Scared alright

something made you open up your eyes for me
I show how I'm feeling until all the feeling has gone



jag har kommit på mig själv att jag har massa dötid, som jag spenderar ingenting på. så jag håller på att försöka ta tag i det. så igår (första dan på mitt projekt) så bakade jag chokladmuffins som jag bjussade på idag, gjorde lite workout framför tvn och Ugly Betty, tog ett långt skönt bad. Sen idag, drog en runda på stan. kommer hem, sjunger lite, går en promenad med hunden, sen mera workout, pluggar på engelskan. Men nu satte jag mig här ändå. Fast det är OC så småningom. så jag ska gå och göra te och äta en mumsig muffin =)  
(muffinsarna blev verkligen goda)
-
ett fett stort negativt minus idag.. jag fick inte bli skvaderns lucia! det var trist.
men jag är glad att det inte blev "you-know-who". HEHE


james morrison, jippie (L)
+ the fray gwen nelly the perishers!
james

Now that you got it

SO MUCH TALK, BUT SO LITTLE TRUTH..

jag förstår inte rikigt, ska det vara såhär egentligen? det verkar ju inte så nödvändigt. det tär ju bara på mig. jag hoppas att den som pratar menar det som sägs, att det inte bara är nått fuffens för att det ska kännas bra? det är för oss det borde bli framsteg om några.  jag är nog bara dum mot mig själv just nu, det är ju inget att undra över. för sånt där gör man ju ändå inte, när man har sagt nått annat. eller? vissa människor kan ju vara känslokall, men inte på det här viset va? nej nej- nu får jag och mitt samvete lägga ner det här! Adjöss.




jag fick mina skor idag (nått positivt), fast dom bara duger, inte mer (mer negativt)
nu ska jag kika över mitt datarbete igen, det är ju iaf lite roligt..

keep my head up, james morrison

What kind of girl

vad lycklig jag känner mig nu, jag har nämligen gwen stefanis nya album nu! så nu sitter jag såklart och lyssnar på det, och det är väldigt bra. har inte hittat en favorit än- men det kommer. hon är en sån som man ser upp till, eller jag gör det. hon är liksom så, cool. hon är en idol för mig också, kanske inte röstmässigt, mer stil och sånt. och såklart för att hennes låtar är otroligt bra!

mina föräldrar kommer snart att komma hem. och det är på både gott och ont. bra för att då slipper jag ta hand om hunden, och dåligt för det är så skönt att vara ensam.

It's a wonderful, wonderful life,
Such a wonderful, wonderful life


Livet enligt sue!

"Människan är som en bit ost - alla är gjord på mjölk och har lite hål överallt"

jag tror jag fick till det rätt där!

my way

n furtado


nelly furtado - all good things
sicken hit!

mina föräldrar åkte till stockholm igår eftermiddag. så då blev huset mitt! man kunde ju ha hoppats på ett riktigt partaj- men inte.. jag har en hund som måste tas hand om, och det är mer än jobbigt ibland. men igår ikväll så åkte jag ner på stan, domsaga, och kollade när björn spelade med sitt band. dom var väldigt bra=)


jag känner mig värd ett bad faktsikt, efter allt mitt slit här hemma idag. men frågan är om jag egentligen har tid för det, eller riktigt lust?


MASTERPIECE*


keep losing

honestly what will become of me
don't like reality
miss everything daydreaming



skönt skönt skönt. det är okej? det är okej med mig. nu ska vi se vad tiden har att ge mig, ta en dag i taget, och ta vara på den hårt. det är precis vad jag ska göra. njuta av varje stund..
idag hade vi luciarep. det lät kasst, det var helt otroligt dåligt! haha.. men inte konstigt kanske när man sätter igång och sjunger med ouppvärmd röst kl9 på morgonen? är det nått att skylla på? JA! sen så spelade jag piano med elsa. hon är snäll som försöker lära en gammal hund som mig! men det tar sig nog lite, tror jag faktiskt. börjat med ett grupparbete i Esv också, skönt att jag kom i en bra grupp. det är ju alltid ett stort plus. så jag är väldigt lättad!
till helgen, är jag helt ensam hemma. eller min hund och jag är ensam. men jag tror jag har helgen planerad, och det känns bra! jag tänker inte sova här ute i skogen ensam, hua nej!


nu ska jag gå ut med min hund, sen är det OC! =)
TJING

make you sway

ain't no other place that I really want to be
cuz you swept me off my feet

*

jag har bestämt mig för att lära mig spela piano, det ska bli roligt. men jag har svårt för att göra olika saker med händerna, hur ska det gå?!  haha, hur som helst. jag har ju min egen pianolärare;) 
idag blir det en lugn dag. ladda inför en ny skolvecka |-)


jag bryr mig om dig. jag gör verkligen det.
jag kan inte lova att jag kommer förstå. men jag lovar att försöka.
jag ska låta dig få veta, att jag tycker om dig. mycket!


i don't wanna

you tend to dream of a place where nothing's harder than it seems


tvivel? jag förstår inte varför jag ska måsta känna så här.
det är ju helt onödigt. jag borde väl ändå förtjäna något, det här?
man tycker ju det, men jag vet inte alls jag..
inget som säger att det har hänt nått än, men kanske på väg?
från min sida är  det i alla fall på riktigt. vi får se, får se.


it's so hard to stand your ground when you're so afraid

together

det var längesen jag har varit såhär trött, måste jag säga. har fått lite sömn i helgen, men jag tror det börjar ta ut på sig att man kliver upp tidigt varje morgon och går till skolan dag ut och dag in. men det var ju lov nyss, men det märks ju inte? fast jag gick och la mig kl9 igår, så har jag varit supertrött idag. och jag har ont i halsen igen, suck?
men det var en bra helg iaf, när jag väl sov så var det ju så skönt och mysigt så :D

om man är ett VG-barn, eller brukar vara det liksom.. betyder det att man inte har förmågan att orka kämpa för ett högre betyg? eller att man helt enkelt inte har kunskapen att kämpa?
äsch.

jag var rätt het idag på innebandyn. jag var något utav en målkung iaf! mahoaho, nått att vara stolt över då.
men nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig och plugga på mera glosor, sen blir det en tidig kväll!

hello future- goodbye past
let me keep him*

better

can't you see that it's just rainin'
there ain't no need to go outside
I'll make you banana pancakes

pretend like there's no world outside
and we could pretend that all the time
rain all day and I don't mind



har varit en lång, men en mysig natt. lite sömn, men det gjode ju inget!
ikväll har jag 3 alternativ. men vädret drar ju ner på humöret så in i bomben.. skönt om man ska vara inne, men problemet är ju att ta sig från plats till plats utan att bli blöt? huh.. jag får klura på det där ett tag till. ska iaf äta middag med min familj, mina föräldrar har bröllopsdag så det är fin middag på G!

men, ciao ciao! ♣

samson

you're my

too little too late

träna träna träna.. jobbigt!
men man måste ju hålla igång (H)

a little too wrong and I can't wait
you know all the right things to say


shake your

I’ve always been a dreamer, I've had my head among the clouds.
now that I’m coming down, won’t you be my solid ground?
-
jag är lite friskare nu, nu är det bara halsen som spökar. you made my weekend!
skola imorgon igen, känns ju inte allt för roligt. men det gör inte så mycket.. bara att jag har kanske 50 glosor om inte mer tills på tisdag, och jag glömde boken i skolan. så imorrn blir det tokplugga!
sammanfattning av det lilla lovet.. det har varit jätteskönt och egentligen hur bra som helst. det som hänt är det bästa på länge :) gosgos..

nu är det sängen på G


 when I fall - if I fall,
*Darling hold me

me sewn

a headache made in hell, and bad pain in my throat!  jag har ätit en mandarin, det gick trögt. för det gjorde så ont.. nej nu ljög jag igen- jag åt ju två!
oh,ikväll blir det en underbar kväll. ska bli bjuden på middag hos malin med tjejerna, sen ska vi ner och kika på bio (vet inte vilken film,ingen läskig hoppas jag- jag hoppas på borat!), sen ska jag nog till gosgos!
HUA VAD MYSIGT:)

nu har jag jätteont i nacken igen, och elin vill inte komma och massera mig. så jag ska väl ta en dusch strax så jag blir klar i tid.. lite hungrig också, men får hålla mig till bjudningen!  

men jag  får fortsätta knarka strepsils, och värktabletter!
ett musiktips-  ludacris ft. pharrell - moneymaker


amazing A..  *


(elin min käre vän, du är så dryg men du är så bra=D) 
söta vänner

you got

idag har hag varit på stan, det var jobbigt. för jag mådde inge bra. men det var lite trevligt. så nu sitter jag bara och sjukar mig, väntar på mat och på att jag måste lägga mig i soffan istället för i sängen. pappa och morbror min ska nämligen fortsätta med tapetseringen här! halva rummet kvar, hoppas dom hinner klart:)
senare kommer nog gosgos, det blir gos=D

äsh,nu ska jag fortsätta med mina lugna favoriter och planera helgen med viktoria!
simma lugnt



KISS ME ONCE FOR THE GOOD TIMES BABY

friend

har varit en trevlig dag, började med att jag hade en lång tripp på stan med sue! sen så ikväll var det ju säsongsstart på OC, som jag såg hos hampus med sue och kristina =)
imorrn ska jag på stan med victoria,och kanske carro och sofia. sen får vi se!
zaraaaaa öppnar ju imorrn, spännande. men jag tycker inte att alla bra affärer ska komma till sundsvall. då har man ju inget att göra i stockholm sen? och sundsvall kommer aldrig bli lika som stockholm, så dom kan ju sluta försöka.  fast lite uppfräschning gör ju inte allt för mycket!

there's no combination of words I could put on the back of a postcard,
no song that I could sing, but I can try for your heart.

you're amazing..

victoria hessel- MY STAR