synd att vädret svek igår, man kände sig oerhört sexig där i regnet.
Carro,natha och hesslan åkte hem vid 12 eller något. Jag fann då en vän, viktoria, som jag yrade runt med lite.
Jag och viktoria, åkte hem strax innan 1 när malin och emma stannade kvar.Vi skyllde på åldern, vi som är 18 nu alltså....

Om OOPS 40 min kommer några vänner hit för att bli tjock på tårta. Sen vid 4 ungefär ska malin och johanna komma hit och hjälpa mig lite på traven. Resten av kvällen är ett mysterium.... Jag känner mig lite utsatt när allting händer i smyg. Men visst älskar jag att vara i centrum!

Pappa säger att vädret ska bli bättre senare idag. Jag ska ta och be till Gud att det blir det också. Vill inte vara lika våt idag som igår. Heheheh

Tack för all uppvaktning, såhär i för- och efterhand!

wiihuuuuu

1 dagar kvaaaaaaaaaaaaar!!

"Tänk då när du åker till USA och får se skyskraporna"
"Meeh, dom finns väl inte kvar?"
hahahah

jahaapp

man kanske ska ta och halvt lägga ner den här lilla bloggen? Antalet besökare verkar ju minska dag för dag nu. Gudskelov vad trist det känns! Jag som snart fyller år och allt......
Är det för att jag inte lägger upp några coola bilder på mig själv,eller för att jag inte skriver vad det är för slags jeans man borde ha nu? Duger inte mina vanliga vardagr till längre, NEHEPP.

Men nu ska jag iaf ta och hoppsa i säng snart. Tänkte först ta och visa hur veckan sett/ser ut!
Mån- körlektion, jobbjobbjobb
Tis- jobbjobbjobb, betalat resan(!)
Ons- körlektion,plugga teori, bad m carro, stan, gf
Tors- hämta ut passet, plugga teori, och ett tveksamt gf
Fre- kanske uppvaktas av sue å hanna på dagen, uppvaktas av cf,vh,nm kvällen
Lör- HAPPY BIRTHDAYY, tårtkalas, uppvaktas av de flesta kompanjoner
Sön- uppvaktas av släkten, linda kommer på kvällen

Sicken hetsig helg, jag kommer nog älska den!


image177
ciiiiaaaooooooo!

laddaaarrr

inför den otroligt långa dagen imorgon! 7,15- 8,40 körlektion sen direkt till jobbet och jobba 9-20. Vad sägs om det då? Hoppas jag orkar med mig genom dagen. Det som känns bra med morgondagen är att på lunchen så ska jag betala handpenningen till våran resa. Då finns det ingen återvändo! (eller jo det finns det meen...)

Äntligen- idag drar jehovs alla vittnen från gärde-parkeringen. Jag har suttit och skakat mig till sömns varje kväll, av rädlsa att dom ska komma och knacka på min dörr och sprida sina budskap och försöka få mig till ett vittne... Men det har dom inte lyckats med, tacka Gud för det.

Har varit på IKEA med mamsen idag, fick mig en ny tv-bänk. Och nu har jag byggt ihop den helt själv. Jag kommer hem till dig, jag är en händig tjej. Jag finns för dig, jag kommer så fort jag bara kan! Heheh precis som perra.

Ska iväg på den där les miserables ikväll. Den är nog heeelt ok, sen blir det som förväntat en tidig kväll.Tänkte leta upp någon gammal film att somna till också.

Idag mitt herrskap, är det bara sex dagar kvar tills jag blir en mogen blomma! Det ser vi alla framemot:)




Slängkysssar från terror