Ps. I love you

Sitter och funderar lite på vilka mål jag ska försöka uppnå- inom snar framtid. Det är ju inte allt frö lätt, det är ju mycket man vill och borde, men jag har knåpat ihop några mål.
x BÖRJA TRÄNA
x Sluta äta godis under vardagarna (går hand i hand med punkten ovan)
x Gå på akupunktur
x Gå på en riktig knåd-massage
x Få MVG i psykologi (och såklart försöka uppnå bra betyg i alla ämnen!)

Ja, det var väl inte så ovanliga punkter kanske- men något som skulle göra gott i lillhjärtat mitt.
Nu ska jag börja mysa ner mig och känna lugnet inför skolan imorgon.





Tillägg! Jag saknar dig Viktoria, min Örebrobo.

hehehemtex

Ni har väl inte missat? Hemtex-reklam!



Get out of California

3dagar sedan sist. Men nu kände jag att det var dags för ett inlägg.

Igår började mitt ind. val- Psykologi! Verkar bli en jätterolig kurs, intressant om inte annat. Så det är något att se fram emot den här hösten, plus att jag gillar Pernilla våran lärare... det är bra.
Jag kom från skolan halv5, HALV5! På en fredag eftermiddag, inte nog med det, jag slutade kl3 så det var självvalt. På kvällen ville Kristina tjocka sig med mig, och jag ville tjocka mig med henne. Så hon anlände till mig vid halv9 och då såg vi på film och åt gott.

Idag har jag jobbat- är min jobbarhelg. Det gick segt, men äntligen är man hemma. Och kvällen ska jag ägna i lugn och ro i hemmet, det är jag värd minsann!


Mitt hår är hemma

Nu har skolan pågått i 2 dagar, och jag känner redan att jag börjar bli trött när jag kommer hem på eftermiddagarna- och då har jag nästan inte gjort något! I och för sig så har jag jobbat hela sommaren så är ju inte mycket till utvilad..
MEN, redan på torsdag är det dags för den andra delen av Skvaderklassikern. Vi ska simma och vi ska vinna. Eftersom vi har planer på att bli de första esteterna som vinner och bli historiska! Ja, alla andra estetklasser har gått ut sist eller näst sist som kan vara snäppet värre.

Nu ska man vänta på sex and the city, chic som man är hehe. Sen börjar jag kl 2 imorgon med religion. Det kan bli en rolig kurs faktiskt. Men jag längtar mest tills PA-introt startar, så alex och jag vet hur vi ska börja med vårat företag!


Håret kom på posten idag. Roligt, om två veckor cirkus så sitter det i. Jippie.

Förra gången jag hade lånat lite..



Skvadern over again

Två och en halv timme  kvar tills man ska sitta i skolans aula. Visa att man lever, få ett litet schema, sedan troligtvis åka hem.

Tänk vad skönt att äntligen gå sista året. Att det är min tur sådär ett år "försent" att prova studentmössan om några månader. UNDERBART. Jag känner på mig att det kommer bli ett bra år, trots ett kämpigt.. Men med min nya dator så kommer det nog gå som smort!

Nu dags att slå av Supernanny och börja göra sig iordning.


Ja då var sommarn över, hur mycket till ledigt har det varit så säg!

Birsta City

Under min sommar på hemtex, eller ja annars på hemtex också, så märkte jag vad mycket reklam man gör åt de andra butikerna. De som jag mest gjort reklam till är nog IKEA, Åhlens och Panduro hobby. Det är dom butikerna som kanske har det vi inte har. (Oj just det gardinaffären ovanför Barnens hus också). Det brukar låta ungefär "Har ni sytrå?" "Nej tyvärr, men jag vet att Panduro har sånt så ni kan kolla där!" "Vart ligger det då?" "Ja om du fortsätter åt höger så ligger det på vänster sida". Med en vänlig stämma.
Eller; "Vart kan jag hitta det då?" "Ja, Åhlens kanske har?" "Ja, kanske, jag får kolla där". Eller; "Finns det någon annan affär som har sånt?" "Ja, IKEA finns det ju." "Där har jag varit och där hade dom inte." "Men då kan Åhlens ha, annars vet jag nog ingen mer inne i huset".

Sådär brukar det se ut. Så varsegod ni butiker som jag nämnde. Det är jag och min butik som hjälpt er att få ytterligare kunder under sommaren! Fast iofs tipsar nog vissa butiker till oss också. Det lät en gång såhär: "Vart kan det finnas dårå?" "Ja, Åhlens kanske kan ha?" "Nej ser du det har dom inte och dom sa att dom trodde att ni kunde ha så.." "Hehhe, jaha, eh.. Då vet jag inte.."

Man är som en jättestor familj i Birsta city. Nästan i alla fall.

The juice is getting loose

Blev en kväll precis som jag berättade i förra inlägget. Film och nått i magen. Filmen blev What happens i Vegas och i magen blev det Ben&jerrys, lakritsnappar och pistagenötter.
Får se om mina föräldrar tänkte komma hem snart, som ni kanske inte vet så är en av mina största rädslor mörker. Och just nu i mitt hem är det mörkt, och utanför dörren är det mörkt. Överallt. Tur jag har en hund som kan skydda mig om det skulle dyka upp någon fara.

What so ever- nu ska jag försöka få mig att göra något för att tänka på ljusare tider!


LÖrdaG hemmavid

Ikväll ska mina föräldrar bort och äta, det betyder att jag kommer vara ensam ikväll. Troligtvis med en film. Och något att äta.
En trevlig lördag. Minsann.

Jag är kärleken

Sitter här ensam hemma, har nyss pratat i telefon med Viktoria. Örebrobon alltså. Det var ju såklart härligt att få prata med henne, men känns fortfarande jobbigt att det är så långt kvar tills vi ses, men det kommer säkert gå snabbt!

Kollar just nu på friidrott, har ätit en felix-paj som jag inte orkade äta upp.. Är jätteslö pga att jag inte gjort något på hela dagen. Ikväll ska jag iaf träffa Johanna en sväng.


Jaja, nu ska jag läggaf ner mig i soffan igen, det är ju för underbart att vara ledig!!!

Viktoria, titta här då!


Webcam huh

Det blev lite städning idag iaf! Trodde jag aldrig, men har även hunnit med satc så misströsta inte.

Dock blir det ingen träff med Johanna ikv, utan det blir imorgon istället. Det går bra det också! Så ikväll ska jag gå ner till mina kusiner, skulle få en datorväska av min morbror som jag tänkte att jag kanske kunde få nu.. sen så håller ju han även på att laga min bil, som just nu är en raggarbil, så därför tänkte jag försöka underhålla hans barn!

 
Ja, man kan ju gott säga att min webcam visar fler goda sidor än vad Blondinbellas gör.

What a beautiful face

Nu är sommarens sista matlåda äten, sommarens sista irriterande kund är betjänad. DET ÄR ÖVER!  Jag har nu sommarlov i 5 dagar. Underbart.

Ska inleda det imorgon med att rensa och städa på rummet- obs! se om "om jag orkar". Annars blir det en slapp dag med satc som sen avslutas på kvällen med en träff med Johanna. Och det är toppen, dels för att vi ska beställa hår men mest för att träffa jäntan!

Nu ska jag mysa med mamma, om hon vill vara på det humöret vill säga. Äta något också, mmh!!
Adjö....

Marit

Ett till musikklipp. Jag är dyster just nu, är nyligen hemkommen från min älskade vän- Viktoria. Hon flyttar till Örebro imorgon.. Vi ses nästa gång i september-oktober då vi åker ner till henne. LÄNGTAR!


One blood



Viktoria som upptäckte den åt mig, kommer sakna dig mandokompis!

HP



Där är den, min alldeles egna.. Mm-m-mmh!


Igår kväll var jag och mina vänner ute på resaturang Jops för att äta en sista måltid med Viktoria som flyttar på tisdag. Det var en utsökt måltid, inte alls som köttbiten i Bulgarien som kostade skjortan! Efter maten gick vi till Invito och tog oss en drink för att fullända kvällen, vuxen som vi är- försöker.
Och imorgon lördag ska vi ha en fest för damen i ära, som sista sista grej tillsammans. Det ska vi ta vara på!


Jag är ledig idag, för ovanlighetens skull. Jag tror jag ska in till stan en sväng senare, måste på banken. Kanske också se om jag hittar något att sätta på mig imorgon!

Men en sak i taget, och nu är det dags att ta tag i hunden som måste få lätta på trycket.

Aldrig nöööjd

45 minuter kvar tills jobbet, hemtex.. Det är bara tre jobbdagar kvar efter den här! Trodde aldrig att det skulle ta slut, eller i och för sig tar det inte slut. Jobbar ju året runt, men inte lika intensivt.
Igår efter jobbet åkte jag och familjen till farmor och farfar, farmor fyllde nämligen år. Så det blev smörgåstårta- fantastiskt gott! Efter farmor åkte jag till malin där det bjöds på hallonpaj, också god. Ska till malin ikväll efter jobbet också, fixa lite.. hihihi

Min syster flyttar visst på söndag?!? Till Uppsala. Vad fort det gick.. Söndag liksom, jag ska följa med ner och se hur det nu ser ut där nere. Alla bara flyttar, eller inte alla, men Viktoria flyttar också- min extra mamma bara försvinner så långt som till ÖREBRO.



Nej nu måste jag skutta vidare.


Slutat tidigt för en gångs skull..

Äntligen är man hemma, trots att jag bara jobbade fem timmar så gick tiden så klart långsamt.

I söndags var jag ju hos Susanna som ska flytta, det var en trevlig kväll. Slutade inne i hamnen med en varm choklad med Chris och Alex! Tänkte visa er lite bilder från kvällen.


     

1. Sue var glad! 2. Hanna var normal.. 3. Sue när hon fick emo-dockan av Hampus


Emotional-dockan.. susannas kompis i skåne.


Tro det eller ej men nu ska jag åka på IKEA och kolla efter en lampa!


EN BRA LÅT!



Take me by the hand and stand by my side!

Speckat schema

Eller skriver man späckat?

Hittills idag har jag hunnit varit med Elin och Hampus på stan,för att sedan åka hem till Elin där det bjöds på tårta! Agneta fyllde nämligen år, och kalas tackar man ju inte nej till.
Efter att jag kommit hem så har jag suttit och fixat i Bulgarien-albumet, har ju äntligen tagit näven ur röven och beställt dom, sådär ett år efter.. Och nu ska jag åka ut till birsta för att slå ihop med Malin, alltid roligt må ni tro!

Och sist men inte minst så ska jag avsluta dagen ute i Kovland hos Susanna som har avskedskalas. Ja hon ska flytta, och det är till SKÅNE.

Nej nu väntar birsta city, adjö!!


I'm that bird up in the sky





Förra veckan så var jag på 40årskalas hos min mammas kusin Patrik, (puttepunch som johanna känner igen). Då fick jag äntligen träffa mina tremänningar från sthlm, Melvin och Elmer! Dom har växt sedan sist måste jag ju säga, nu när jag är vuxen, men lika söt var dom för det.  Det är Melvin som flyger på bilden här ovanför.


Ikväll eller om en timme, OJ, så ska jag till mina kusiner och äta middag. Det är alltid lika roligt, och jag har ryktats om att min moster ska bjuda på mojitos. Frågan är bara om jag kommer få mig någon, trots att jag inte är laglig ålder för att köpa själv så är jag i perfekt ålder för att få en mojito! Nåväl, det kommer ju bli nått i magen i alla fall.

Ska nu gå vidare och fixa håret, piffa till mig lite i allmänhet.
Jag har en känsla av att jag kommer blogga mer nu när jag har min bärbara, plus att alla bilder finns här. UNDERBAART.

Ingen nyhet precis

Ja som alla vet så är det ju 080808, vilket kan betyda en del saker. Bland annat att OS i Peking invigdes och att kyrkorna har haft fullt upp. Ja nu har vi bara fyra år på oss vi som inte har en ring för livet på fingret, om vi då vill ha tre lika nummer så att säga.
Jag tänkte på det, och insåg att jag såklart inte kommer gifta mig inom fyra år, så försökte komma på några andra finurliga kombinationer, men misslyckades. Så jag kom fram till att vilket datum det än blir så tänkte jag ändå vara lika lycklig på min bröllopsdag. Ska i alla fall försöka.. hehe

För en del betyder såklart 080808..... ingenting, en dag likt en annan.



en rejäl frukost för min arma kropp



Har suttit och fört över lite bilder till min nya computerhh, men har inte fått över alla, det finns för mycket. Sen till musiken,d en har jag inte ens vågat prova mig på. Min kära dator kommer alltså få jobba hårt imorgon, då jag är LEDIG!! Ledig ända tills på måndag. Jag har bara 6 arbetsdagar kvar på det här sommarlovet, iofs är det bara drygt 14 dagar kvar så det var ju inte så lite ändå..


Nej nu CONAN.

Äntligen mamma mia

Jag har köpt en bärbar dator, min egna bärbara. Det känns väldigt skönt, och bra är den också- snygg såklart.

Så imorgon, fredagkväll, ska jag sitta med min dator och lägga in bilder och musik från andra datorn. Men nu ska jag titta på satc för att sedan sova och upp och jobba imorgon igen.

Amen sister!


http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/58925?opendocument&markID=20-20-20  DATORn miN

Jag vill inte ha några kunder

Att jobba i affär må vara det värsta man kan göra, allt tack vare kunderna- och ja viktoria livsmedel må vara värre.
Jo jag vet allt det där om att de är anledningen till att jag har ett jobb och med mera. Och det må vara den enda anledningen till att dom är bra, plus de få men guliga tanterna. Men efter snart ett och ett halvt år inom handel så kan man ju inte annat än förstå varför tanterna på ÖB och ICA alltid är så griniga.
Stackars medmänniskor som har suttit på den rullstolen bakom kassan sedan det öppnade. Jag förstår verkligen, kunder är irritaion, nervkliande. Det jag och mina tre andra handelskompisar pratar om när vi ses är, kunder.
Så som sagt jag förstår er, men var inte grinig på mig när jag kommer i mina hemtex-kläder- vi är ju för fan i samma branch!

Jag är jätteless på att jobba nu, men det är ju bara ett par veckor kvar sen är det ett helt skolår framför mina fötter. Är det bättre så säg?


Get you on my level

Åhhneej tänker Bamse.

Det är inte fint badväder ute idag.. suck. Men jag är ju ledig så bara det är ju underbart! Ska senare idag på 40årskalas vilket ska bli kul- och gott såklart! Innan det ska jag göra något nyttigt, kanske städa lite.

Igår blev det ingen middag ute, men det blev en mysig visit på O'learys-uteservering ändå.



Nej nu ska jag se om jag vinner min budgivning på tradera!