relax, i'm taking it easy

Hej alla där ute....
Lördagskvällen var ju helt okej den med, i alla fall på slutet. Tacka vet jag bk, mmhhh!! heheh... Och igår for jag och caroline på SPA maskrosen, från 12 till 3 var vi där, avslutade med varsin behandling. Hur skönt som helst, ville inte ta av mig morgonrocken! Men man blev ju lagomt mör där när man kom hem, orkade på snäppen hålla upp huvudet.

Idag är det skola, och nu kommer den här veckan bli mördar veckan istället för förra, pga den underbara uppsatsen. 27 dagar kvar till julafton, då alltså 24 tll jullov?!

Jaja, hejdå!


chris my husband!!

Hon fyller...... INTE år idag! Som jag trodde, skickade iväg ett vackert sms till henne imorse, men det visade sig att det var imorgon. (Det kändes pinsamt, jag som alltid skryter om mitt sifferminne!)
Men ska ändå fira henne ikväll, jag och några till knattar. Jag har några få men finurliga presenter åt henne, mitt tema var skojigt men ack nödvändigt! FIffigt.

Ska slänga på mig makeup och kläder så är jag redo för gogo.
(Just det, lön!!!)

Lyxliv



Viva las bulgarien! Härliga minnen, tänkte hjälpa er att också komma ihåg, därför denna lyckliga bild.

Jag har nyligen tagit ett låååååångt och skönt bad. Eller, det blev bara en halvtimme ungefär.... Men det kändes längre! Innan det ringde Johanna och pratade med mig, det var skoj. Dels för att hon frågade om jag ville komma och färga mitt hår hos henne imorgon. Och javisst! Jag ställer såklart upp som hårfärgningsmodell *GuLp*.... Nej, hon är så duktig så, raka motsattsen vad hon var när hon sökte in:')

Och jag och carro har bokat spa också, på söndag klockan tolv. Därefter ska jag på nacke/rygg-massage och carrolinen ska troligtvis ha en aniskts-something something! Gött med mos är det ända jag kan säga, efter min troligtvis hårda men roliga helg.

Tack käre gode handledare i historia/samhälle, för att ni förlängt våran deadline på uppsatsen. Jag är evigt tacksam, om jag nu hinner till den deadlinen alltså!!
Jag åt ingen ben&jerry igår, så ska göra det strax, till greys, mysa i min otroligt mysiga morgonrock. (är det fjärde inlägget på rakan jag nämner ben&jerrys? aahh, kan aldrig bli för mycket!)

Uppsats hela veckan

Jag kommer inte kunna sluta tjata om den där nedrans uppsatsen förrän den är ur världen, vilket den måste bli tills nästa tisdag, men jag tror aldrig jag kommer hinna. Tror åtminstone inte att den kommer bli lång och bra nog...... E-L-Ä-N-D-E.

På söndag kanske jag ska på spa med carro, underbart, efter troligtvis två utekvällar kommer det sitta dödsfint! Kristina fyller år på fredag, så då blir det först till att vara hos henne med massa tjejer faktiskt. Sen ut, hoppas att få se den snygga bartendern, om inte annat fixar jag det på lördag.

Ikväll är det soffkväll, betty och dh. Och har fortfarande ben&jerry kvar, ska jag?! Måste läsa lite om al-Qa´ida också.. yippie ki yay för att citera bruce willis(?).


hade!


Undrar vart emil rios är?

Jag kanske börjar bli förkyld?! Jag vet inte än. Jag tänkte stanna hemma idag, för jag har såååå mycket att läsa på om till min uppsats som jag kommer bli väldigt intim med den här veckan, men när jag vakande imorse kände jag att den där halsen var alldeles kraslig och öm. Fast det är borta nu, men det kanske kommer tillbaka. Var även helt täppt i näsborrarna igår.... Mamma säger till och med att jag är lite varm:( Det låter som en förkylning på gång!

Husfesten var faktiskt ganska rolig. Hängde med mitt hemtex-gäng för det mesta. Det jobbiga var att jag var tvungen att öppna igår, "dagen efter"... Jag mådde bra, MEN ACK SÅ TRÖTT! Plus att det inne i personalrummet, där vi hade hållt till både före och efter, stank allt ifrån vin till lakritsshots, håhå.... Kväljningar.

På tal om min bok jag läser, jag läser å läser men sen kommer jag på att jag inte har förstått det jag läst. Dom använder sig av något som jag knappast kan kalla svenska! Jag har läst cirka 50 sidor men har ännu inte förstått varför det blev en konflikt?! Det var någonting med att de västasiatiska länderna hade liksom lite tjafs mellan sig, tror jag ska jag väl säga.


aaahh.... jag ska äta ben&jerry-glass för att det är jag  värd efter allt med bin ladin att göra.

test!

infogad bild

I suggest you go, if you really wanna know

7 ynkiga små kommentarer... 7 stycken människor som vågade öppna sig. Det var långt ifrån alla, trizt tycker jag!!
Men nåväl, jag antar att man inte alltid kan få som man vill. Fast om ni vill får ni ju fortsätta skriva vilka ni är som läser- SÅKLART.

Äntligen fredag säger jag bara. Men nästa vecka gör mig nervis i hela min arma kropp! Måste göra klart den stora, jobbiga uppsatsen om en konflikt (och jag har hur mycket som helst att läsa på om den min konflikt så ja, körd upp i ändan är väl jag!). Annars känns det helt ok med helg, ska ta det lugnt idag *ledsen på ögat malin*..... Imorgon ska jag på husfest, eller nästan firmafest kanske man kan säga! 
Sedan blir det jag som får öppna på söndag, eftersom dom andra lagt schemat och verkar ska bli rejält rund under fötterna kanske?!

JAG SPARAR MIG TILL NÄSTA HELG! Då fyller chris my husband år, och då blir det utgång för hela slanten hela helgen. Då jag också har fått min fina lön(som jag fick besked om idag). Kalasbra.

Nu ska jag äta mitt godis och sätta mig med en del av min famlij, mamma vill säga. Så mysis, adios y buenos noches!

we met at a place were people gp to get laid

Om du tittar på/har följt över 50 serier är du en serienörd.

(x) Gilmore Girls
(x) Grey's Anatomy
(x) Prison Break
(x) Desperate Housewives
(x) OC
(x) One Tree Hill
( ) Off centre
(x) Vänner
(x) Förhäxad
(x) 24
(x) Simpsons
(x) Scrubs
( ) CSI
( ) CSI Miami
( ) CSI New York
( ) Jordan Rättsläkaren 
(x) Joey
( ) Bones
( ) Dawson's Creek
( ) Heroes
( ) Hercules
( ) House
( ) Brothers and Sisters
(x) Sex and the City
( ) Navy CIS
(x) Lost
(x) My name is Earl
(x) Ugly Betty
( ) Smallville
(x) Southpark
( ) Stargate Atlantis
( ) The 4400
(x) Two and a half men
( ) Spin City
( ) Cold Case
( ) Criminal Minds
(x) Baywatch
( ) Lilla huset på prärien
( ) Dallas
( ) Shark
(x) Tredje klotet från solen
( ) Law and order
(x) Våra bästa år
(x) Våra värsta år
( ) Ett geni i familjen
(x) Alla älskar Raymond
(x) Ghost Whisperer
(x) 8 simple rules
(x) Svensson Svensson
(x) Lizzie McGuire
(x) Sunset Beach
( ) Magnum
( ) VIP
( ) Stacked
(x) Myggan
( ) Vita huset
( ) Advokaterna
(x) Ally McBeal
(x) Las Vegas
(x) Xena
( ) Entourage
( ) Cityakuten
( ) Will & Grace
(x) Sjunde Himlen
( ) Dharma & Greg
(x) Fresh Prince in Bel Air
(x) Skilda Världar
(x) Nanny
( ) Nikki
(x)Tre Kronor
( ) L-word
(x) Vita lögner
( ) Andra Avenyn
(x) Rederiet
( ) Hem till gården
(x) How I met your mother
(x) That 70's show
(x) Alias
(x) Seinfeld
( ) Glamour
( ) Huset Fullt
(x) Hjälp
( ) Mitt liv som död
( ) The Shield
( ) Close to home
( ) That's so Raven
(x) Buffy the vampire slayer
( ) Eve
( ) Clueless
( ) Tredje Skiftet
( ) Friday Night Lights
( ) Kära Susan
( ) War at Home
(x) Sabrina - tonårshäxan
( ) Fashion House
( ) Fraiser

Totalt: 46

hallå- vem där?!

Jaaa, fler och fler undrar vilka som läser deras bloggar och vill att man ska kommentera inlägget om man gör det. Förstår att det är roligt att veta, jag vill också veta egentligen...............
Så om ni läser min blogg kan ni kommentera, vilket inlägg som helst! Jag förväntar mig inga kommentarer, men jag skulle bli ett *embarrased-face* om det skulle slinka in några  :')

I alla faaaaaalll.... i dag ska jag jobba efter skolan, men jag har mycket att göra i skolan så det kommer bli en lång outhärdlig dag. Men jag kollade mig i spegeln imorse och sa "DU ÄR BÄST!!", som gezze sa åt mig att göra. Tack, det känns redan bättre.

Josefin skulle göra the... Hon har inte gjort det än. Hon bloggar istället. JOSSAN TEA NU!

vepa 99:-

HEJ! Jag står på jobbet *ooOoOoops*..... och hänger! (hur man nu kan göra det samtidigt). Slutar om en halvtimme, då ska jag he moch duscha och göra mig iordning snabbazt, sen till emma och ha förkalas! Sen ut. Emma som är sist i vårat lilla gäng kan nu komma in lagligt och utan bekymmer!

HOPPAS DU GILLAR VÅRA PRESENTER EMMA:')


Myskvällen igår för att fira natha med hemmaspa var supeeehhhrr!! Jättelängsen vi alla fyra sågs, det var långt innan jag åkte till utlandet.. Det kändes bra att det äntligen skedde en återförening. Keep it up ladies!


På tal om igår.... dom spelar en jätte-mega-fullständigt-dålig version av super trouper- alltså abbas. Och neru, vi bestämmer inte musiken själv, så jag får stå ut med vad det än är som sänds ut från högtalarna. Ibland är det en bra låt, då vill jag sjunga med. Men då kanske det inte skulle komma några kunder??!

"   "  som inte skriver vem du är. Det här inlägget är nog inte mer meningsfullt än det som du kommenterade, bara för att det är mer text. Eller, jag kan ju alltid hoppas att du tycker det........... såklart!!




Mm, en sista sak innan jag ska ta en toffifee.
En pojke var här med sin mamma. Och vid kassan har vi strumpor och örngott med motiv "världens bästa pappa". Men pojken säger till sin mamma, "mamma, jag vill köpa servetter till pappa...". Hahaha, inte alla pojkar som är så snäll mot pappa inte. (han fick köpa servetterna med citroner på).

saraw, hoppas du inte är sur på mig...... Kyss i alla fall


you won't take it from me

Varför jag inte har skrivit något nytt här på senaste tiden är helt enkelt för att jag inte har haft något att skriva. Varken vettigt eller inte. Och mer eller mindre ingen lust, har simmat bort från datorn en hel del överhuvudtaget faktiskt vilket känns skönt. Min påväg-att-bli-puckelrygg gillar nog det!

Men nu skriver jag, för en enda orsak. Ska berätta att jag idag, för första gången på så länge att jag inte ens minns när sen sist, ska träna!!!!! På friskis och svettiz. Bara yoga blir det, men det är något jag saknar från ego, så hallelujah. Carro som frågade om jag ville följa med, och varför inte?! Min kropp och framförallt mage börjar behöva träning.

I helgen har jag fullt upp. Så får se om det smits in något helt värdelöst inlägg! (vilket är det enda jag kan bidra med nu för tiden....)

HEJDÅ hoppas jag inte bryter av mig mina limbs!

hemprovet snart klart

Min famlij har "en ny bil".
Och oj vad hungrig jag är, måste ta en pepparkaka!


lördagkväll med mig själv!

Det var en trevlig kväll igår! Åkte hem tidigare än några av mina vänner eftersom jag hade jobb idag..... SÅ KUUUL! Och blev bjuden på party ikväll också, men inte kan jag det,  jag ska ju öppna på jobbet imorgon.
Så därför, sitter jag här i soffan, har hela huset för mig själv. Läskigt, här i skogen.... Åhnej, började tänka på den senaste skräckisen jag såg. Då bodde dom i ett hus i skogen, och ja dom kom ju inte levande ur det så att säga. Tur jag har min hund, kanske!! Har också mitt godis, massa tvprogram, scrubs på datorn och så har pappa fixat Råttatouille (eller hur det nu stavas=)

Nu är det svensson svensson, så det ska jag se. Det blir nog en bra kväll, mysa ner sig i morgonrocken och tänka på... rosa moln!


nåja

Har gjort 3 av 5 frågor på provet idag i alla fall... Säkert inte det bästa resultatet, men jag hittar ju för bövelen ingen fakta?! Blir inte direkt hyperutvecklade svar måste jag säga, en huvudsaken de blir gjorda.
Får göra resten någongång under helgen när jag inte jobbar.
 
Imorgon måste jag ut till birsta city och lämna in min nya jämkning på jobbet, plus att jag måste försöka hitta något att ha på mig tills kvällen då det är 18årsfirande!

Nu ska jag försöka få med mig min pappa till mina kusiner, man blir så uttråkad av att vara hemma precis hela dagen. Mamma är inte hemma, hon hade nog följt med i alla fall, får se hur detta går.

Bilder från i lördags

Då vi firade hampus!!

                  


Hi hih hiHih ihih iHih hi hi hi.....
Det var roligt!
Imorgon blir det nog minst lika roligt!!
Dart och våghals.


Då vare dags

Ingen får störa mig idag, för idag..... MÅSTE JAG GÖRA MITT HEMPROV!!! Minst halva men helst mer. Jag kommer klara det här, wowowowo kom igennnnn!

Hejdå
Ring inte
Skriv inte
Säg inte ett ord

scrubs!!

Anna; Den heter Hitten av Those dancing days!

Vart är du någonstans? I min säng, alltså i mitt rum
Vart har du ditt högra pekfinger just nu? I näsan
Din vänstra stortå då? Inlindat i täcket

Vem är du kär i? Adam Brody och Dr. Jan Itor

Varför är du kär i denne då? Det stod i mitt horoskop

Favorit sås? Brunsås
Vad gjorde du på toaletten senast? Borstade tänderna

Rimma på topp? Badkarspropp
Äter du smörpopcorn eller vanliga? Vanliga med salt på
Estrella eller OLW? Roll som roll, jag äter helst karra
Dansar du framför spegeln innan du ska gå ut? Faktiskt bara pudra näsan, dansar gör jag i malins knä
Har du någon gång sett ett helt avsnitt av "Sjunde Himlen"? Ser helst inte bara halva!
Vilken är din bästa raggningsreplik? Jag raggar inte.....

Ris eller nudlar? Ris med kyckling, eller nudlar med kycklingsmak
Bibeln eller Samhällskunskap B-boken? SamhälleB med Gezze hoppas jaaaaag

Hockeyspelare eller fotbollsspelare? Fotboll.... hockeykillar kanske inte har alla tänder kvar. (om jag måste välja)
Ringa eller smsa? Ringa, men blir ofta sms

Har du någon gång sett ett kort på dig själv och tänkt att "fan vad jag är snygg!"? Allt för ofta :')
Lussebullar eller pepparkakor? Ge mig bara lit mjölk så tar jag what ever
Hårda eller mjuka paket? GE MIG EN NY TV!!
Vad ser du om du tittar åt vänster? Mörker.........
Utanför närmsta fönster då? Jag kan inte se
Vad heter/hette din morfar i andranamn? Åhnej, jag vet inte om jag vet! måste fråga!!

Vem var din idol när du var 12 år? Spice girls, britney, aguilera (aguilera fortfarande faktum)
Rosor eller liljor? Rosor
Vilken var anledningen till att du grät senast?
Sorgligt på tvn, någon tår sådär
Har du en smyglunar? Förut delade vi några på en, den finns säkert kvar
Vad är det för färg på dina underkläder?
vita det lilla jag har på mig... hehe skojja
Vad är det värsta du vet på det motsatta könet? Ibland kan man finna mycket!
Snackar du mycket skit? Skit skulle jag inte kalla det, snarare skvaller

Har du någon gång ätit en snorkuse? Massvis
Vem tycker du är snyggast i Spice Girls? Emma var ju den man ville vara, men jag fick vara mel C för att jag gick i gympa
Hanson då? Mellanbrorsan, trots min unga ålder
Back street boys? Jag tyckte först Brian, men sen kom jag på att A.J var snyggast!

Vem är snyggast i din stad? jag....

När drack du första gången? -89
Har du någon gång varit attraherad av någon i din klass/på ditt jobb? Mmmhh

Vart är det pinsammaste stället du snubblat på? I trappen i 1891

Skriv en rolig historia: Kan för många!
Kan du fortsättningen på den här låttexten "800 gra-ader....." ? : du kan lita på mig, du kan lita på mig! (pappa tvingade mig att lära mig den när jag var 9)
Brukar du ta en återställare?: Ne
Ditt knäppaste hångel?:  Större delen visade sig vara er eller mindre *kNäPp*
Vill du ha barn snart? HUR SNART?
Vad ska dina barn heta? Alvin e ett måste (om jag bor i sweden)
Vad ska din man/fru heta? Min man ska heta något mäktigt och min fru ska heta Ada
Vem pratade du senast i telefon med? Någon kille från Ellos, han lät sexig
Vem sms:ade du med senast då? Malin och Viktoria
Vad ska du äta idag? åhh vet inte
Vilken var din bästa leksak när du var liten? Min bilsamling kanske, eller min rosa barbiebil (en cab)
Har du varit i Antarktis? Nej inte än
Nehe. I Sveg då? Nej, hellre antarktis
Vad ska du göra om du vann 75 kronor på en trisslott? Köpa nya lotter såklarran

Berätta vad du har på dig från topp till tå: Tjocksockar som min moster gjort, pyjamasbyxor och tröja, vita trosor.
Tycker du om barn? Mm, om dom inte vill leka någon jobbig lek bara
Vilken låt laddade du hem senast? Britney Spears album (hade fått 3plus i aftonbladet)
Vad vill du ha i julklapp? En flatscreen tv, pengar, en digitalkamera.... (bara lite grann sådär)
Tror du på tomten? Läste precis om han i tidningen, han bor i Estland
Vad var du i luciatåget? Jag har varit allting utom stjärngosse och pepparkaka!
Ta upp närmsta bok och slå upp sidan 11, rad 5, vad står det?:  *det finns ingen bok nära*
Läser du sexspalten i Aftonbladet? Nej det har jag missat....
Har du skickat in en kontaktannons någon gång? Till KP, för jag ville ha brevvänner men fick inga
Speed-dejtat någon gång? haha, kanske typ?
Har du råkat släppa dig ljudligt bland okända människor någon gång? Försöker att hålla det inom mig för deras bästa
Rapat på en fin restaurang? Ja, det kan ske vart som helst
Prenumererat på OKEJ eller KP? KP!!!!!!!
Blivit avkastad av en häst? Nej, men blivit trampad på AAOO
Brutit armen? Tack vare mitt mjölkdrickande så nej!
Slagit någon medvetet? Ja min syster åtminstone
Skämt ut dig för din chef? MJO, han såg att jag surfade på internet :$
Pratat i mobil under en biofilm? Nej
Fått sparken?
 J-a-g??!

Har du utövat sporten curling? Ja, once in a lifetime
Vem skulle du helst dejta, Tomas Brolin eller Dr Alban? Dr Alban
Vad är det hemligaste du har i garderoben? En ful gammal tröja jag sparar på

Rutit eller randigt? Båda, helst tillsammans
Höger, vänster eller mittimellan? inget...
Fågel, fisk eller mittimellan? Eftersom jag är kort, tar jag fisk!
Har du vaknat upp med någon som du inte vet vem det är? Nehejdu
Pussat någon från ett annat land? Faktiskt ja
Din bästa tv-kanal? Kanal 5 och 6
Vad har din bästa kompis för färg på tandborsten? Hon har ingen
Kort eller lång? Jag är kort ja
Skor med klack eller utan? Jag vill gärna ha klack, men det är ovant så det blir aldrig av
Keps eller mössa? MYSSE
Stark senap eller johnnys? Farmors senap!!
Vad skulle du välja: ha två näsor eller prata i falsett? hhaha... falsetten tar jag

Vad hejar du på för fotbollslag? Arsenaaaaal

Tittar du på melodifestivalen? När det sänds så händer det
Ogillar du någon väldigt mycket? MMMM, vissa är värd det
Är du olyckligt kär? Nej
Vad borde du göra nu istället för det här: Pluggaahh
Så! Nu är du klar. Vad ska du göra nu? Pluggaahh

(om  ni undrar så gjorde jag halva listan inatt och halva nu... därav lite blandade uppfattningar)