Happy new 1984?

Oj oj oj!

Sista dagen på detta fina år. Tänkte gå igenom mitt 2008 imorgon eller liknande. Ett fint år har det i alla fall varit kan jag tycka.

Nu ska jag och min familj på 3 pers till plus hund ner till mina kusiner. Där vankas det finmiddag och en smarrig efterrätt som faktiskt jag och mamsen har tillagat!
Efter det ska jag bege mig på vidare bravader. Gud bevare mig väl, låt mig få ett roligt nyår för denna gång!!

Finns inte så mycket mer att säga, eller tid till det. Så..
GOTT NYTT ÅR!


Swing swing

Ligger i sängen och chillar. Korkade upp en Ben & Jerry-glass förut. Det var inte igår må jag säga, banne mig!

AAAHH SHIIITTT!!! Glömde säga att jag såg Idol-Danny i lördags! Aahh! Hehe. Det gjorde jag faktiskt. Åkte i rulltrappan och han satt nedanför och signade lite. Han hade fått blommor och lappar, med typ teckningar på. Kanske nån liten text. Gulligt då.

Nu är jag ledig i 3 dagar. Har jobbat 4. Jämnar ut sig. Så imorgon ska jag börja med att ta en vända på stan med min syster. Hon surrade nått om att jag skulle bjuda på lunch?! Jaja, den dagen den sorgen.
Nå, efter den rundan ska jag runda antingen stan eller bc med Viktoria som behöver en blåsa tills nyår. Ställer väl upp. Sedan blir det en liten solning, hehe.


Nu ska jag strax inleda säsong 2 på satc. Njut.

Fjollträsk

Fjollträsk-familjen var hos oss igår och hälsade på. Melvin (7) och Elmer (5), speciellt elmer, var i högvarv från början till slut. Så jävla jobbigt, hur orkar man?? Hahah, roligt var det i alla fall. Jätteroligt!
Carro kom förbi också, hon fick också lov att umgås med dom, mysigt såklart! Har hört att dom är tjejtjusare, tror det kan stämma....
Hhahah Melvin sa (han går i 1an): "Det är en grej som många på skolan gör..". "Jaha vad är det då" sa jag. "Det tänker jag aldrig säga!!". Men gud, tänkte jag då, så roligt så.

Efter de dragit sig så slog jag och carro på satc, och pratade om det nyaste nytt.


Ikväll efter jobbet har jag varit hos Emma och sjungit singstar med Viktoria och Katta. Emma som innan aldrig gillat singstar fick ett i julklapp- och nu är hon het som gröten på det där.

3 dagar kvar på detta år. Make it happen.





Elmer


Melvin

LG

HIHIHI jag har idag köpt en flat-screen tv!! Investering!


Den gör sig så bra där så!! 37" är ju ganska flådigt ändå.



Mmhhh, godnatt. Ska nu flåda på med satc-boxen på min nya screen.

Det är över nuuu-uu

Igår var en fin dag och afton! Fick många fina presenter. En hel del från önskelistan. NÖJD!
Fick bl.a en chokladmassage av mamma och pappa, HUR BRA PASSAR INTE DET MIG? Jo, jättebra!!

Köpte en egen julklapp idag också, sex and the city-boxen. För 549kr!! Det kallar jag kap. Så nu ska jag slå på ifrån skiva ett och se tills jag ska till mormor och morfar på ett ytterligare julbord. Men det skulle visst vara ett annorlunda sådant.

Imorgon innan jag ska jobba kl3 så ska jag och i alla fall pappa ut och kolla på ytterligare julklappar till oss själva. Mer om det om jag införskaffar något. Woho!

Jamen dåså.. hohoho

GOD JUL! MERRY CHRISTMAS! FELIZ NAVIDAD!

Sedan kan jag inte säga det på något mer språk. Är inte mer utvecklad än så.
Hoppas budskapet tog sig fram i alla fall.

Har idag hunnit med att;
- ätit gröt
- slagit in de sista 3 julklapparna
- lagt fram hälften av klapparna under granen
- städat mitt rum
- skickat god jul-sms till mina vänner
- varit på ica maxi

Ja, och än är dagen inte över.
Ska hoppa in i duschen så småning om och sedan ta på mig min chica outfit, som kommer att visas någon gång för er också vänner.


jag på jul -06, lika glad då som nu hehe
(och min kofta som blev stulen 4 månader senare......)



KRAM OCH KYSS!

Dan före dopparedan

GÄÄÄÄSP!

Har precis slagit in massa julklappar!!!!! Har typ.. 3 kvar. Som jag får slå in imorgon. Ska även städa imorgon.. Jättejobbigt känns det.

Ja, dan före dopparedan är över. Godnatt.

I'm foxy!

Hej.

Ligger i sängen och är JÄTTETRÖTT.. Har varit iväg till gammelmormor tidigare idag och då small det till. Poff och så blev jag jättepumsig. Och så ska man iväg och jobba och ca 2 timmar. Jippie. Tjohej..

Jag har ett paket från H&M att hämta ut kom jag precis på. Har haft sedan i fredags men har helt glömt bort! Får se när man har tid och ork för det, ´har inte ens en aning om vad det kan vara i detta paket. Surprise.


Hos magda igår var det väldigt roligt och trevligt, som vanligt med dessa girls. Kom hem ganska tidigt ändå, vilket var skönt.
Ne ska man försöka ta en powernap? Titta lite på the hills eller se klart på stepbrothers som jag aldrig lyckas med. Haha... JaJAJAjaaaaa får seeeeehH!

Let's go oh my god

Let's go to New York City
Let's go watch some shooting stars
Let's kiss everlasting kisses
Let's go steal some fancy cars

Let's get naked under blankets
Let's get wasted, let's get stoned
Let me tell you I adore you
Oh let me take you home
Let's not talk about the sorrows
Let's just say that oh oh oh
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love


We don't know if it's forever
Let's pray that it will last
We don't know it it's forever
and it's moving oh so fast
Let's go crazy for each other
And let's just fall in love


Let's just fall in love

Heartless

Det blir ett inlägg till idag! Eftersom jag missade igår..

Ska typ NU åka till Magda. Ska vara där 7.


Slänger in en bild på dagens outfit, så jävla schysst!


Pose och bild tillägnad carro-namnam

What you gonna do katie?

Okej,

det blev ingen uppdatering igår för att jag hade fullt upp från morgon till.. morgon?
Först så hade jag ett jobb att sköta, 10-18. Efter det for jag direkt in till stan och till Victoria och salong Jess. Tog ut tejpen som satt kvar efter thai, och färgade och slingade. NÖJD!
Sedan åkte jag till mina kusiner och var där cirka en timme, eftersom de andra varit där hela kvällen och klockan var halv 11. Sedan åkte jag till stan och mötte upp alexandra och vi gick på skepparn och tittade när det spelades reggae!

Kvällen var mycket lyckad även när man var chaufför.

Idag har jag också mycket att göra. Ska nu strax åka med mammma och syrran å hämta upp farmor som ska följa med att handla mat. Sedan måste jag slå in julklappar, i alla fall börja med det. Och sedan ikväll blir det 18- och 19årskalas hos magda! Hihi, kul kommer det bli.

Så blir kanske inte något mer här för dagen, man får allt se.

Slänger med ett bra spår;
 

Paradisbad och thai?

Okej.. det var roligt idag på paradisbadet! Mycket roligt. Det var mest att vi hade roligt tillsammans vi 4, konstigt att vi aldrig gjort något liknande förr. Jaja. Jag var ju chauffören, så på hemvägen sov de andra 3 nästan hela vägen, medan jag hade deras liv i mina händer. Vi kom hem, skönt.

Jag och alexandra gjorde ett konstaterande när det var dags att duscha, och dags att släppa ut håret.


BADA INTE MED THAI!!!!!!!!!!1 hahahahahhhaha, som vi kämpade. Tillslut fick vi lös allt hår, utom mitt eget då. Med mycket balsam och hårda tag från laxens sida.
"Badar dom aldrig i thai??" Hahahahah

Se och lär-


hahahahahaahhhaa!!


ett marsvin?



Håhå jaja! Tack paradisbadet och tack vänner. Och tack killen med chipstuttarna. Och killen med gula tänder som åkte runt och roade oss.

Tack.
Godnatt.

Färdiig

Sådär!
Jag är duschad, väskan är packad, kroppen är stekt och jobbet har stängt! Puh.

Imorgon far jag och tre tappra vänner till paradisbadet i övik! Woho. Så jävla roligt det kommer att bli- eller hoppas jag! Får se om det är något nytt där sedan sist jag var på besök. Mmh, undra sa flundra.


Nu är det ända jag har att göra är att bränna ett par skivor till bilresan imorgon.. cirka 4-5 timmar totalt. Jag kör. Mamma är orolig, pappa är orolig. Nästan så jag blir orolig! Hehe.. shit.
Ne, men Fredde har körkort han å, så mamma sa att jag kunde ju be honom snällt om jag kände att jag inte orkade eller ville köra mer. Ja, det har jag frågat mamma och han sa "visst".

Känns det bättre mamma?

Vi ses när vi ses, love ya!

Pjuh

Wohoh, nu funkar lillbloggas igen!!

Skönt.

Jag som hade gruvat på om att aldrig få blogga igen..
MEN NU ÄR DEN FIT FOR FIGHT IGEN! Och jag med.


Ska dock nu göra mig iordning för en dag i skolan, därefter är man inringd till jobbet. Så vi ses när vi ses.

BOINK

HALLÅ BLOGGEN???!?!?!?!

a snowflake fell- and it felt like a kiss



Funkar det nu? Har blogg.se kraschat lite?
La upp ett inlägg för en timme sedan, och det har inte synts till på bloggen. Äsch, får se hur det går med den saken.

Jag köpte lite glass förut, chokladglass. Trippelchoklad. MMH GOETT! Så jag ska sätta mig i soffan strax och äta på den, bjuda mamma på lite också tänkte jag så blir hon nog glad. Hon sitter just nu mittemot mig och gör någon tomte och ett par änglar som hon ska ha med sig på jobbet imorgon. Hon ser koncentrerad ut- bäst man inte stör!

Är det någon som läst Magdalena Graafs självbiografi?? "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag har kommit in i den nu, nu när det börjar hända grejer. Kan bara tänka mig hur det kommer att bli senare. Fy bövelen för karln, Jorma som han heter. Vad arg man kan bli av en bok.
Har lånat två böcker av min moster som hon sa att jag kommer bli arg av att läsa också, "Flyga drake" och "Tusen strålande solar". Ska bli spännande.


3 frågor kvar att besvara på sam b, sen är jag FÄRDIG! Och förhoppningsvis klarat kursen. Det vet jag ju inte i och för sig. Har inte fått någon respons över huvud taget. Konstigt kan jag tycka.
Whatever.

ers majestät,

Jobba jobba jobbaaa

Tjena tjena..

Slö som en oxe idag känner jag. Inte van att kliva upp så tidigt, hehe.. Sitter nu och pluggar sam b, det går segt må jag säga. Men har ju imorgonkväll på mig också så det ska nog jag (och en gnutta mamma) fixa! Även om jag ska träna och sola imorgon så ska jag hinna. Måste hinna. Har ingen tid på onsdag eftersom jag ska jobba då, sedan på torsdag blir det övik och klor hela dagen. Och sen, ja då är det fredag och då måste den vara inne.

Har en idrottsuppgift kvar också, BLÄÄÄ..



Upp med hakan nu för tusingen. Ska nog köpa en chokladkaka sen, det var så längesen. Jag känner att jag behöver det. Tack Gud för det.

Ne, nu tillbaks till skolbänken.

jippie ki yay mtf

Jag ska äntligen få prova bruna linser!!
Genom den här sidan.

Så om du själv är bloggare kan du också få prova färgade linser genom att tipsa om deras sida på din blogg. Lätt som en pannkaka!

Tredje adventus



Har precis kommit hem från klippgatan. Har varit och solat med kjeller! Måste ju bränna på lite inför badet på torsdag.
Nu ska man väl hoppa in i duschen snarast och sedan blir det kanske något fika här i huset. Eftersom det är tredje advent och allt..

Imorgon ska vi ha någon slags utbildningsinfo på skolan. Typ "det här kan du bli" "sök det här" "du kan komma in på det här".. La la la.
Efter det måste jag plugga, en hel jävla del enligt min mening. Ska skriva klart min ledaruppgift i idrott, ska göra en analysuppgift till loggboken i idrotten, och så ska jag lsäa klart de sista sidorna i sam b för att sedan göra frågorna till det.
Jag satsar på ledaruppgiften och sam b imorgon. Loggboken får vänta ett slag!

Nej, tack för mig.

änglarna ger oss hopp och trooo!

Igår när jag kom hem från jobbet ser jag att det ligger något på bordet.. något som jag inte har sett i vårat hem förut.. men som jag sett någonannanstans.. något som jag pratat om att jag vill ha.. som även mamma och pappa har pratat om att dom vill ha..

Jo, nämligen- EN SPIKMATTA! 

 

Hehe.. provlåg lite halft igårkväll. Var feg när det väl kom till kritan.. har hört magda säga att det gör så fruktansvärt ont. Lika rädd var jag när jag skulle prova Listerine första gången. Trodde nästan att det kanske skulle sprängas lite i munnen. Hur man nu kan vara så dum och verkligen tro det är ju en annan femma!

Men ja.. jag ska prova lite mer på riktigt en annan dag. För ikväll ska jag mysa med carrobananen! Vad eller vart har jag ingen aning, det återstår att se.


kramiz

ching chong

ÅH, nu kom mamma hem med kinamat från blå kisoken!! Så ljuvligt gott. Ska slänga i mig lite sånt, sedan bär det av till.... HEMTEX.



Update

Okej, min träningsvärk är inte bättre... DEN ÄR VÄRRE!!
Min stackars ben.. och axlar.


Haha, luciatåget var lite speciellt. Det enda dom hade var 1 lucia, 2 änglar, 4 tärnor. Sen hade dom 3 killar som skulle vara någon slags "stjärngosse". Men dom hade kungakronor på sig.. och gick runt och tiggde pengar?
Resten var en kör.

Mm. De grönhåriga var inte delaktiga. Synd då.


Eftersom alla andra har lektion, och jag inte har någon kurs den är perioden. Så får dom pepparkaka och festis. Vad får jag? Jo, vänta.

Godnatt my lover

Nerbäddad. Så skönt så skönt.

Hade styrketräning idag på idrotten. Det gick tungt, hade ju träningsvärk från tisdagens träning på köpet! Hoppas det är borta tills imorgon. För det sägs ju att träningsvärken försvinner om man tränar med den?

Ska infinna mig på skolan 8,45 imorgon för att se på årets luciatåg. Es1. Två år sedan vi var det totala fiaskot. Får se hur dom klarar det, gröngölingarna. (roligt eftersom några i den klassen är grönhåriga, hihi).

Nu ska jag kolla in Laguna beach.. ganska roligt ändå. Att dom ställer upp på det där, men kan tänka mig att de får en hög med pengar PLUS syns i tv. Inte fy skam. Vill inte någon göra en serie om Sundsvall style? Heheh kan tänkte mig hur det skulle vara. Hänger i mitt crib i tunadal.. Tar bilen till birsta.. jobbar lite.. en kompis kommer och säger hej.. NEJ! Dålig idé.



Men är nån intresserad så.. hör av er.


Cococoldplay



Hemskt detta. Viva la vida som för övrigt är en jävligt bra låt. Missnöje.
Undra sa flundra som någon är sugen på att åka till stockholm och se coldplay med mig nästa år, i augusti??
You know you love me.

Adios amigos

Börjar 11,15 idag. Så detär snart dags att bege sig. Fan... har inte haft motorvärmaren på till bilen. Så jävla frusen den kommer vara.
Jobbet ringde för övrigt imorse, blir 4 dagars jobb istället för 2. Ska stänga ikväll och imorgon. Älskar december, jag får jobba så mycket då. Samla pengar till min och carros lilla resa innan bal och allt sånt.


Nej, rasta hunden rastafari!

Found a home



Denna lapp hittade jag på bilen idag. Tredje lappen. Undra om det är arbetslösa gänget som varit i farten?
Jag valde att dölja de 2 sista siffrorna i numret, OM det skulle vara äkta. Vilket jag inte tror det är.

Heheh. Ja ja. Kul!




Hehehe. Dagens pose och outfit är... svart! Plus lilla elvira runt halsen, en liten ballerina-björn (från
cocoo). Som förövrigt både Kalle och Fredrik haft i munnen?
Har jätteont i hårbottnen efter slitet idag när Jollan fixade ur tejpen som satt som sten. Hoppas det gått ur sig lite tills imorgon..

Fikat med Victoria var också mycket trevlig, längesedan vi sågs! Kom ikapp oss lite med varandras liv så att säga.

Dags att krypa ner i sängen, titta på Sunes jul. Hahaha, för roligt!

På en onsdag

Hej hej hej

Idag kl1  ska jag befinna mig på Johannas salong. Ska fixa till mitt thaihår som inte har suttit som det ska! Efter det är färdigt ska jag ta mig en fika med Victoria och prata om livet och allt där till.

Nu för övrigt ligger jag och kollar på top model, spännande.... Slutar vilken minut som helst, och då ska jag klä på mig och ta ut min doggy. Hon älskar snön. Hon blir helt till sig! Men jag kan tämja henne, förhoppningsvis.


Bybye!

mmh äpple



Jag har tränat idag. HEEELT SLUT!
Nu ska jag titta på dh, ja det började för 44min sedan lala.. men jag har spelat in. Så nu har vi rett ut det.

Det var allt. Imorgon är en dag att se fram emot för min del, KUL!

Bon apetit

Då sitter man här igen!
Håller på att spara lite recept, från Leila bakar på tv4 plus. Hon gör många kaloribomber, som ser fruktansvärt goda ut. Mycket som ska provas framöver!


Imorse vid halv 10 åkte jag till Alexandra, och vi sydde våran väskprototyp. Skönt att få det gjort! Nu är det bara riskkapital och tyg vi ska ha så tutar vi och kör.

Veckan som följer lyder:
Tisdag- plugg, skola, träning 16,30 med keller, sola
Onsdag- plugg, fixa håret 13.00, sedan fika med victoria
Torsdag- skola, träna 17,00 med kjeller

Ja, det är planerna hittills. Avslutar veckan med en jobbande helg. Pengar. Skönt. Finito.
Adioso.
Arrivedercvi.
Hasta luego.

Det gör ont i skinkorna ju



Ikväll har jag avslutat min första auktion på tradera. 57 riksdaler skrapade jag ihop på den, tack! Hehe, får fundera hur jag ska skicka den bara. Får köpa ett grönt paket från posten tror jag minsann.

I alla fall. 7 december..  . .. . . ringer det någon klocka?
Ja minsann att det gör! 7 månader kvar till 20 årsdagen! Jabadabadoo kan man tycka. Ja, det tycker jag också.


Slängde nyss iväg två sms. Eller nyss och nyss, för 10 minuter sedan, men får inga svar. Hoppas det rullar in snart.. måste planera min morgondag!
Nåja.. Ha en trevlig avslutning på 2 advent vänner.

Är du sjuk du?

Jag skrev inget inlägg igår. Och det är inte för att Blondinbella inte gör det, utan för att jag inte hann.
Så sant som det är sagt.

Jag jobbade först, 11-18, sedan skulle jag befinna mig kl7 på bowlinghallen inne i stan. Jag kom sist, och har faktiskt inte varit så dålig som jag var igår. Men äsch. Vi begav oss sedan till restaurant Viktorias, där det blev en köttbit och en banana split på det.
Skjutsade hem ett apr arbetskamrater, eller ja, Marie skjutsade jag ju inte ända hem! Sedan hämtade jag mina föräldrar som varit på julfest med pappas jobb.
Sedan sov jag.

Nu ska jag göra mig iordning för en liten tur till IKEA. Med mamma.
Roligt kan jag tycka.


Förkylningen är .... inte bättre.


all i needed was the love you game

04.45, då tittade jag på klockan imorse. Hade då länge legat och vridit mig på grund av att jag hade feber.. Frös samtidigt nästan ihjäl. Så jag stapplade upp och tog en Ipren, och somnade sedan om.
Febern borta än så länge! Men hela min arma kropp värker, och har fortfarande ont i halsen. Så får leva på tabletter idag, ska ju jobba efter skolan och oj oj oj.. Vi får se hur det går.

Knäck!

Oj oj oj.
Fick just höra att min lilla kusin har brutit armen idag! Stackars liten. Men han ska veta att Thessan tänker på han;)
För 2 år sedan om inte på pricken så bröt större kusinen armen. Pojkar, pojkar..
Jag och min syster har aldrig varit med om sånt här, så de får ta alla smällar som inte vi tagit. Helt enkelt..



På tal om barn.
Idag hade jag och 5 till en ledaruppgift att utföra, i idrott. Så vi åkte ut till Ankarsvik för att leda ettorna. Superkul! Tänk vad små dom är ändå, och vad stor man tyckte man var själv när man gick i ettan.. ack så fel man hade.

Och jobbat har jag gjort.. och jobba ska jag göra, fredag och lördag. PENGAR!
Men det har även dragit in en förkylning över mig under eftermiddagen. Ont i halsen bl a.. Buuääee! Vill ju helst inte.

Ska stoppa i mig lite mat nu, har inte ätit på hela dan förutom lite mackor.. Inget att hurra för.

Pics

Igår julbakade vi, 4 vänninor! Det blev som jag skrev pepparkakor och lussebullar. Vi lyckades bra tycker jag. Några brända pepparkakor måste ju höra till? Ja.
I vilket fall hade vi det väldigt roligt, vilket vi oftast lyckas med.






Jag fick diska och Emma fick dammsuga. Förvånad? Nej.



Mmh. Vi avslutade kvällen sent, med en nygräddad lussebulle och ett glas mjölk!

LUSSEBULLAR!

Ikväll är det pepparkaks- och lussebullebak hos Emmaslemma (som Viktoria uttrycker sig). Det blir även glögg. Juligt och smaskigt må jag tycka!
Ska läsa igenom sam b som jag inte gjrode igår, sen ska jag räkna ihop lite kvitton, och sedan hämta Viktoria. Ska bege oss till Birsta city för att hämta upp Emma, plus köpa saffran.  (40 000kr/kg, för er som inte har tillgång till viktorias blogg).

Saftigt.


Ne nu kallar kissblåsan sedan dimpa ner bland militär och poliser!

MUMS!!

TOMTEN HAR VARIT HÄR!
Har fått min första julklapp. En chokladkalender. JAG HAR NU TVÅ!! Heheheh, sån jävla lycka!


Tack "tomten".. host hampus host..
Nej, det piggade upp en tisdagkväll. Verkligen. Nu vet ni alla andra hur ni sak få mig på bra humör. Toppen!


tequila for my friend it makes her flirty, trust me

MMhh.. Igår tog min familj en sväng på Bite line, där det blev en pizza. Pappa kände för att sprätta lite pengar så då säger man ju inte nej.

En annan bra sak är att jag har bara 4 st kvar att köpa julklappar åt. Eeh.. SKÖNT! Har några ideér vad dessa ska få också, det blev inte så svårt i år ändå som jag trodde.


Nu i två dagar har jag inte haft något inplanerat överhuvudtaget i kalendern. Ja, jag brukar vara en rätt upptagen kvinna. Ibland så. Men nuså, är det frid och fröjd. Tänkte äta mat och sen läsa sista sidorna i samhälle b, så jag kan avsluta den uppgiften också. Sen är det bara en kvar. Jag ska ha tillbaka min hunka ja!

Ska ta fram lite mat nu, så man kan sätta igång.
By-bye!


december 1st

Ne ok. Ingen som vill buda på mina traderakläder.
Förstår.

JAPP, 1 december på kartan. Känns bra tycker jag! Älskar ju julen ja. Med all mat och allt därtill. Toppen helt enkelt. Har inte öppnat luckan i min chokladkalender heller, måste göra det. JA, jag har en chokladkalender. Det är ju bland världens godaste choklad!!


MMh, satt och kollade på lite bilder nyss. På mig själv främst, hehehh.
En läcker "outfitbild" efter att jag kommit hem från Kreta.


Känner ju liksom "give me those brownie legs back.."