Jamen dåså!

Therese, alltså jag, inviger nu mobilbloggen! Underbart. Jag ligger i sängen och kollar på mtv, ska snart äta frukost eftersom jag är ashungrig!! Och kanske lite för att jag ska jobba idag. Börjar egentligen 1, men dom ville ha in mig tidigare efter som det var kaos igår, och lär vara idag. Okej, ska inte uppehålla er längre. Hej så länge! :D

Follow me recycle!























Alla dessa har perfekta budskap, som jag definitivt skulle vara stolt bärare av. Kyss på re!

JAjajajaja


Handsome smiles, wearing handsome shoes

Igår kväll läste jag bröderna Schulmans blogg. Calle ville veta sina läsares bloggar, jag skrev upp min.... Tänk om självaste Schulman bröderna skulle slinka in här- HUR COOLT ÄR INTE DET DÅ SÅ SÄG! Jo, jag håller det, det är ganska läckert.

Hej Alex och Calle! Trevligt att råkas, hoppas det är ömsesidigt.

Jag ljög förut, jag var inte tvungen att duscha.. jag var tvungen att bada! Till och med liksom, och det var gudomligt skönt. Jag låg där i det ljumma vattnet och fick ur mig några sångfraser och hostningar om vart annat. De' e' live'!


Om 3 och en halv timme, ska jag befinna mig på hemtex, även kallat mitt jobb. Innan det kanske jag tänkte slinka in på en å annan affär, eller nej, bara åhlens. Där jag spanat in en skönhet. Jag måste också på ICA Maxi för att köpa lite... HANDCREME!


Mjau, therroorh


Ingen mår så bra som jag

God dagens!
Igår beställde jag ett armband från
cocoo. Jag fick ett bra pris på det, och det är ju faktiskt ganska sött. Budskapet är ju underbart eller hur?! heheh, det är så man ska leva tjeijorh.


Idag har jag några måsten:
1. Gå på toaletten..
2. Duscha
3. Städa
4. Jobba i tre timmar(!)
5. Vara med tjejorna
6. Äta ur mitt påskägg

Sedan så ska resten av dagen flyta på. Låter ju skönt tänker ni. Jag tänker likadant.
posshejda

Jag behöver aldrig mer vara rädd

Det låter skönt, tack Lasse.

Shoppandet gick bra, fick ihop bara saker jag behövde. Sånt gillar jag!! Plus att det var snygga grejer gör ju bara saken bättre. Ska snart ta en titt på kontot......... gulp! Undra jag å hur mycket det blev tillslut.




SKOJJAS, jag är inte ett dugg orolig. Jag är så fruktansvärt rik just nu, i alla fall vill jag vara det. Ni skulle se mitt sparkonto vänner, mohahauah. Skönt att leva och spendera.
Ikväll ska jag vara med Carro, ni vet Frans son. Okej, nu- swedbank!


carpe dieeeeeem

Ja, jag vaknade med tuppen. Nästan i alla fall, klockan 8,06 var jag vaken. Skönt att fånga dagen!
Den ska jag fånga genom att ta en tripp på stan med Victoria, spendera lite och äta lite. Det är ju trots allt den 25e idag!!! LÖN!

Nu ska jag strax duscha, fräscht.

I just poured my heart out

TJENIZ!

Påskhelgen är över, och jag har bokstavligt sagt jobbat mig igenom den! Känns bra, nu när det är över liksom, hehe.. Ska jobba två gånger till på lovet, ons och fre. Men det är inga långa dagar så det är toppen. Pengar inför sommaren, ASBRA!!

I lördags efter jobber var jag med Malin och Viktoria. Jag kom på den briljanta idén att vi kunde bowla. Jag hade inte bowlat på cirka två år, och Vitkoria hade inte bowlat på cirka 6 månader och Malin hade inte bowlat sedan i torsdags. Ni kan ju kanske förstå hur det gick. Det gick bra!

Nu om cirka noll minuter så är det Timrå IK som möter HV71 på tvn. Jag och pappa ska bänka oss. Jag har inget bättre för mig, ska även bunkra upp min Ben & Jerry-glass. Jag är h e l t slut måste jag säga. Hard work work..


Adios Amigos.

Om du inte kan, får jag ta en annan man

Undrar om det var någon som förstod mitt förra inlägg,det var ju som en enda lång rebus! Det skulle ha skrivits ungefär såhär: "Jag vaknade och var paparazzi sisådär på morgonkvisten. Min syster blev ett offer, var det tänkt, men det ser mest ut som att katten är offret... mjau.. Det är snö utanför mitt fönster, det är kallt, det är snart april så kan den inte försvinna?! Min hund gillar snön, hon vill alltid spring ut på altanen.. och skrämma folk som går förbi på vägen. Senare åkte jag och mamma på ICA och köpte lite bröd och dill. Sedan var det dags för påskmiddag hos min mormor och morfar. Hejdå!"

Någon måste ha listat ut det.


Förresten, INGEN reagerade på att Måns dejtar Marie Serneholt??! Är det bara jag som tycker det är tragiskt.. kanske måste medge att det är jag som är tragisk.
Jaja..






KOM IGEN REAGERA!!!
byeeeeE!

Min dag i bilder!

image308

image309

image310



  +  image311

image312




That's alright

Birsta City, rundan är avrundad. Jag har shoppat, mer än jag behöver... NEJ, jag skojja bara. Jag behöver allt jag köper! Så det så, känn ingen ångest. Skrapade ihop;
En miniväska
Två linnen
En tunika/topp....
En bikini
En pommesfrittes+ en muffin

AHA! Nu ska jag spela Star Wars-spel med mina söta kusiner. Hoppas jag vinner, men det tror jag inte.


Adjö, från terror!

Im single if youre rich

Vänta.......









AH! Nu har jag tagit in att det är lov, igen! Lite annan touch på det bara. Mer jobb än förra, och ja, lite mera godis. I HOPE.
Imorgon ska jag dratta på Birsta City med Chris, I HOPE igen. Men chris brukar hålla sina löften när hon har koll på läget. På kvällen ska jag också få träffa Carro- asbra!! Annars på lovet är det som sagt mycket jobb, annars inga planer. MEN, såhär korta lov är till för att bli utvilad, vilket innebär att inte göra för mycket.


En sista grej såhär på en onsdagkväll.... VARFÖR MÅNS, VARFÖR??! Marie Serneholt, kunde gudarna inte bringa dig någon annan mö. Mitt i-landsproblem, löjligt men värt det!

God afton, god nachten!

Tell me whhhyyyyy!

Hammar och Wiking

JAAAA, om en kvart är det äntligen Filip och Fredrik. Det kan inte misslyckas!!




Ett minus i detta inlägg också.. Matteprov vankas imorgon kl1, JAG MÅSTE KLARA'T. Hoppas mattesnillet har satt några spår i min hjärna.

Godnatt å hej!

JOHAN JAG HITTA NA!


With no more presidents

HEJ!

Johan, det är KNA Connected - Back when I was. Jag tänket snitsig som jag är lägga upp den videon här... MEN, jag hittade ingen bra. Kostiga inspelningar bara!

Det är i alla fall godisfredag idag, och det ska firas med pompa a la ståt! Massa karrameller hos Elin med en gitarr i ena handen. Synd bara att Elin nu har blivit bättre än mig- men det kanske ändras ikväll?! hehehhe, ne det tror inte jag heller.

Matematik jag orkar inte mer, och jag orkar inte jobba i helgen b-l-ä!!! !  21!!
Hejda, terro!


Go back to sleep, sleep, sleep

Told ya!
Jag kom faktiskt ihåg att logga in här igen, underbart.

Vid 7tiden kommer en kvinna från Mary Kay (eller nåå) och ska predika om produkter. Det är syrran som bjuppat hem henne, och jag ställde upp. Har hört att dom inte har dom mildaste priserna, så man får väl passa på medan det bjuds. Heheh..

Igår beställde jag hem en katalog, eller broschyr kanske man ska kalla det, om att vara au pair. Det låter frestande men på ett sätt skrämmande. Jag som är rädd för allting! Men en sån där grej skulle nog få vem som helst att växa som person, så det är ju bra i längden. Dom har inte bara att åka bort ett år, utan också en sommar. Och det är väl det jag isf funderar på. Fast inte nu i sommar, måste ju mogna på mig LITE TILL!!


Innan mary kommer ska jag plugga matte, jag tyckte jag jobbade på bra idag, men trots det så var det kanske... 7tal?!? Jag har 30 till att göra om inte mer. Dags att rycka in Patrick Greenleaf!

LATER / terror, det är coolt att vara sig själv

Var god dröj

Förlåt för fördröjningen. Jag tänkte sätta mig ner igår kväll efter att mina morföräldrar varit på besök, men då la pappa beslag på den bärbara, och min orkade jag absolut inte starta. Så det får bli nu istället!

Få se vart det slutade...
Jo, jag och Johanna köpte hem kinamat i lördags, hängde framför tvn och åt karra. Blev en tidig kväll, vilket var skönt. Sen i söndags läste jag ut engelskaboken, som jag hade prov på igår.. Undra ja hur det gick! Ett godkänt på det där förvirrande provet så är jag nöjd.

Just nu är jag hemma för att lektionen samhälle B behöver vi inte infinna oss i klassrummet, då passade jag på att sova ut lite. Borde plugga lite matte eftersom jag ligger typ 2kapitel efter.......... plus att jag har mattelektion efter lunch. OCH PROV NÄSTA VECKA?!

Ska faktiskt uppdatera senare idag också hade jag tänkt, dels för att för långa inlägg är det jobbigaste som finns, så därför måste jag spara lite! Bra va- ya.

Adjö då, ers majestät


Get high like planes

 

HEJ PÅ ER.

Skulle inte jag ha en slö dag med bara massa läsning? JO. Men det har inte blivit en enda rad ur boken, får väl bli morgondagens projekt.
Istället har jag gjort följande:
Varit med mina kusiner
Fyndat på IKEA
Köpt karra för 3,90kr/hg!!
Ätit karra
Städat ur min garderob
Gjort iordning min garderob (med nya saker från IKEA bl a)
Fixat ovanpå garderoben
Dammat och dammsugit
Kissat x3

Ja ungefär det. Nu känner jag tacofärsen osar! Jag är riktigt hungrig så det ska bli mycket gott. Efter det ska karrapåsen glida ner till Så det kan låta och Robins. Imorgon kväll ska jag iaf umgås med Johanna B.Acklund, underbart skönt.


Jajajajja, farväääääl!!

Put your diamonds in the sky like Kanye!

Var det någon som förstod att rubriken på förra inlägget var Rederiet-introt?! Det gjorde jag!! Vart får jag allt ifrån.... Glöggen. Åh Björne du är väl bra humoristisk du. Kristian det där kunde ha blitt pinsamt!

Förresten, vart sjutton tog alla läsare vägen, det bara dog från ena dagen till den andra. Jag undra jag å vem som länkade till mig. Jag anar ugglor i mossen, herre jisses. Förresten, det var INGEN SOM VISSTE HUR MAN FÅR PROFILBILDEN STÖRRE. Ingen vänlig själv bland publiken, fyfan.



Jag har också jobbat idag, och jag är stolt över mina 6timmar. Jobbade 50timmar i februari också, bra för att vara en pluggande tjej i medelåldern. Imorgon ska jag göra ingenting= läsa ut engelskaboken som jag har prov på på måndag. Sicken skön dag!


Adjöss med er matroser!

Do dododododo do

HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT GÖRA ETT ÅTERKÖP OCH GE TILLBAKA LITE PENGAR?!?! H&m är dagens jävla irritation. Efter en halvtimme så stämmer det, tack.

Do I attract you, do I repulse?
Var det någon annan än jag och mina små vänner som tyckte bengtzing lät något lik Grace Kelly i versen?



NU: MAT!!

Se upp i backen, tusen hål i nacken

Pulkåkningen kom jag helskinnad ur! Tack Gud för det. Plus att det var faktiskt lika roligt som för 8 år sedan, fast jobbigare att gå upp för backen den här gången. Dels för att jag var tvungen att dra upp min 7åriga kusin i pulkan hela vägen. Anåda.

Senare ska jag in till stan, shoppa littte. Sen ikväll blir det till att träffa Carro över en cup of coffee fast inte en coffee.
Jag får skriva mer senare, TJARÅ.

118 003

pv_monki

Monkis samarbete med Permanent vacation, i butik i Mars. Vackra skapelser må jag säga!







Och just det, välkommen hit Jossan!!

Sjörövarfabbe

Tänka sig, nu har även jag sett den omtalade filmen The notebook. Och vilken romantik alltså, blev nästan tårar ibland, jag är svag för känslor! Jag tyckte den var väldigt bra, vilket jag inte är ensam om!

Nu äter jag Ben & Jerry-glass, har hjälpt min mamma att rensa i källaren, eftersom hälften av sakerna är mina och min systers. Ikväll blir det mysigare än en källare, ska vara med Chris och Alex är planerna. Yeyeye.. Tittar lite på Dr Phil, den exemplariska mannen, eller hur?! En sån karl, heheh.

Soskokötot omom eror! 
Tothoheroresose

Då ska jag sjunga för dig, så högt att du hör

Nämen ojdå vad många läsare jag haft de senste dagarna, HEJ!!
Undrar hur det kan komma sig, jag har liksom inte gått ut i publicitet. Men det är roligt.

Idag köpte jag skor i birsta, inte de jag blivit en gnutta kär i, för dom var för trång i t å r n a...... Typiskt. Men jag köpte några som såg nästa likadan ut. Dom blir nog söta och bra dom också! Köpte också två nagellack, och när jag betalar säger expediten att det är förra sommarens färger. AAHH fashionmisstake!

Nerå. Dom e snygga.
Nu har jag ätit fil, müsli och frosties. Jag var så hungrig så jag kunde inte hålla mig till middagen. Ikväll blir det nog kjeller och jansson. JAAA JIPPIE!

xoxo terror


För en lång lång tid

Nu är den här, Håkans lilla comeback! Underbart.
Jag var och införskaffade mig lite saker på Birsta idag, blev också kär i ett par skor, som jag inte köpte. Fast jag provade dom ju inte, så dom kanske inte skulle passa, men det går om man vill.

Hästpojken kommer till GF också, det är KUL. Det kanske blir ett bra gf det här året, om det inte regnar då. Hoppas Hampus vill gå med mig på Mando, eller han har inget val!

nu.. ska
jjaag... snaaarrt.. dduSCha
hheejJjj.-dåå!

terror


Just det, här kommer den:


your love alone

Nej elin det var inte redan, det var i torsdags!! :D

Hur gör djur?!

Han agerar både tjejen och killen i aladdinlåten, AMAZING.







GOD MORGON

Efter en utsökt middag, kinamat, åkte jag till Johanna igår. Och såklart blev det godis! Det kändes bra att vi sågs, vi har även bestämt att vi ska ses nåt mer under lovet. Toppen!

Idag funderade jag på att dratta ner till stan för att lämna tillbaka en cardigan, sen kika efter något annat. Men det kanske inte blir av. Farmor och farfar ska i alla fall komma hit, tänkte vara ett exemplariskt barnbarn och vara med och umgås och dra några vitsar.

Later alligatOr!