fashion against AIDS

Imorse beställde jag 3 toppar från hm's fashion against AIDS. Varför?
Jo, jag tänker på de fattiga i världen som då har AIDS..... och för att jag tycker dom var lite snygga.

I HAVE AN ANNOUNCEMENT TO MAKE

Det jag tänkte skriva i bloggen från första början när jag loggade in nu var att igår när jag skulle logga på så var mitt internet så trotsigt att jag la ner allting, eftersom jag då inte kom någon vart från loginsidan!

Det jag igår skulle meddela var att igår den 30 januari hade jag haft körtkort i ett helt halvår!!!!!!!11
JA DET ÄR STORT för mig. Och med det vill jag även gratulera Elin än en gång för körkortet den 29 jan. Vi är numera kompisar igen.



jag gäspar..
image295

PUSS/ terror



 


Reda ut lite bara

Postat av: M

Du kan inte ha mycke till liv som stör dej på skit saker som att folk stavar fel.. Kanske du borde tänka på dom fattiga här i världen.. eller nått"!

Först och främst M så vill jag bara påpeka din särskrivning gällande ordet "skit saker", vilket såklart ska vara "skitsaker"!
Bra, då var det avklarat. Visst, det vorde ju mycket bättre om jag ägnade min fritid åt att tänka på alla fattiga här i världen.. och visst tänker jag ibland, men mitt annars glada liv skulle bli allt för dystert om jag satt och tänkte på dom precis hela tiden. DÄRFÖR ägnar jag mig åt andra saker. Vilket inkluderar läsa andras bloggar, som leder till att om och om igen se dessa grammatikfel. Som knatten säger "ni knullar det svenska språket".

DET ÄR SYND OM DE FATTIGA, VEM TYCKER INTE DET! Så tro inte att jag nu inte tycker så. Puh..


skridskor med neongula snören på nådig hal is

Så sant som det ser ut, jag tog idag på mig mina gamla griller, som då har neongula snören som snörning.. Jag köpte dom när jag var kanske 11? Mina fötter måste ha stannat i växten, eller så var dom redigt förstora på den tiden. MEN I ALLA FALL... det gick pall å fall för min del.
x För det första har jag aldrig klarat av att knyta mina skridskor så hårt som man måste för att egentligen ens kunna åka.
x Sen hade vi en liten lekuppvärming, som jag var nära att krocka med andra laget (observera att det inte var mitt fel) så för att undvika krocken släppte jag min lagkarmats hand i farten och hamnade såklart på arslet!
x Jag skulle skoja med alexandra genom att knuffa på henne lite extra fart, det resulterade i att hon efter en smäll låg på isen.
x Kalle skulle vara rolig genom att fälla mig, vilket jag anser bara göra ont i min svanskota.

Har därför just nu tänkt skriva ner några saker som ploppade upp i huvudet, som jag gärna skulle använda ordet hatar framför. Men eftersom jag predikar i att det ordet är så stark för att nästan användas, ska jag säga,
EN LISTA PÅ DET JAG INTE TYCKER OM!:
1. Skridskor!!!!
2. Gehörs- och musiklära B (pga att jag inte kan)
3. Historaprovet
4. Historaläraren, hon gör allt 30grader svårare än vad det kunnat vara
5. Min bil
6. Vinterkläder, med undantag halsdukar
7. Min ansiktsf o r m!! Satt och tänkte på det... och kom fram till att med min ansiktsform(ganska smal och avlång) kommer man ingen vart i livet, inget passar, ingen vill väl se en Långa Farbrorn i tjejmodell.

NEJ DÄR MED BASTU. /thezz


bullskit

Hejzan

Idag har varit en kämpig dag faktiskt, det började med att jag försov mig till halv 8, fast jag hann bra, det jag missade var min halvtimmes frukost jag brukar ta varje morgon.. Sedan pallrade jag mig iväg i skolan= fick skjuts. Väl där hade jag första lektionen av Inså piano. Vilket jag tror kommer bli väldi roli!
Efter lunchen hade man engelska B, och jag hade glömt boken hemma. LÄRT MIG EN LÄXA- som tomas sa.

Det bästa av allt är att jag har gjort klart demokrati diskussionen som skulle varit klart i september, jag har renskrivit en textanalys, och gjort klart kompletteringen till kalla kriget. SKÖNT!
Det jag har kvar att göra då är:
1. Instuderingsfrågorna till historiaprovet + lära sig dom tills på fredag
2. Plugga på till engelskaprovet= läsa igenom massa små noveller
3. Lära mig engelskaglosor
4. Läsa kapitel i den engelska litteratur boken
5. Jämföra franska och amerikanska revolutionen

Börjar med Matte B imorgon också, guuud så roligt det ska bli. Jag som än så länge bara sovit 11 timmar på två nätter.


jag i min hemtex-butik
image294

If i uuuused to

Nu sitter jag med en ansiktsmask sisådär strax innan midnatt! Haha, den är verkligen absolut STEL nu ska ni veta.... Kan endast öppna munnen en centimeter, och kan absolut inte le. Måste ju skölja strax vettja, innan det stannar såhär. Jag brände ansiktet med en mask en gång, den var en sån som blev som en plast över ansiktet när den torkade. Jag hade den för länge för jag ville att mamma skulle hinna se.... På förpackningen stod det "var försiktigt, ha endast 10 min!!!!", typ.

SKA SKÖLJA.....


Nu har jag sköljt. Och borstat. Och kissat.... Imorgon är det öppet hus, inget att riktigt hurra för måste jag säga. Inte våran grupp i alla fall. Blä.

GUITAR HERO
Jag har nu tagit mig upp....på....mmmedium!! Vilket betyder att jag börjar bli bra, eller till och med grym! Helt fantastiskt, måste få komma till dig oftare elsa och öva. pööhleeze?

Måste sova snart, upp tidigt imorgon. Godnacht!

really love it's fineee

Onsdag är över vilket betyder att mer än halva veckan är över, awesome!

Imorgon ska jag efter skolan fika med Carro, det känns bra. Kommer få prata av sig lite. Fredag är lika med löning(!!!) så ska gå på stan och birsta med Malin. Lördag =öppet hus på skolan sen kvällen blir i utgångens tecken! Söndag vankas dock jobb, men jaja..

Carolina Gynning, en väldigt egen kvinna som jag tror man antingen hatar eller älskar. Men jag både hatar och älskar henne. Älskar henne för att hon är spontan och som sagt egen och fånigt dum ibland fastän det inte är meningen. Hatar när hon ska spela dum med flit, varför vet jag inte, men det gör hon. Idol är ett exempel. Hennes program I huvudet på Gynning får ändå bra betyg av mig, trots bara 2 visade avsnitt.

Jag simmade idag på idrotten, och plaskade runt lite. Som ni vet är jag riktigt otränat, har inte införskaffat mitt träningskort än (det ska ske under nästa vecka), så mina ben var som spaghettis när jag klev upp ur vattnet. Kul, det tog lite nånstans!

Jag ska nu trots att den är över halv 11 gå och ta lite glass och krypa ner i sängen. GUD SÅ MYSIGT.
Viktoria hoppas du njöt under de max 2 minuter jag tog av dig.

Adjö, ät fullkornsbrö'

VUXENPOÄNG TILLDELAS:

JOHANNA BACKLUND SOM IDAG DEN 22 JANUARI HAR TAGIT DET ALLA SUKTAR EFTER, KÖRKORTET!
Hallelujah, detta var det inte många som trodde. Men å andra sidan var det inte så många som trodde på dina frisörskills heller! Jag är så stolt över dig min älskade vän:')

Jag är nu inte längre ensam, välkommen!

historiaboken..

HÄR KOMMER JAG!

Jag måste ta mina ben och min bil till skolan för att hämta den "lilla" boken. Sen ska jag åka till ICA Maxi och köpa mig en belöning för min ork.
Tänk om elsa är ledig ikväll, vi vet alla vad det skulle betyda! Men hon har säkert träning, as usual.. Nu beger jag mig, hejda.

image293

I just keep on saving the days!

JAG HAR:

jobbat hela helgen
blivit bra på guitar hero- på easy
blivit lite fattigare
varit på stan med alexandra idag
blivit sugen på ben&jerry-glassen i frysen
längtat efter min lön som blev för liten för min smak
återläsningsdagar idag och imorgon =plugga om man behöver annars ledig
nog en del läxor att göra =inte ledigt
kollat på hotell till utlandsresor
ingen koll på vilka som vill åka med
en hund som är skendräktig =hon är gosig
inget mer att förtälja
lust att lägga upp lite bilder

          

1. Jag i chris bågar och liknar mormor.
2. Alex och jag på topp!
3. Guitar hero-värdinnan
4. Ville visa att hon inte hade dubbelhaka egentligen.
5. JA JAJ AJA...

           

Jag å min kusin spelade tv-spel, bland annat. Marilyn var också med.


Nu ska jag bege mig, hoppas på det bästa. Det vill säga att elsa ska vilja spela guitar hero snart igen!
hejdå! /befälet

fyvåle!

Inatt kunde jag inte sova, jag vrålsvettades. Och vågade knappt sticka ut småfötterna utanför täcket för det kan ju komma nån och nypa i tårna... Plus att jag låg och vred och vände på mig för kramp i rygg och problem med knäna. De förbannade knäna, nu har dom kommit in i en riktig taskig period. De smärtar och kan inte ligga på något vis utan att dom ska protestera. VAD SKA JAG GÖRA?!

Fick också tillbaka min telefeon igår, eller jag skulle ju få en ny... Jag blev överlycklig till jag såg att den inte alls var helt ny, utan baksidan var stöttskadad, precis som den gamla var. Och inte blev jag brydd heller när felet dom borde ha lagat återokommer. Den stänger såklart av sig! Än så länge bara en gång, MEN ÄNDÅ. Dom har haft en och en halv månad på sig och dom kunde inte komma med något bättre!!!!!!! Idioter.

Nu ska jag duscha bort alla svett och ilska.

it goes like this

Jag stannade hemma idag, och tur var väl det. Jag sitter nu här i soffan och mamma har konstaterat feber.. själv har jag konstaterat en svullen ögonlock, som dessutom gör ont. Vad mer har jag konstaterat?
Jo, att jag inte alls förstår vad vi ska kunna till det där eng provet jag snackade om. Det är "klassisk litteratur" och man ska veta om författaren och om de texter vi läst... JAHA!? Säger mig inte så mycket, vad ska jag veta, om denne var gift, om den dog i en sjukdom om den var homosexuell eller bara vilket århundrande denne levde i?? Det är ett tufft liv.

Säger bara det.

Nu.... sova med hunden som kudde!


materialvetenskap

JAG MÅR DÅLIGT!!! Jag mår illa och det gör ont i min lilla mage...... Därför planerar jag att vara hemma idag, känns bäst så. Isf måste jag plugga engelska, har prov på fredag, ett onödigt prov.. ett konstigt prov!
Ska försöka få i mig en apelsin nu, pyton för magar som mår illa!


raindrops keep falling on my head!

Efter mycket om och mycket men, så ska jag nog gå ut ikväll ändå! Det var lite vel och lite ledsen på ögat ett tag, men saker är löst, och jag kan gå ut och ha roligt!!
Det var länge att jag inte skulle komma iväg, och vädret verkar ha tyckt synd om mig och har släppt iväg världens väder så att de andra skulle få det jobbigt, men nu gäller det mig också... SLUTA SNÖA!

Höll på att halka det första jag gjorde, på isen under den vackra snön, när jag skulle skjutsa pappa till affären för att köpa chips. Dödsdömt att gå ut egentligen.. och sen i världens halaste stövlar- ännu värre!


Och min syster har jag ringt 10 gånger och skickat 2 sms.. tror aldrig någon jag känner har varit så svår att få tag på någongång. Jesus... tacka vet jag mig själv.

Opz, måste gå.. hej!!

from the ritz to the bubble

Idag ska vi få tillbaka våran bil, ä n t l i g e n! Och igår skulle det stället där jag köpt min mobil anmäla till sony ericsson att den är jätte jätteförsenad! Så till idag vid 4 tiden hade dom på sig att komma på en lösning.. Undra vad det kan bli.. Jag hoppas jag får den nyaste modellen dom har. Fast ädå gillade jag min blåa lilla telefon. Hoppas dom ringer idag bara, så jag får något klartecken.

Ikväll när min mamma slutat jobbet ska jag till min kusin som nu fyller 7 år, (som jag har nämnt några gånger)... Det ska såkalrt bli jätteroligt med kalas, framförallt tårtan!!

Jo visst ja, det jag tänkte berätta. Jag, Therese Andersson, som har grinat och gnällt över att vi ska läsa litteratur på engelska, och hur jobbigt det ska bli. JAG HAR BÖRJAT LÄSA DEN! Det är ett under, jag har kommit 4 kapitel, dock inte så långa. Men ändå.. Jag gick runt här hemma igår och hade inget att göra, så jag kom på att jag kunde ju lika gärna börja läsa den så det blev överstökat någongång.
Ska nog fortsätta läsa lite idag.. efter eller innan jag gått en promenad med hunden. Vi får se hur jag ter mig att göra!

salut!

HA HA!!

Ur blondinbellas blogg:
"Jag såg nyss kanal 5 program Outsiders. Chock säger jag bara! Kvällens inslag handlade om personer som har valt att ägna sitt liv åt att leva "Fri". Alltså att inte jobba och att inte konsumera. De lever på bidrag eller inget alls och letar mat och annat som de behöver i soporna. Vet ni vad jag kallar det? Parasiter.

I början av programmet äcklades jag så otroligt av människorna. Att äta gammal, ofräsch mat är inte bara äckligt utan farligt! Men såklart låg det en politisk anledning bakom. De var arga över människors köp&släng och det här var deras protest. Däremot tyckte jag att ett killpar som levde tillsammans i en husbil i England var lite balla. Han förklarade på ett sätt så att jag verkligen tog till mig hur man faktiskt kan vara lycklig utan att ha en enda tanke på pengar. Hans mardröm är min dröm. Han förstod sig inte på folk som ägnar timmar om dagen för att tjäna pengar som dom sedan gör av med på helgerna. För min del är det tvärtom, jag lever för att spendera! Det är ju det jag tycker är roligt. Så otroligt att man kan leva så olikt varandra fast man bor i länder med hög standard."

Hon kan ju ha bra roliga yttranden den där tjejen, man kan inte göra annat än att skaka på huvudet och skratta. Men det tragiska är ju att jag nu tar upp det i min lilla blogg, att jag ens bryr mig! Fast det var mest därför jag ville att ni skulle ha lika roligt som jag, och visa att det konstigt nog finns folk som håller med henne!? Jag tror dom gör det bara för att hon ska läsa deras blogg... eller nått.
Har ett exempel, dock från ett senare inlägg av bella där hon skrev ett skämt som löd "ska jag kanske gå ut i soporna och leta en latté kanske, så jag blir en "friare" person", ungefär:


"Haha oftast diggar jag inte din humor,men om att leta blad soporna efter en latte var dock kul!
Tyckte det var lite väl fjantigt deras åsiker jag med, då dom lever på att andra slösar pengar. Hade vi alla letat sopor hade det ju tagit slut,hade vi alla varit arbetslösa hade vi kunnat utvecklas (finns ju nog en anledning till varför vi arbetet på ett eller ett annat sätt sen urminnestider!).

Hade inte ni köpt ny kaffebryggare hade ju inte dom haft någon att hitta i soporna att använda haha =) 2008-jan-08 @ 16:23
URL:
http://www.nogg.se/littleblue"

Det roliga är ju att ingen av dom verkade förstå meningen med det de såkallade sopfolket håller på med, och att de båda kommer med lika dumma uttalanden. En fin start på dagen det här!

ers majestät

uh oh on a wednesday afternoon

Jag är så jävulskt trött, min kropp vet fortfarande inte om att skolan har börjat. Eller, jag menar att min hjärna inte märkt något.. Jag borde slumra en stund nu, för jag tror inte jag ska åka till skolan imorgon. Har jag ens en lektion?
Nästa period kommer bli en icke-slö period för min del. Har lektioner på varje lektionstid, det har jag aldrig haft förut på Skvadern. jeg vill ikke bli oppaeten..

Läste lite bloggar nyss, och jag stör mig på SÅHÄR mycket när jag gör det!!........ Både på dåliga värderingar och dumma yttranden men framförallt stavningar och särskrivning. Det är galet mycket sånt ute i bloggvärlden. Jag har två stavningar som kommer ofta och mycket ofta bland ungdomarna.
1. igentligen
2. hoss
Menar;
1. egentligen
2. hos
Jag skulle vara mer förstående om det varit något komplicerat ord som nationalencyklopedin eller liknande, kanske namnet Bartolomeus... men nu är det inte så. S-T-Ö-R-I-G-T, jag vet..

Åhnej nu vill jag inte vara grinig längre. Det är mina tidiga uppvaknanden som får mig att bli vresig, eller kanske att halva min klass inte ville gå på gympan!? Det är nog det med gympan fortfarande... hehe


Jag nös just så att det kom slem på min tröja, det var ju inte så fräscht.. uuh, måste slå igen den här burken. Ta det kallt, ers majestät


kate nash



Pumpkin soup, woops I think I've got too close!

Elvis, we can't go on together!

Jag kom på förut idag att det är ju den 7e idag, vilket betyder att precis idag är det 6månader till min födelsedag... Det är långt tills jag blir 19 år alltså. Ett helt halvår, blä jag orkar inte vänta efter tårta och presenter!! Fast tårta kommer jag få på torsdag, min kusin fyller 7 år och börjar skolan till hösten, wow?! Han var ju en liten liten bebis nyss.. Jag tyckte jag var stor när jag började skolan, men ändå var man så liten. (med tankte på att vi var rum i rum med 7orna som var bjässar). Men det är ju nu 7kt längesen!

Siffran 7 är ett turnummer för många har jag hört på radion. Någonting med att det finns 7 vändor på en tärning (hur nu det förklaras!), får man tre 7or i spel får man jackpot, och KIA har nu 7 års garanti på sin nya bil.

Inlägget skulle ha blivit komplett om det var 7 månader kvar tills min födelsedag... men ack bara 6.

Jag somnade när jag kom hem från skolan, det var SKÖÖÖÖNT! Vaknade vid 5 snåret imorse så det var behövligt, men somnade sedan om och vaknade av klockan, då var klockan SJU..

Nonono, det börjar påminna mig om filmen the number 23... fast i mitt fall "number 7" med någon flashig ikon till. Finito!

I've got thousand opinions

image281


This is my face,
Covered in freckles with the occasional spot and some veins
This is my body,
Covered in skin and not all of it you can see,
and this is my mind,
It goes over and over the same old lies
And this is my brain,
Its torturous analytical force
Makes me go insane

This is my face,
I've got a thousand opinions,
and half the time im trying to explain
And this is my body,
no matter how you try and disable it,
Yes, I'll still be here
And this is my mind,
And although you try to infringe you cannot confine
And this is my brain,
and even if you try and hold me back theres nothing that you can gain

I use mouthwash,
Sometimes I floss,
I've got a family and I drink cups of tea
I've got nostalgic pavements,
I've got familiar faces,
I've got mixed up memories,
and I've got favourite places

And I'm singing uh oh on a friday night..

Klok som en bok

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej,
jag vill inte att skolan ska börja imorgon! Vilken tyngd för min hjärna och hjärta... Det är ett tufft halvår som väntar, jag vet inte om jag kommer att lyckas hålla i mig så pass länge. BUÄ!

Ibland önskar jag att jag bara var en arbetare, känns som att det är mycket skönare i längden. Hemtex-brud till exempel.. Vilken stjärndröm. Hehe, ne, men man skulle ju slippa allt om prov och historia och allt där till. Engelska B= läsa klassisk skönlitteratur. JAG LÄSER JU INTE ENS BÖCKER PÅ SVENSKA!!

Bevare mig väl. Jag ska den här söndagen ägna mig åt ingenting, ska lägga mig i sängen, titta upp i taket, drömma mig bort till sommarlovet, mitt sista sommarlov. Jag skulle kunna tänka mig att åka bort i 1 månad, eller i alla fall 1 vecka... skönt.

Snöar gör det ute också. Mysigt när man är inne kan tänkas!




jag och min partner kjeller

end in tradgedy

hello!

Det är en storm ute. Det blåser så mycket att jag säkerligen skulle blåsa bort om jag gick ut... därför stannar jag inne. MmHmmysigt! Ikväll ska jag gå ut, då ska jag vara med carro! Hoppas vi inte ska vara ute *pööhleze*

Igår jobbade jag. Det är varje jobbardag en utmaning att jobba på Hemtex. Allt kan bli till en utmaning faktiskt.. En utmaning att klara av en svår kund, att orka le alla timmar, att orka göra något när det inte kommer några kunder.. och till och med vilken påse man ska ta åt en kund! "Ska jag ta den lilla så den får plats precis, eller ska jag ta den större så det blir lite mer lufitigt?!"... Mitt liv är en utmaning, och jag älskar det!

Jag ska duscha mig idag vettja, jag luktar råstekt fläsk... uuhh, vad äckligt egentligen. Jag är inget fläsk, det säger i alla fall pappa. Han kallar mig bara tarmen, fisen och valpen. Kärleksfullt dock.. =)

JAG SKA NOG GÅ OCH.... LEVA LIVET OCH ÄTA PISTAGENÖTTER!

Tack för sysselsättningen!

1. Hur gammal är du om fem år?

23 påväg att bli 24..... AaaAHH!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Hemtex-tröjan!

3. Hur lång är du?

Sista märket är vid 162,5.
4. Vilken är den senaste filmen du sett?

The Holiday igår med mamma, blir lika rörd varje gång :')

5. Vem ringde du senast?

Johanna.

6. Vem ringde dig senast?

Elin H.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Haha ok :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringa om jag inte har gratis sms förstås!!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta. med v a r a n d r a !

10. När såg du senast din mamma?

6 timmar sen ungefär. SAKNAR DIG MAMMA....
11. Vilken ögonfärg har du?

Grönblå.

12. När vaknade du i dag?

10.13
13. Vilken är din favoritjulsång?

Ja inte är det last christmas iaf!
4. Vilken är din favoritplats?

Jesuses.... det vet jag inte, jag gillar allt!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Soprum håller jag mig gärna undan.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Utomlands med brunbränd hy med en eller flera vänner och mår gott.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Allt utom glada färger!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jag skrattar mest åt mig själv, hehe!

19. Hur stor är din säng?

120, bredare än mig. Puh.. 

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Man kan säga att jag har användning till 2 stationära och en bärbar, men äger endast bara en stationär. De andra är "pappas" = min när jag bestämmer.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Fryser lätt en kylig natt, därför med kläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen?

Vem undrar?!

23. Hur många landskap har du bott i?

Ett... är det dåligt?

24. Vilka städer har du bott i?

Sundsvall.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Beror på underlag och sällskap.
26. Är du social?

Svenskt LAGOM. Hoppar inte på nya folk men tittar inte ner i golvet heller, så att säga.

27. Vilken är din favoritglass?

Alltid choklad.  
28. Vilken är din favoritefterrätt?

Något gott. Glass är gott t ex..
29. Tycker du om kinamat?

LOVE. ... . .mMmmmmMmm. . . . .

30. Tycker du om kaffe?

Om 80%är mjölk=latté!!

31. Vad dricker du till frukost?

Mjölk eller o'boy!

32. Sover du på någon särskild sida?

Inte på magen, som Dolly!
33. Kan du spela poker?

Att jag kan, men vinna kan jag inte.

34. Tycker du om att mysa/kela?

Ja, helst med något hårigt.

35. Är du en beroendemänniska?

Beroende av.... allt!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Känner till en stycke människa, VARFÖÖÖR?

37. Vill du ha barn?

Ja 2. En av varje kön.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska och lite såndär spanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Inte än *peppar peppar*
40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet, med alla fiskar..

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Mig själv, eftersom jga älskar mig själv! 

42. Äger du dyrbara smycken?

Hm, är inte allt mitt dyrbart?

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Scrubs, Filip och Fredrik, och sånt kul.

44. Kan du rulla med tungan?

Kan jag allt, så kan jag....

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Känner ingen. Hade velat svara Johan Glans eller Björn...

46. Sover du med gosedjur?

Hihhihi. nej!

47. Vad har du för ringsignal?

Sony Ericson reklamenas.. jag har ju som sagt en L-Å-N-E-T-E-L-E-F-O-N.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Vilken ålder räknas som liten?

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En lampskärm.

50. Flirtar du mycket?

Nej, oskyldig.

51. Kan du byta olja på bilen?

Huh, ja det lär jag ju kunna!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej, eftersom jag är en extremt skicklig förare!!

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Typ "pojken som försvann" i 8an.

54. Läser du dagstidningen?

Har ju ingen, så då är det svårt.

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?

Ja, med handen. Personer kan intyga.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rix FM eller nått... minns ej!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

"Inköpslista"

59. När var du i kyrkan senast?

Några veckor sedan på julkonsert.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Fredrik, eller Anneli. Eller Magnus...

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

2 nätter eller någe, friluftsmänniska som jag är!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

En kund berättade hur hennes badrum såg ut.


swear I was blind before I met you



Det är nu värre med min förkylning. Inte mår man bättre för att ha vandrat runt ute i Birsta heller, ack och ve. Ska lägga mig till kojs och vila lite, eller varför inte spela lite buzz? Hm, vi får se... Men härifrån, det ska jag allt!

This is the first day of my life

Nu har det gått och blivit ett gott nytt år. Ett halvår kvar tills sommarlov, som jag längtar! Det som är kvar på det här skolåret känns outhärdligt. Hjärnan går i ide bara jag tänker på det.

Jag valde i måndags att åka till Hampus och mina vänner vid 10 tiden. Jag ångrar mig lite faktiskt, var så skönt hos mina kusiner så där borde jga ha stannat. Där det fanns mat.... Men nytt år blev det ju i alla fall. Och igår vid 6tiden gick jag och min famlij för att se på bio, Arn blev det. Den var bra, godkänd trots att den var lång. Det kändes inte förrän på sluttampen då min hypokondri började sätta igång och jag knappt kunde sitta still.

Idag mår jag inte så bra, förkyld för första gången 2008. Började igår, och har smugigt sig sakta men säkert fram.

           
1. Nyårsdressen kom i tid. 2. Kusin Robin gör entré... 3. Kusin Tim regerar. 4. Myser framför Så funkar det. 5. Läskigt så säg... 6. Efterrätten var delicious!