Jag drar till egyyypt!!

OKej. Nu är väskan packad, jag är redo! Fysiskt i alla fall. Känns fortfarande overkligt att jag ska till egypten liksom.. AFRIKA.
Oj.

Men det ska jag i alla fall. Jag och carro ska försöka att inte bli sålda för kameler, sola och steka, äta god mat och ha en mysig vecka tillsammans.
Jag ska även försöka läsa ut män som hatar kvinnor- för en gångs skull hehe.

Nej nu ska jag bege mig ner till mina kusiner för en måltid och majbrasa!
Om jag inte hinner med något mer inlägg så får jag hälsa er en fin vecka och att vi hörs lördag den 9 maj!
Mmh!!

Kom på att vi får se om vi hörs lördagen den 9 maj, eftersom pappa ska lämna in min dator under min vistelse.. får kanske låna pappas om jag har tur, hehe. Vilket jag har. Eller hur pappa?? Jaja vi hörs, ciao!


Sista april

Nu har det stått till här ett tag, opz.
Igår tänkte jag skriva, men då funkade inte mtit internet tyvärr. Har också hållt på att packa en hel del, hoppas inte att min väska blir för tung då skulle jag die little inside. Men jag tycker inte det är så mycket den här gången, men jag kan ju ha fel!

Det jag tänkte skriva igår var en lycklig nyhet om att jag fick högsta betyg på mitt nationella tal i svenska b!! Dom hade en poängskala från 1-10, jag hade 10. Jättelycklig över det måste jag säga!

Ne nu ska jag gå och duscha sedan packa det sista. Skriver ett sista inlägg innan resan senare, buhu.

Sleepless

04,15 tittade jag senast på klockan inatt, så strax därefter somnade jag väl. Klockan ringde 06,50 men jag snoozade fram till 7,20.
Jag sov alltså ca 3 timmar inatt. Så jag gav upp efter mattelektionen idag, fyfan.. måste ta mig in till stan sen också för att växla pengar. Men just nu sitter jag och tankar över bra musik till mobilen- det blir ju en lång resa!

Det kanske var resvernver som gjorde att jag inte kunde sova? Kan nog vara mycket möjligt.

Igår kväll såg jag på Aristocats med Magda och Johanna! HIhi det är ju hur roligt som helst att se gamla filmer, jag skrattade så mycket. Mest pga att man blir så farscinerad av hur mycket bättre tecknat det var förr, hur dom lyckats! Men ack så söta katterna var också, håhå jaja.

How I love to be around

Nu hamnade jag här igen. Måste bädda sängen, med nya lakan! Det är alltid lika underbart att lägga sig i en renbäddad säng. Eller är det bara jag? Hemtex-skadad?

Har också deklarerat nu, eller ja godkänt min deklaration. Jag godkände att jag ska betala tillbaka, det vill jag ju inte egentligen. Det är tack vare att jag jämkade förra året, då blir det såhär. Nästa år blir det ändring, då ska jag ha klirr i kassan när deklarationen kommer- för nu betalar jag full skatt som de flesta andra där ute!

Jag ska hooka upp med magda och johanna senare,jag föreslog att vi skulle köpa något smaskigt och sätta oss ute. Glassa i solnedgången.
Blir till att klä på sig i alla fall, för så fort sune sol har gått ner så blir det ruggigt kallt igen.


Jag bar min nya jeansjacka från monki för första gången idag. Kjol, topp och strumpbyxor från h&m. Tygskor från la redoute och halsband av märket frost.

Gylleskor

Husfest igår.
6-årskalas idag.

En sådan trevlig helg man kan ha! Husfesten igår var brraaa, vi hade roligt vi hemtexare tycker ja. Hehe. Efter husfesten joinade jag johanna och magda på o'learys där det fanns fler fina vänner. Mötte malin och emma också vilket inte är varje dag liksom, toppen.
BENJAMIN!

Nu ska jag höra med pappa om han vill skjutsa mig till birsta så jag kan hämta mina grejer jag lämnade där igår. Jobbade ju till 6 och husfesten började 7..
Ska även höra om han vill köpa mig ett nytt cykeldäck eftersom mitt har spruckit, tydligen. Jahapp.

Hejdå för nu, solen kallar!




Robin 6 år!

seven dayyss

Idag är det matte c på schemat. Så trevligt.. Känns lite tungt att jag missat 2-3 lektioner pga produktionen och kommer missa 2 till när jag är bortrest. Puh, men det ska vi kanske klara!

Ikväll ska vi fira Hilda på något sätt också, det surrades något om tårta vilket jag tycker låter bra! Synd inte solen är framme, vi som hade tänkt mysa i någon park. Attsingen.


Nu börjar nedräkningen: 7 dagar.


För jag ska ju faktiskt ta studenten!




Åh min fina mössa som gör det verkligt att jag ska ta studenten om snart 1 månad!
Vi löste även problemet jag skrev om i förra inlägget. Vi får behålla dessa felstavade mössor tills vi får de nya, tack. Detta problem kommer även komma upp i ST imorgon. Förövrigt så är jag med i ST's fem frågor imorgon, hehe tufft va?

Jag bytte till en mindre storlek på min mössa, hade ju planerat ha löshår på studenten men ångrat mig. Så nu blir allt bra ändå tjoho!

Imorgon är det löning och 1 vecka kvar till Egypten- aahh!


Skavderns gymnasieskola

Godmorgon!

Idag har vi vanligtvis sovmorgon till 11,15- men jag ska infinna mig på skolan redan kl 10! Vi ska ha ett studentkommittémöte eftersom något irriterande har hänt med alla Skvaderstudenters studentmössor.

Det står Skavdern.
Trots att vi går på Skvadern.

Vi har fått två alternativ av AJ Eriksen. Antingen får vi 100kr tillbaka av de 400kr vi betalade och vi behåller mössan. Eller så skickar vi tillbaka mössorna, dom gör nya, och vi blir utan mössa på studentfotograferingen och mösspåtagningen.
Låter det bra? NEJ!

Det ska vi ha möte om, vad ska vi göra, vi måste komma med något ultimatum!
Önska oss lycka till.. stackars skavdrare hehe..

Missfoster?

Ögat var värre imorse när jag vaknade- tjoho.
Tur jag hade en kort skoldag, var hemma vid 11 igen. Gick och la mig med syrran i hennes säng och kollade på en film, sedan somnade jag där ett tag. Somnade även i soffan efter midaggen- något virus bär jag nog på som är så hängig plus ögat då.. Jag ser ut som ett missfoster.. Quasimodo..

Nu ligger jag likt en pirat med en lapp över ena ögat. Lappen har något medel som är rengörande, det är tänkt att det ska hjälpa! Do hope so. För nu ikväll har ögat gjort väldigt ont.

Ska slå på dh som jag spelade in nu, mysigt för mig håhå..
Godnatt hoppas ögat inte leker något spratt- inatt!

Babobe scatman

Gud vad det är synd om mig idag.. Visst har vi svenskar lätta för att tycka synd om oss själva?
Jag är expert.

Jag har nämligen fått en vagel på insidan ögonlocket som gör så jädra ont, det kommer till och från en tår från lill-ögat! På det har jag ett sår i näsan som svider, och lite snorig är jag. Är jättetrött eftersom jag vaknade halv 6 imorse, varför vet ingen.

Fy bövelen.
Hoppas resten av veckan blir trevligare än så här!

Som tur var kom mina kusiner på besök förut och livade upp stämningen lite- gjorde att jag somnade i soffan en stund och glömde smärtan för ett ögonblick!

sex fördelar i ett



Dagens D.

Jobbade fyra timmar idag, gick segt men bra tycker jag. Efter det har jag hunnit med en prommis med mamma, pappa, hund. Very nice.
Imorgon börjar skolan, b l ä. Inte redo för det! Men jag och carro åker ju snaaart. Inte nu på fredag, men NÄSTA!!

Mm, tiden går fort. Snart går jag inte i skolan mer- tjoho.

Ska jag bunkra upp en ben & jerry?
Det skulle ju vara trevligt till Filip och Fredrik. Ja, hoppas det är bra nurå grabbar.

BYE BYE

Sötizarna mina!


dagen efter i solen med olja på händerna

Aj. Jag har träningsvärk  i ljumsken. För att jag frös så mycket igår på våran lilla promenad, eftersom jag automatiskt spänner dessa lemmar när jag fryser. Aj.

Annars hade jag en rolig kväll igår, kan jag tycka! Började kvällen med Scatman sedan rullade det på med 90tals- hitsen och disneyklassikerna. Underbart. Tack Johanna för hus och rum!


Idag har jag hittills bytt ut vinterdäcken till sommardäcken på lill-bilen. Vilken kvinna man är. Hehe.. Fast man ska inte klaga när man har en anledning att vara utomhus en fin dag som denna, ack så blåser det ju så förfärligt.
Dagen har senare att erbjuda en middag hos Patrik och Marie, ni vet patrik som är mattesnille? Aa det ska bli trevligt.


Oj oj, nu har mamma dukat upp fika. Bäst man hugger in.
Yummy yummy!

love is my drug, grattis johanna!

Blev en sen kväll igår igen! Så vaknade kl 12 idag, SKÖNT. Då är man utvilad till kvällens rajtan tajtan.

Ska snart åka ut på birsta för att införskaffa mig en kjol till kvällen som jag spanade in igår. MMh kommer bli så fint gott folk!
Efter det ska jag på stan med magda en svängom. 19åringen ska ju ha någon liten prerre så det är väl bara att försöka hitta något!


Gud vad trött jag är känner jag nu. Kanske man ska ligga framför sex and the city ett tag sen? Mmh, det är livet!

Ett litet minne


Minne från Kreta.

Snart ska jag och carro till egypten och det ska bli så underbaaaaaart och roligt!!
På tal om carro, ska dra till henne en sväng nu. Gomman vad gollig du e.

fel del av gården

Godmorgon, goddag.

Klockan är visst snart ett, och inte har jag bidraget med mycket idag. Men det kommer. För kl halv 4 ska jag vaccinera mig, och efter det ska jag åka och jobba. Hoppas för guds skull att det är lite mer folk i farten idag.

Annars blir det en lugn och harmonisk dag.
Just det, frippan ser bra ut nu. Jag är fräcsh som haldrig förr, hehe! Jag är supernöjd, även om det inte är någon stor förändring.
Tack Johanna!

Scatmans world

Om fyrtio minuter är jag på stan och i frisörstolen i Johannas händer. Detta kan sluta hur som helst!
Nemen gud vad skönt det ska bli att få klippa och färga håreeeehht. Har inte klippt mig sedan jag satte i löshåret, när var det - oktober, november? Utväxten är så lång som Öresundsbron.. det är fan jobbigt att ha en dålig hårdag varje dag.

MEN NU SKA DET ÄNDRAS. När jag kommer hem är jag som en ny människa!



Igår kväll åkte jag till lillequist och hängde med magda, soffan, dennis och björn. Vi åt lite chirre och spelade ett spel som var roligt stundvis! Det var en trevlig kväll i helhet även om vi inledde en het diskussion i slutet. Fint crew jag har, hehe!

17 dagar kvar till egypt.

busy living

SORRY. För att jag inte haft tid eller energi att skriva här under helgen. Jobbet har varit så otroligt eneregikrävande den här helgen så fyfan. Marie och jag har slitit psykiskt..

Idag och igår efter jobbet har jag varit ute på prommis med familjen, underbart härligt i det här härliga vädret. Det gör mig på så bra humör, och pigg framförallt. Efter de utsugande jobbardagaran behövs det verkligen.

Ikväll ska jag hänga med några polerz. Tänkte spela lite spel och sånt roligt. Underhållande en kväll som denna.
Hoppas magda ringer snart- tjarå.

Ben & jerry dagenefter

Kul att min dresscode för gårdagskvällen var uppskattad!

Idag är det en uuuuunderbar dag utanför fönstret! Jag har varit ut en sväng och städat i lill-bilen. Ska strax ut igen och putsa utsidan, så kommer den näst intill att glänsa. Om man bortser från rostfläckar mm..
I eftermiddag ska vi till mormor och morfar och äta middag! Mumsigt, får se vad mormor får till i sitt nya kök. Efter det ska jag bege mig till johanna för en filmkväll. Disney, bert.. you name it. Sedan en marängsviss påd et!

Ne ska bege mig ut nu, sedan lägga mig framför tvn med en ben and jerry och titta på pippi. En skön fredag? Ja tack.

Nämne jag att vi skulle äta marängsviss?

dresscode



Rock on!

dancing around naked


Fick hämta ut ett stort paket från h&m igår. Alltid lika spännande!

Får se om det blir något nytt att ta på sig till carros kalas ikväll. Hon fyller ju 19 år idag- grattis! Så ska dit på lite rajtan sedan ska vi väl in till stan. Inte så positivt för mig som är p-a-n-k.. Hehe.

Jaja, nu måste jag stoppa i mig nått att äta innan det blir middag. Och slå på en nostalgisk film!

BLLLÄÄÄÄÄ!

OKEJ,
jag har för en liten stund sedan lidit igenom en av världens dummaste påhitt.
Oral-vaccination.
Alltså vaccination som man måste dricka. De hade även skickat med en liten påse med "smak", ollon jag menar hallon. Detta vaccin var så outhärdligt. Vidrigt. Fruktansvärt.

Varför gör man vaccin och medicin där smaken håller sig fast i munhålan så man vill vomera tre bokstäver- spy? Gör piller av allt istället, snabbt och smärtfritt.

Ursäkta mitt gnäll- men jag tycker verkligen synd om mig själv just nu. Buh.


kramiz

JAHA- nu har man påsklov och allt! Jätteskönt ska det bli. Ska sova ut imorgon, om jag nu kan det efter dessa tidiga mornar.
Vi från produktionen hade tänkt gå ut och fira ikväll, att det är över, men ingen orkade. Slöa som as är vad vi är. Trött, less och grinig. Då har ni oss i ett nötskal.


BAH. GAH. Hungrig är jag, hoppas mamma är klar med maten snart hehe.


the lowest cat on earth

Godnatt godnatt.
Jag pallar inte. Har hållt igång från åtta till åtta idag så är väldigt trött, less och ja.. Sista föreställningen imorgon, TJOHO! Sedan är det påsklov på det, underbart kan jag tycka!

För jag vet vart han finns för jag vet vart han bor, tjoho.
Hehe, godnatt- på riktigt.

Being the lowest cat on earth

Ni är så goooa

Söndag, men har känts som måndag. Eller vardag åtminstone. Håller ju fortfarande på med den där musikteatern, så det är verkligen fullt upp!
Men barnvakten igår gick jättebra och var mycket mysig! Såg på Lilla sjöjungfrun och Emil i Lönneberga. Nostalgi för mig och syrran.


aahh vad less man blir på att alla små girls går runt och ser likadana ut! Vart man än går. Det jag nu kan tycka blir skittöntigt, fast det egentligen kan vara snyggt, är jeansleggins. Vilket på vissa är snyggt, såklart.
Kan sundsvallsbor lära sig att klä sig? Skaffa er egen stil.
Inte vara så jävla mainstream. GAH! Style by Mats- Mats skulle gå i taket.

Nej alltså gud vad trött man blir av att vara körtjej! Hehe, nemen seriously.
Blir segt med uppdatering fram till torsdag!


En helt ordniary lördag

Lördag och jag är ledig!
Gårdagskvällen var väl helt ok, inte speciellt rolig men mycket trevlig. Hehe, jag fick lite problem med magen min. Jag blev så hungrig så hungrig så hungrig sååå. Jag har sedan innan problem med min lilla mage och kan spy om jag är hungrig. Låter konstigt eftersom man inte har något att få ut?
Eh, not fresh therror. Not fresh.

Ikväll ska i alla fall jag och syrran vara barnvakt åt våra kusiner. Jag ska även vara chaufför! Vi har hyrt 4 filmer, 3 av astrid och en disney. Så får pojkarna välja och vraka! Dom de inte väljer ser jag själv hemma i veckan.
Vi ska äta pizza till middag, sedan ska vi åka iväg och köpa ben&jerry- eller något annat gott om de hellre vill.

Ska börja göra mig iordning så fort mamma kommer ur duschen.Tjing!


friday, i'm seriously inlove!

Tjena tjena

Fredag idag, och det är ju väldigt härligt! Det bästa är nog att jag är ledig i helgen. Wow. Det ska jag fira genom att gå ut ikväll, vigor har ju nått coctailparty och dennis och johanna har nästan tvingat dit mig.. nästan alltså. Jag ska dit med Magda, Jossan och Paulina i alla fall. Rewligt!

Nu har jag nyss duschat och väntar på att hon som ska sy min balklänning ska komma förbi och ta lite mått på min arma kropp. Jag är så nervös över denna klänning. Tänk om den inte ser ut som i mina drömmar?

Besvikelse.
Poss hejda!

APRIL den andra

En av två föreställningnar gick bra idag. 10 to go... gräv ner oss hehe.
Har lite goa bilder att bjuda på, men än så länge finns dom bara i kameran, men det kommer det kommer. Vi hade i alla fall bra roligt där ett tag! Tårarna rann, åtminstone på mig. But don't worry baby, I'm an expört!

Samma tid imorgon, kl 8 på plats på stadshuset. Hämta upp björn, kanske kalle, kanske ia.. Vi får se vilka som anmäler sig!


Nu är jag hemkommen från en fika på waynes med malin. Det var ett jättetag sen jag träffade henne så det var väldigt behövligt. Mmhh!
Så nu ska jag byta om till något bekvämare, titta på tv och sedan krypa till kojs.

Hasta la vista, baby!

Det är ingen vanlig dag för idag är det premiärdag på musikteatern...




FASHION:
topp "increase the peace" weekday
tröja "hummel" 4everyoung.se
jeans cheap monday

So I guess now I'm the boss

aahhh

Halv 9 anslöt jag mitt hem, alltså 20,30. Jag lämnade mitt hem 8,30 imorse och har varit borta sedan dess! Jobbigt, djäveluvens jobbigt. Dennis bjuppade dock på pizzan till middag, det var ju toppen. Imorgon ska jag vara där kl 8.. ÅTTA PÅ MORGONEN! Gud, vad händer..

Less, less, less. Ska stänga ner nu.


Miljömärkt

Nu sitter jag på skolan, har precis skrivit nationella provet. Jag tog 1h 30 min på mig. Man fick 5 timmar på sig. Snabbt? Slarvigt? Duktig?
Det återstår att se, jag kände att jag inte orkde lägga ner all min energi på detta prov som inte påverkar mitt betyg. Det vet jag. Jag fick i alla fall fram min mening, miljö den här gången också, precis som i talet. Hehe, lätt att skriva om. Bör sägas att det inte var helt fritt val av ämne heller.

Hoppas någon annan är klar snart, börjar ju bli hungrig! Får se vad mina körtjejer säger, vi ska inte repa förrän kl 3. Ska man åka hem, stanna kvar, åka och äta någonstans?
VI FÅR SE!

Tjarråå