skottardagen

Okej okej, jag skriver väl då, eftersom ni tjatar hela tiden! eller kanske inte.. ehe

Såhär den 29februari har man nu fått sportlov, för skönt alltså. Men vem tycker inte det! Jag har inga planer än så länge, men ska väl se till att försöka träffa Victoria för att diskutera nåt resmål kanske. Hoppas verkligen det blir något, annars d ö r jag nästan! Sen ska jag kanske åka pulka med mina kusiner, i denna snömassa!! Det blir kul.

Måste ha ett familjeråd, där jag ska ta upp förslaget Thailand nästa år. Sen var det något mer, som jag visst glömt bort...

Nåja, ikväll ska jag umgås med Johanna på bortaplan, alltså hos henne. Hoppas vi ska äta godis eller nått sånt! Om Elin skulle med kanske det blir lite gittan, hoppaz.

LATER, terror

JUBEL

HUR BRA ÄR DET INTE SÅ SÄG. Mando Diao kommer till GF!!!1 men inte nog med det, Håkan kommer också!!!!!!!!!! Lycka lycklig lyckost. Nu längtar jag till GF, jag som hade planer på att skippa det i år, men a l d r i g !

Nu blev mitt hjärta glatt för ett tag, äntligen. Och jag tror jag är redo för skolan imorgon också, fit for fight liksom.
xoxo terror

bokrean börjar ju idag!

Som ni ser har jag försökt mig på att styla bloggen.. det gick ganska bra ända tills det var dags frö att förstora profilbilden här till vänster. Det var verkligen ingenting som funkade!! Är det någon som kan som vill förklara? Eller jag vet att några kan,det är bara frågan om någon vill hjälpa.

Som jag också förutspådde igår så var guitar hero S L U T. Tack för det, jag tjänade därmed 800kr! Känns skitbra, mer att lägga i spargrisen då.

Skriver mer senare. Laterrr!


pengarna kommer flyga!

TJOHO IDAG ÄR DET LÖNING!!! Jag har sett fram emot den här dagen länge, eftersom jag varit fattig i cirka 2veckor.. men say no more! Jag vill ju köpa guitar hero 3 idag, men jag tror säkert det kommer bli svårt eftersom det fortfarande nog är slut överallt- men jag ska ut och leta och armbåga mig fram till det sista exemplaret! Om inte annat får jag komma hem med något annat i kassen.
Funderar också på att gå in på självaste IKEA för att kanske införskaffa några kuddar, allså prydnadskuddar till sängen!

Ska publicera elsas födelsedagsrim här senare också, SPÄNNANDE.
Hasta luego amigas!  terror

överlycklig

Jag skjutsade mamma och pappa m. vänner till en restaurant idag. Och inte nog med det, jag fick använad mig av hyndaien!! Jag blev överlycklig av lycka, att få känna mig 13 gånger coolare än vad jag redan är. och som den glänste på parkeringen i Birsta:')

Nåja, jag vill inte upp och jobba imorgon kl9. Vill ni ta över?


terror

hallongodis

Dagens humör: UNDERBART LÄTTAD!
Dagens frisyr: äckligt, det enda rätta just nu

Dagens smink: aioli

Dagens klädsel: morfars skjorta

Dagens händelse: fick ta hyndaien
Dagens planer: äta karrameller

Dagens vill ha: p-pp-ppengar!

Dagens saknad: se ovan

Dagens drog: sömn

Dagens finaste: historiauppgiften

Dagens måste: hoppa i sängen

Dagens mat: halvt kokta makaroner

Dagens köp: födelsedagskort

Dagens kärlek: m j ö l k

Dagens sämsta: fattig


the devil wears Prada

Ett diplom vill jag ha, för att jag har avverkat den här veckan som jag hela helgen gruvade mig inför. Det var prov hit å läxor dit, DET ÄR Ö V E R!! Och dessutom så har jag klarat allt?! Förvånansvärt, jag som fortfarande har dålig självdisciplin sen jag började estet.

En underbar fredag som denna så drog jag på mig vårjackan, färggrann själ och vårskorna! Kvällen kommer vara hemmavid och äta massa godis, ensam. Eftersom jag börjar kl9 imorgon och jobbar så känner jag mig inte sådär jättesugen på att härja.

Ska i alla fall in på Birsta och köpa lite klädehhr! Alltid lika roligt, spanade igår och nu har jag snyltat från sparkontot *oNt i mAgEn*.. MEN JAG SKA LÄGGA TILLBAKA PENGAR DIT PÅ MÅNDAG. Jag behöver inte vara orolig.

Imorgon är det party för hela slanten (200kr) och det är allt på grund av Elsa som fyller 18 jordsnurr! Jordsnurr stod det ofta i tidningarna som KP när dom sökte brevvänner.

jag å chris
image306



ADJÖ! för ett tag

LÄS MIN BLOGG!!

HEEEEJ

Jag har planerat nu, att om fler börjar läsa in blogg och oftare- då ska jag börja skriva mer!! Alltså oftare. Jag sitter även och klurar på vad jag kan göra för att det ska bli lite roligare, men lugna er, det ska snart förhoppningsvis bli lite roligare.

JAG VILL OM NI VILL, kanske svara på någon rolig fråga ni har? jag tror inte ni har det, men kanske om. Skriv den dårå i det här inlägget dårå.

Var och simmade idag, med min mama! Det är jättemysigt att tillbringa tid med mamma, speciellt i ett badhus där det finns fotvårtor och fotsvamp.. MmMmm. Innan badet var jag och köpte ett plagg att ha till utgången på lördag, kanske.. om det blir bra vill säga... hOpPaZ! Har förövrigt gjort det jobbiga engelska provet imorse, jag tror det gick rätt bra. Om inte så dööööhhr ja!!


Bevare mig väl, nu ska kallur springa sig lite
xo XO!

haha mina 20min har nu blivit 10

Jag hoppas du tycker om mig ändå Josefin, fastän mina vredes-, fjortis-,lycko-utropstecken!

MmMMmmM, så skönt att jag skickat in engelska analysen nu också, det är liksom K L A R T ! Och jag har börjat plugga på provet som jag har, hör och häpna, halv 9 imorgon bitti...
"Halv9, jaja det var väl inget"  tänker ni, nej kanske inte om det inte vore så att man EGENTLIGEN SKULLE HA BÖRJAT HALV12!!

Då var det sagt. Jag har cirka 20min på mig att plugga innan det blir tv och choklad för hela slanten, jaja jag ska träna imorgon jag lovar.
Skulle ju ha varit med Ellan imorgon och spelat tvspel, men med min feta plugghög tror jag inte det kommer att bli av. Hoppas du vill träffa mig en annan dag... äähhhlskliinnggg!!

Undrar när man ska hinna duscha ikväll... när man är så bänkad framför tvn. Ska jag strunta i det? hehe nej då, do not worrY!

xoxo gohhzip göhrl


Beggin beggin you

HEJ BJÄSSAR.



Klockan har passerat 7, och jag är rätt trött.. eller mitt huvud är trött. Jag har räknat matte idag på skolan, ganska mycket matte, (eller okej inte så mycket men ganska svår), och jag kanske vill vara smartare än vad jag är! Eftersom jag har de gula boken, som för tillfället borde vara för den smartare. Men jag har nog gjort ändring på det där snart ska ni se!

Efter skolan kom jag hem, åt middag och sen har jag faktiskt gjort en av alla läxor jag har att göra. Engelska filmanalysen, SÅ SKÖNT. Eller jag har två små punkter kvar, men det är som att vara klar ju.
Nu har jag bara kvar att göra:
Engelskaprov
Inlämn. likheter/skillnader franska- amerikanska revolutionen
Inlämn. Mattetest
Demokratiuppgift (ja det är en annan)
Läsa ut engelskaboken
Gehörsmusikläxa

JA DET ÄR SÄKERT NÅGOT JAG GLÖMT. Men jag är inte gjord av kunskap!!!! Jag kom faktiskt fram till idag att jag inte är bra på något, jag har ingen talang i eller på nått= jag är värdelös, VÄRDO!

Och nej Josefin, jag gjorde inte "fjortis-många" utropstecken där ovan! Det är vansinnestecken.



PIGG?!
  hahhahhah..
image305



 

Puss då alla de som orkar vara glada.....



 


hästpojken



Endast för mig fanns det en hel del olika tolkningar på refrängen, alltså Shane MacGowan... kan tänkta mig att ni har några fler också. Men nu är allt klart förutom att jag hela tiden får för mig att de sjunger på engelska!

MUSTEN HAR GÅTT UR

GUUUUD så jobbigt det var att jobba i helgen, och det känns så jävulskt tungt att jag har hur mycket som helst att göra den här veckan också... känns det som i alla fall. Just nu har jag börjat jobbat lite på matten, som jag borde ha gjort för längesen.. det gick inte så bra med tanke på den enorma huvudvärken jag har.
Så pga huvudvärk och att jag är så jämarns less är anledningen till att jag stannade hemma idag, tänkte få undan lite skolgrejer.

MEN- då har jag såklart två av böckerna jag måste ha, på skolan. Ännu mera lezz!! Denna vecka är gjord för att misslyckas känner jag.. BARA 2 VECKOR KVAR INNAN LOV NU.



Ska proppa i mig en huvudvärkstablett och en muffin nu, för att pigga upp mig lite!
terror


cheese in my carkeys??



OK, den är skön!

Ni får ursäkta mitt försök till en läcker header eller vad man kallar det, hahahahhahhaah det ser riktigt B ut.. skämmigt!! INGEN SOM KAN HJÄLPA? jag är inte tillräckligt hackig.

Igår efter skolan blev det en fika med Victoria och också Carro en stund, jetetrevlitt. Sen på kvällen var Malin och den andra Viktoria hos mig, vi spelade tvspel och det var också KUL! Var ju så längesen jag träffade alla de fyra så liksom vad kan man säga?

Och idag har jag jobbat och jag ät totalt slut!!! Ska jobba imorgon också. Sen är det en jobbig skolvecka framför mig.


xoxo terror

Jaha det var ju det

HEJ

Klockan är snart 8, jag sitter i soffan har nyss varit och simmat. Medan jag just nu märker att mina kompisar umgås såhär på alla hjärtans dag men inte har jag fått någon inbjudan?! Vad kärleksfullt, jag räknas inte!

Jag säger då det, jag är en liten andrahandskompis.
JOHANNA JAG SAKNAR JU DIG OCH VÅRAN CHILDHOOD, vi ska ses inom snar framtid hoppas jag.

aa, hejdårå...... tråkiga blogg och tråkiga dag

EFTERFRÅGAN

ÄR DET NÅGON ELLER NÅGRA SOM VILL ÅKA UTOMLANDS MED MIG?
Jag planerar åka i slutet på maj til Grekland och i slutet på sommaren till något annat land, kanske Cypern.

MAN MÅSTE FÖRSTÅS KUNNA OCKSÅ, INTE BARA VILJA. DET KOSTAR PENGAR, MEN DET KOMMER VARA JÄTTESKÖNT OCH BLI SKITROLIGT.

ohoj då!

ivrig hund man har

Då har mina nyaste leggins ett stort hål då. Det räckte med att min hund blev snäppet för glad över att se mig och hade snäppet för vassa klor, och så blev det ett hål. Om dom finns kvar att beställa så skulle nog mamma beställa ett par nya.. precis vad jag ville höra eftersom min ekonomi börjar dala. Ska hämta ut kläder senare för cirka 500-lappen!!

Saker jag vill och måste ha för mina sista pengar:
1. Present till Elsa (jätteviktigt)
2. Alla (L) dag middag
3. Nya strumpor
4. 200kr till ett till paket som väntar på mig
5. Muta lärarna till bättre betyg....
6. Ansiktsmask/hårinpackning
7. Partykläder till som sagt elsas födelsedag
8. 15kr till att få simma på torsdag

Ja, sen vill jag ha lite mer saker, men som min budget dock inte klarar av just nu! Plus att jag inte vill låna från mitt sparkonto heller, där det ligger massvis med härliga pengar.


Har 2 tal kvar i matten också BY THE WAY. De två svåraste säkert.... orkishintish.

xoxo
/ 3s

över hela min kropp!

image303


JA HALLÅ, det var jag igen


Har ätit en delikat middag ikväll, och på det hade jag och mamma vårat lilla mor-och-dotter-spa. Det var effektivvt och mysigt. Åhnej, jag kom nyss på att jag glömde ställa en viktig fråga till mamma, som skulle ha passat bra där bland de tända ljusen.....

Tänkte också påpeka att jag har bidragit till både fashion against AIDS och till Hjärt- och lungfonden!! "hjälp till att få fler barnhjärtan att klappa lite längre", vem som helst som ser det borde väl skänka 25kr!!
Känner mig så vuxen ibland. Men å andra sidan kommer ju talet 19 snart in i mitt liv så det är väl inte så konstigt.



Nu ska jag lägga mig i soffan, som jag nu iofs sitter i, och äta apelsin och titta på tv, perfectamente!


xoxo girlfriend

UNDERBARA GOSSE!





How does it make you feel?

Igår blev en oförberedd utgång, som blev ganska lyckad också! Mina kompanjoner på kuppen var Hampus, Chris och Sue. Vi hann därför nästan inte alls spela mitt nya spel- och ikväll planerar jag att min familj vill spela med mig istället.

Har jobbat lite matte idag, fastande på en gång, sen hjälpte min mor till så då förstod jag galant och det kändes lätt i.... 2 tal!!! Sen fastande jag igen, då gav jag upp.. MEN JAG SKA TA TAG I DET SÅ SMÅNINGOM. Har 10 tal kvar tills på tisdag att göra, sååå..

  min oförberedda partyoutfit, ser väldigt girly ut. 

  JAG SPEXAR??!! hahha, iaf min nya fräscha vårtröja



Det var allt, ta det ballt............
xoxo thessie

In the aeroplane over the sea

tjababa

Jag kom just på att jag är, eller snarare har blivit, en sån där "andrahandskompis". Vilket det inte är något fel att vara, hoppas jag! Det är väl framförallt sedan jag började på Skvadern, och sen liksom att Johanna och jag inte ses eller pratar lika ofta. Mina närmsta kompisar har liksom en annan som står lite närmre. Som dom hellre delar med sig till och berättar saker för, ÄN LILLA MIG!

Jag trivs ändå med mig själv, men det kan vara lite tråkigt ibland. SAD BUT TRUE! Ikväll ska jag vara med några polerz, och spela lite spel och kexa på. Får hoppas jag får plats i deras hjärtan!

xxx oo xxxoooo

nån som inte var dålig



Hej loverboyz


..inte för att jag tror att direkt många kiillar läser min lilla blogg, men kanske någon stake!

Låten är ju i alla fall snoop dogg, som jag tycker till en början är rätt skön. En lite efterfest låt eller mjukuppvärmings-pepp... ELLER TILL NÅTT ANNAT! Jag lyssnar ju på den nu, eftersom det inte blir roligare än att ligga i sängen för mig ikväll. Vilket jag tycker är skönt, eftersom jag redan sovit en lur på soffan+ att jag jobbat 4½ timme efter skolan!!1

Imorgon på dan ska jag plugga lite matematik- sen tänkte jag försöka ha lite mini-spa med mamsen. Just för tillfället kände jag nu att jag vill leta i mina gamla lådor efter nått roligt och kanske till och med lite pinsamma saker. Hörde nyss i en låt att dom nämnde POGGS, HAHAHAHah. Jag hade ett helt rör, och inte förstod jag vad man skulle ha dom till, eller hur man typ "tävlade".

Å inget finns de att se på tvn heller, scrubs börjar 00.00 såg ja.. jag vill inte heller se det sista avsnittet gossip girl, kommer ju få sk spunk när det inte finns någon förtsättning (eftersom carro redan erkänt att det är ett jättehyperspännande slut...).

XO XO

/ terroan

Tilläggsrop!

DOM SA UVESA PÅ TVN, USA TACK!!

MEN HÖRRNI!

image299

HEJ!!

(februari förra året, jag är ute och leker med min skadade hand..)

Jag glömde ju förtälja att idag är det ju faktiskt den 7e februari= jag fyller år om 5 månader. Dock bara 19.... men det är ju åtmintone en födelsedag och det är ju helt u n d e r b a r t!!

Imorgon kväll ska jag jopppa, på jobbet.. Ska också köpa en tröja och ett spel. Det är ju för bra alltså. Jag kommer få en rätt fin lön i mars, den i februari kommer inte bli så bra, och det sugeeh juuuhhh. WELL, jag ska inte klaga faktiskt!

Hmpf. . undra om man ska kolla på lite gossip innan man somnar? JA DET SKA JAG. Jag är en riktig girly när det gäller tvserier, jag älskar alla dessa ungdomliga serier. Gossip girl, OC, desperate, greys... det är toppen alltså. Nej nu ska jag gå och borsta gaddarna sen krypa ner i sängen, kommer säkert vakna med träningsvärk imorgon. Eftersom jag ÄR OTRÄNAD.


Godnatt every little fella! /terrores

say love, say love

Det var jätteskönt att simma. Detta måste bli en vana!

i'm still standing!

Okej, jag antar att jossan inte har hittat tll min blogg.. ÄN! Eller så har hon det, men kanske inte förstod att hon skulle kommentera så jag visste att hon fanns här i bland oss.

Jag ska snart, om kanske en timme, åka och simma med min mamma! Vi vill båda komma i form, och det finns väl inget härligare än att simma?! Hoppas bara att mina knän inte kommer att strejka som dom brukar göra när det är simning på schemat... DÅ BLIR JAG IRRITERAD. Efter simningen ska jag i alla fall höra med mamma om hon vill svänga förbi birsta så vi kan köpa ett nytt roligt spel jag fann, det verkade roligt iaf...

Blev lite ledsen häromdagen när mamma och jag skulle gå till panduro hobby för att hitta något pysselkit men inte fann något förutom julpyssel. Jag som kände mig så pillsugen!!


Nu måste jag slänga i mig lite pommez!

*hoppaz*

Jag såg att min gamle vän Josefin hade kommenter elins blogg efter hennes nostalgiska bilder.... Har därför en fråga:

JOSSAN, LÄSER DU MIN BLOGG?? I SÅNNA FALL SKA JAG BÖRJA BLI LITE MER NOSTALGISK!!!!!!!!


jag tog den av ellan shalalalala

Visste du att jag....

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(/) tror på det övernaturliga
(/) har hatat mina föräldrar - tomma ord!!
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
(/) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker.
( ) drömmer ofta mardrömmar
(/) skulle kunna döda för någon.
(/) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
( ) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållit i en orm
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
(x) gillar att städa
(x) har varit/är lunarnörd observera varit
(/) kan tre eller fler språk
(/) har bra självförtroende
(x) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler
( ) hatar mjölk
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskat någon

sucking too hard on you lolliop

Efter skolan besökte jag, Alexandra och Chris ett för oss nytt café, tant Anci och fröken Sara hette det. Vi hamnade där tack vare att choclate house var stängt "pga operation".... får hoppas den gick bra. Men tant och fröken var också väldigt delikat, den varma chokladen var inte sådär jättesmaskig, men den rann ner i mig. MEN VAD GÖR INTE DET SÄG!

Sedan sprang jag på birsta med mamma lite, hjälpte henne att införskaffa sig en vårjacka. Själv skaffade jag bara ett par knästrumpor och en ansiktsmask. Beauty remains!!!

Imorgon är det smahälle B och matte B som gäller, sen dirrrekt till jobbet efter det, eller hem och äta, sen jobbet. Hemtex-birsta alltså. Ljuva hemtex, med dess nya rabatter.... Gud bevare mig väl. Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Gossip girl (xo xo), sen somna till scrubs som rullar på tvn, mh.

Jag köpte en ny sminkborttagning som jag använde nyss. VAD LEN JAG KÄNNS?!? Undra om den ens tog bort sminket... nåja.

GODNATT xoxo som jag brukar säga numera

therelicious is back in buisness



Jag tänker helt hejdlöst på Alexandra när jag hör den här låten! Vi satt jämt mest och hela tiden och lyssnade och sjöng med i de allra högsta tonerna... det var vackert. Vi satt oftast hemma hos alex, på hennes rum... Jag saknar ditt rum... och jag saknar att vara i ditt hus... OCH JAG SAKNAR ATT ÄTA UR ERAT HUS!!!1

Ta mig tillbaka till dig, någon gång. Vi ses imorgon i alla fall.





För att tala om något annat så beställde jag skinnjackan från H&M idag, för cirka 2 timmar sedan. Och så har jag sytt igen hålet på mina jeans, jag vet, bli inte ledsen jag ska ändå visa er hud. Imorgon tänkte jag också smalna av benen på två andra par jeans, plus att jag har fantiserat upp ett linne som jag skulle vilja sy....
Det här kommer väl vara klart tills nästa vår, men ha överseende!

xo xo /terro

NEJ VAD GÖR DU?

Hello stranger

Igår kväll var en riktigt trevlig kväll måste jag erkänna! Var i en lånad lägenhet med Carro, Victoria och Natha, åt och snackade heeela natten. Vilket alltid är väl behövligt. Somnade halv fyra, efter första avsnittet av gossip girl (SOM JGA NU FÅTT HEM ALLA AVSNITT AV). Jag har sett 7 st idag, av 13. Men ändå har jag hunnit med lite annat också, bl a läst i den extremt tjocka samhälle B-boken.... men det fonka!

Jag hade en liten gnista hopp om att Elsa kanske var sugen på guitar hero ikv, men jag tror inte det, eftersom hon inte har hört av sig tillbaka till mig *sAdfAcE*
INTE GRÅTER JAG FÖR DET.. jag gråter bara inför att skolan börjar igen imorgon, måste läsa ett kapitel till i engelskaboken tills dess!!

Fast nu ska jag pyssla lite på mitt rum, lite..grannna....sådäääär!

xo xo gossip girl
(jag vet)

Jag gör väl den här jag med

Namn: Alexandra Sandgren

image297

Favoritmat? "Vegetariskt"
Favoritdricka? Min kroppssaft
Ögonfärg? Grön (se efter själv)
Fräknar? Kanske.. 10 på sommaren när hon räkant noga
Favorit-uttryck? "FAN VAD JAG HATAR "DEN"!!!11" och "jag blir så jävla irriterad!"
Födelsedag? 5 september varje år
Familj? Hon har två, med människor hit och dit
Bostad? I ett gult radhus!!
Favorit fordon? Häst...ar
Utseende? Omväxlande, och flexibelt.
Längd? Längre än mig trots allt.
Vad andvänder hon/han för smink? Hon bär mask.
Pojkvän/flickvän? Status: raggar runt.
Bästa kompis? ELSA!!!1 sen några till... sen jag...
Favoritfärg? Flamingorosa.
Favoritaffär? ICA bergsgatan
Personlighet? Bossig.
Favoitlåt? S.O.A.P - this is how we party
Artist? FOB och FFL.
Mobil?  Samsung... old-ish!
Alkohol-haltig dryck? Gärna något äckligt vin eller stinkande öl.

Brukar han/hon:
Röka? Hon går alltid runt och luktar tobak.
Snusa? *se ovan*
Dricka alkohol? Allt för sällan för min smak.
Titta sig i spegeln? Varje gång hon får minsta chans.
Vara dum? Ja, medvetet eller inte vet ju inte jag.
Vara snäll? Det händer det också..
Äta mycket? SI YA DA JA
Slå folk? Inklusive mig, ja.
Peta näsan? Mmh. sen äta opp kråkorna, eller dra dom under bordet.
Köpa saker? Inte så ofta, hon är sparsam.....
Ta droger? Hon tar mig.
Älska folk? Jag tror hon har svårt för att älska...(se favorituttryck)
Resa? Till Huddik och så.
Ljuga? Speciellt för lärare.
Skratta? Ja, POSITIVT!!
Gråta? Vägrar jag skjusa hem henne börjar hon stampa i marken och gråta förtvivlat.. vad ska man göra?

För ett år sen

Läste inlägg från min egen lilla blogg, som var från februari förra året. Det var vid den här tiden jag blev sjuk, förkyld, så jag var nästan hemma i en månad!! Det kallar jag sjuk... Men nu är jag frisk, TACK OCH LOV.

Nu kollar jag på Let's dance utröstningen, sådär på en fredagkväll. Karl Petter får ju inte åka ut, han är en charmig bonde, på sitt eget lilla vis då. Ska efter det hoppas på att säsong 1 av gossip girl är fördig laddat så ska jag krypa ner med det.



Oops, nu är det snart dags.. 
Jag fick mina timmar jag jobbat i januari, blir en nedåt gång från förra lönen, har ju jobbat cirka 50h mindre. MEN ÄNDÅ, ska räkna ut vad det kan bli i kassan! *klirr*

Best of luck /terrores






och nej magda, det var inte jag som fes....

all those expetataions

Hej nära och kära

Mitt historiaprov blev säkert en katastrof, chansade lite hej vilt... fast det gjorde typ resten av klassen också, eller dom som var där överhuvudtaget vill säga. Hoppas nu att det stämmer det hon  säger, att det har ingen stor beydelse det här provet.
Jag som kunde precis ALLT det jag tränat på, men såklart tränat på FEEEEEEEL!!!1 När man får instuderingsfrågor inför ett prov är det väl dom man ska ha prov på?! Så har det varit alltid annars i mitt liv.

För att lugna ner mig ska jag jobba tre timmar ikväll. Kommer kännas lite tungt kan jag ana.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, JAG BORDE INTE FÅ HA PENGAR...........

Adjöss/ terror