ett till kalas

Alla fyller år på hösten tror jag minsann. Kalas på kalas! Idag är det fröken Kjeller som blir ung dam. (även robin fyller år idag!). Ska till henne snart och jag har hört rykten om smörgoestårta!! plus vanlig tårta.... Kan inte bli bättre!

Stockholm igår. Det var en fasligt lång dag, men en rolig! Trots att det regnade hade jag bland de bästa sällskapen med mig på vandringen. Hann inte ta några bildbevis, vi rusade från dörr till dörr. Fann mest på slutet av dagen, innan dess gick vi med varsin liten påse från h&m.....
Jag skrapade ihop bl a; knästrumpor h&m, topp urban, jeans cheap monday, topp h&m, halsband h&m, väska åhlens och skor topshop. Supersnygga skor dessutom (tycker jaa).
Hade pengar kvar när jag kom hem, rätt mycket ändå.. Men det blev jag glad av idag! Åt såklart på burger king och en kladdkaka igår. FILLIBABBSINGEN


situation stockholm

Klappat och klart! Imorgon åker jag och malin kjeller till huvudstaden för en dagstripp. Är det inte fantastikst? Hade gärna stannat längre, men vi vill ha mer pengar i shoppingfickan, så vi struntade i övernattning.
Jag har tänkt få med mig hem ett par skor, ett par jeans, kanske en jacka om det plockats fram den tjockare typen, och massa mer. Och såklart massa fina minnen med en god vän! 

Två måsten gällande ätbart i stockholm,
1. Burger king
2. Kladdkaka med mjukglass

håhåhjaja
Får också tacka födelsedagsbarnet för en trevlig kväll!
Och med det är det scrubs och godnatt!


hampus blev större



Och det firade vi med pompa å ståt! Han blev det efter tolvslaget inatt, då fick han komma in på krogen och blev även bjuden på en drink av dörrvakten. "VASS?" tänkte nog vi tjejer som redan fyllt 18 men inte fått någon drink...
Idag kanske jag ska dit och få tårta, hade jag tänkt i alla fall(!)

Idag ville min chef att jag skulle jobba, jag tackade nej, lika bar det. Har varit med om en bakis-jobbdag en gång förut. Inget som jag vill påminnas om. Fast jag är inte bakis, men det visste jag ju inte då!!
Ska istället ut till birsta city med viktoria, kanske in till stan också. Malin fyller ju år snart, så det är väl bäst man hittar något spännande.

Af wider sen

ojdå skycom

Mitt internet har varit bort i cirka 2 nätter!! förbryllande... upprörande... Därför har jag inte uppdaterat mitt liv något dessa dagar. Det har hänt litegrann f-a-k-tiskt!

Jag var i onsdags och jobbade som sagt, det gick jättesupersegt. Inga kunder och ingenting. Men jag överlevde, och min mamma kom och hämtade mig och vi gick och kollade på nya indiska. HIttade lite som jag köpte dagen efter, då jag även köpte en kjol och en tee på monki. (pengar brinner i min plånbok).
På kvällen var jag på clubkvällen på make-up store. Till min stora förvåning hade jag för en gångs skull nybörjartur, eller tur i spel, eller båda! Jag vann första pris på lottdragningen dom har!!! Jag blev mållös och förstod inte riktigt på en gång att det faktiskt var nummer 70 dom ropat upp. Jag vann, en sminkväska och en basögonskugga. Nöjd!

Jag tog igår också en prommis ner till min mormor och morfar. Skulle fråga dom lite om priser på dreas tid. Morfar gillar sånt därnt han, han var väldigt engagerad. Fick t ex reda på att en hammre kostade 13kr, och att en klippning kostade cirka 5kr. Dom är så goa, önskade bara dom hade bjudit på morfars varm choklad. Det fick jag alltid när jag var liten, när jag inte vågade vara ensam hemma. På morgonen när det var mörkt! hihih.... Det var mysigt.

Ikväll ska jag vara med malin, elin och emma. Blir en fetfredag verkar det som. Malin och jag måste ju planera våran tripp också, det blir en schemalagd dag för att hinna med oss. En kladdkaka med mjukglass är ett måste!

Ska nu åka och köpa karameller med min pappa, ska försöka tigga mig till karamellagret faktiskt, får se hur det går.

tjarrååå /terece

little bit



Jo precis, det är Notting Hill.... Både på bilden och på tvn.

Igår satte jag handen på ett av mina örhängen, inte nog med att det gjorde ont, när jag lyfte upp handen för att se vad det var så satt den kvar!! AJ. Det värkte i halva handen faktiskt, och det kom blod.... Idag är det ett litet sår, ett väldigt litet.

Imorgon ska jag fixa nya Mando Diao-skivan innan jag ska jobba. Hoppas den är brarå bara. På tal om mando, på söndag fyller Hampus 18, det betyder att något roligt kommer att hända i helgen.

Resten av min vecka ser faktiskt ut såhär:
 
ONSDAG- skola, mando diao, jobba, soffan
TORSDAG- skola(?), lön, premiär birsta city affärer, premiär lagerhouse, make-up store clubkväll
FREDAG- sista skoldagen, malin kjeller
LÖRDAG- fira hampus
SÖNDAG- kanske fira hampus igen!

ja nu vill jag göra porr

Det var en filur som kommenterat min blogg igår, jag blev glad när jag såg att jag fått en kommentar eftersom det inte är allt för ofta. Det var en som kallade sig språkfacist, och hade lagt märke till bl a en särksrivning i mitt förra inlägg.
ÅHNEJ, som jag sagt så tål jag inte särskrivningar, och inte andra grammatikfel heller. Tror folk blir arg på mig ibland när jag säger något om deras fel dom gjort... Och jag ser det så väl när andra gör det(!) men har också märkt att jag någongång ibland slinker med några fel också. Men jag är ju inet mer än mänsklig!! Och orkar oftast heller inte gå in och ändra när jag upptäcker det. Jag bjuder på det istället. Men tack för uppmärksamheten!

Jag fick mitt lönebesked idag, inte illa för två arbetsdagar, en på tre timmar, och en på fyra. Haha... jag lever i lyx IBLAND. Också skolkorten kom. Ja, ett ryck på axlarna och ett "jaha".

Jag måste börja med hemprovet, har hela lovet på mig men hur mycket kommer man göra då? Har jag på känn att jag kommer att tänka iaf! mamma, slit mig i håret och säg jooobbbbaaa

Wonderful, längesen jag hörde låten dom spelar på radion nu.. Fix you! guuiiide you home, and igniiittteee your bones.

"Nakenchock, nakenchock, sexattack och kåtbock"
Tänkte på bulgarien när jag hör det, hahah lite... passande

sweet miss blue, how do you do

En 6 och en halv timmars arbetsdag är över och jag är nöjd, väldigt. Tiden flög fram tack vare fullt ös timmarna i sträck! Hade fullt upp hela tiden, ingen svår kund och en helt ok hårdag. Dryga 1000-lappen för det här, tack.

Jag blev väldigt glad när Gathania åkte ut igår!! Hon hade ju faktiskt den svagaste rösten i hela ligan, till och med Sam är ju säkrare trots sin drogade stämma. (och det var lite jobbigt efter att ha sett hennes flin 25gånger, men annars var hon ju läcker, FÖR ATT INTE TALA OM KILLEN HENNES)

Var bjuden till 18årskalas idag, Hannas till och med. Men hon bor så långt borta, och jag har ingen skjuts, och jag öppnar på jobbet imorgon så jag kan inte........... jätte jätte JÄTTE ledsen över det, hade varit gott!

Jag måste slå en pling till Johanna någon dag framöver. Det var längesen jag fick höra hennes ljuva stämma, och se hennes fagra nuna också för den delen!

ehm, ÅTERKOMMER....

breitholtz 30år


Gathania var jättejätte dålig idag, förstör en låt. Evelina var jättejätte dålig, total kvaddar en låt!! 

I would like chris my husband on that stage! JAAAAA

her name is nicole

Fredag!
Jag blir nog bara hemma, ska ladda inför jobb heeela helgen. Lördag 11,30-18, Söndag 9-17. Pengar i masssoooorrr!!

Jag var ute och gick idag igen, hurtigt av mig. Är jag sjuk? Jo, jag är ju lite sjuk trots allt..
Nyss ätit tacos, ska snart äta godis.

jag hoppas du vet, jag hoppas du veeeet!



Den här kan ni lyssna på medan ni läser det här inlägget, eller resten av bloggen!


Shrek 3 var väl.. som förväntat! Sedan såg jag på 7th heaven och one three hill, åt först potatismosen och köttbullarna. Tog som efterrätt en bit kladdkaka och hade det jättemysigt i soffan. Blev hungrig igen och tog ett grönt saftigt äpple. Sedan var det dags för pannkakor till middagen, smarrigt men var inte så hungrig.

Nu ikväll försökte jag få med mig malin, emma och viktoria till waynes. Men bara malin var med mig.. så jääätte jätte trizta kompisar man kan ha alltså!! Aldrig vill dom vara spontan. (ta inte åt dig malin, love you)

Istället så ska jag väl fika här hemma antar jag... försökte få med mig mamma till affären och köpa något gott, jag gav förslag på något gott bröd eller en glass. Hon ville inte, men jag blev ledsen och då kanske hon gör det ändå. Får se om hennes hjärta är varmt ikväll!

Pappa sitter och försöker få igång den nya förstärkaren, han domderar en del för det vill inte funka. Jag säger till han då och då att han ska sluta bli arg på apparater, det har ingen mening... he keeps going on. GUBBEN



Mamma kom ner nu och säg att du älskar mig!!!
Adjö jag ska jobba hela helgen, dö

tempo

Jag har redan gjort allt på listan(!), utom hemprovet-punkten.... men det kommer de å!
Pappa har kommit hem nu, kanske ska.. vara sällis med honom. Annars så ska jag kolla lite på scrubs, eller vänta! Shrek 3!! ska jag se.

Men nu på listan, potatismos och köttbullar!


ledig, på en torsdag!

Mm jag är särbehandlad och behöver inte gå till skolan på torsdagar! Därför ska jag istället göra en hel del annat hade jag tänkt:

gå på en rask prommis med hunden
städa åtminstone mitt rum, kanske är snäll med mamma och städar resten också
bädda rent i sängen
vara säll med mamma, fixa disken och tvätta!!
ta en låååång dusch eller ett lååångt bad
försöka hitta fakta till hemprovet......

Ja sen kommer jag inte på något mer. Lycka till till miiig!


if i dont live today i will be here tomorrow


mormor och morfar

Mamsen och jag var och hälsade på min mormor och morfar igår. Dom hade storstädat vilket kändes på den rena lukten. Och så var dom så söta, dom satt i varsin fåtölj och kollade på go' kväll. Det såg ut som sånt dom i den generationen gör om kvällarna!
Jo mormor gav mig en taxfreekatalog också, jaha tänkte jag och började bläddra. Frågade efter en stund om dom skulle åka någonstans. Och visst skulle dom det, som vanligt....... till någon ö vid afrika, en minimal. Förstår inte vart de får alla pengar ifrån, dom kan ju inte skylla på att dom inte har något att spndera dom på- dom har ju mig! Men inte då..

Jag är mucho mucho stolt över mig själv idag. Har nämligen gjort en historiauppgift och lämnat in, några veckor försent, men i alla fall. Den är överstökad. Skrev även in ett par andra historiefrågor på datorn som ska skickas in så småningom, plus att jag har försökt hitta fakta till hemprovet, än så länge förgäves.

Nu är datumet prickat för stockholmsdagstrippen, 29 oktober tar vi bussen ner och tåget hem. Skönt att åka lite tåg åtminstone! Så kjeller, håll hårt i pengerna en och en halv vecka till.

Nu ska jag krypa ihop i soffan med mina päron, äta något smaskigt och börja kolla på fotbollen, sedan är det sklart greys

tisdag.....

Satt nyligen och försökte mig på vårat hemprov i ekonomi. Jag vet att det kommer ta sjuttio år innan jag har gjort klart det, därför vågar jag knappt börja. Men så är det ju alltid.. har t ex inte lämnat in en endaste uppgift i historian som vi fått?! Kan bero på att vi fått en ny varje gång och hinner aldrig göra klar dom, och också på att dom är oftast rätt svåra för min nöt som min hjärna har blivit.
Jag som var en sån duktig student förut, tror skvadern har kvaddat mig, eller bara gjrot mig bevisad om att jag inte är nått att hurra för inom skolan ändå! Nååååja, ska ta tag i provet... en annan dag

Igår bakade jag och alexandra kladdkaka, vi tyckte den var supersmarrig!! Men fick höra av min lilla famlij att den tydligen inte var lika god som den brukar vara... engångsförteelse!
Ska äta en bit sen, till desperate som jag suktar lite efter, tiden har gått så segt sen jag kom hem. Gjorde ett kunskapsprov, det gick bra tills jag gav upp!

Nej nu ska jag åka och ta ut en hundralapp till bussen, *pengarna brinner i min hand*

taipei

Magdalena är besatt!!! Hon missar delar av lektioner för att få spela, skärpning! (dessutom facebook är ett litet beroende)

På tal om facebook, hahaha


Jag är för dum ibland.... slutade halv tolv men sitter fortfarande på skolan?! Vilken disciplin. Nu väntar jag på alexandra, att hon ska få sluta, så vi kan åka till mig och baka kladdkaka. Något gott kommer det ur allt.

3 spoons of sugahhr

image252

image253



Timo Räisänen igår var.... topp!! Visst, jag kunde bara 2 låtar men det svängde under hela de två timmarna de var igång. Muchos gracias timo min vän!

Har varit ute i birsta city idag, köpte en cardigan, nöjd. Mamma köpte också en cardigan... och en kjol... och vantar! Hon måste älska att inte behöva ge mig så mycket pengar längre, hon kör jämt med "du tjänar så mycket pengar själv nu". uuh... nästan så jag vill säga opp mig!

Har funderat på lite saker jag måste köpa, men som inte alls är roligt att lägga pengarna på.
1. Nya torkarblad till bilen- dryga hundringen när man kunde ha köpt ett nytt halsband
2. Borste,till bilen- snön närmar sig och då måste man ju tydligen ha en sån....
3. Underlakan- ja alla utom 2 st är för små för min 120 säng...... tur man jobbar på htex
4. Bensinpengar och busspengar- det tygnsta som finns att lägga pengar på, egentligen, eftersom de tar slut lika fort

Ja det var lite grann... skulle aldrig ha skaffat körkort. Det kostar bara pengar. För mycket pengar för mig. Har även måstat bytt däck på bilen idag med pappa och syrran. Pappa gjorde typ allt som tur var, behövde bara säga "om jag hukar mig får jag jätteont i knäna och om jag böjer mig ner får jag ont i ryggen". Men det var ju i och för sig sant också!
Nu sitter jag inne i värmen och äter Bärry. Kämpegod är den, skulle vilja ha en till.... ska ta ett granny smith äpple istället=)

beso beso beso!

generation ex

Jag vet att du vet att jag har rätt jag har rätt du har fel. Men hur kan det spela någon roll, framtiden är ändå utom räckhåll för oss.

Ikväll ska jag på TIMO RÄISÄNEN!! Jag är VIP tillsammans med Kristina, Alexandra och Elsa. (tack vare chris my husband thank yooouu). Ska om en timme dra mig till kristinas lägenhet för lite mys innan konserten. *hoppas hon har nått gott att äta på hemma*

Jag var en snäll kompis idag, och följde med elin på stan. Jag letade efter en affär med vila kläder, jag fann en.... men fann inte jackan som jag bara måste ha!!! om den är fodrad vill säga! Bara 599kr för en vinterjacka är ju inget, men säkert därför är det bara en höstis....... Köpte en mössa åtminstone, och knästrumpor... och säkerhetsnålar!

Malin och jag ser osäket på vår stockholmstripp, alla fordon ner kostar antingen för mycket eller går för dåliga tider. HUR GÖR VI? Mamma ville inte skjutsa heller, hehe.... Problemet är ju att vi har svårt att hålla i pengarna mycket längre. Slösar

image251
tyck synd om mig jag är ensammast i sverige, så sjunger jocke. Jag har nu kents nya album, det är bra än så länge. Lite sådär mysigt på en lördag när man är sjuk!

runaway train never going back



Ja den är mycket fin denna låten, för att vara cheesy.




idag får jag äta godis igen

Bilder frååån i lördags!
 
       

1. jag å malin gnor på! 2. elsa verkade bli mindre snygg på ett kort...... 3. hej och hå snart ska hampus hem gå. 4. tequilashot BULAGRIAaAaaa. 5. paula myser på min säng **




Mitt sundare liv har jag nu hållit i 4 veckor på söndag! Alltså, jag äter inte godis annat än på fredagar och lördagar (nångång på söndag), men det måste ju vara mjukstart för en sån som jag. Åtminstone tycker min mamma jag är strong, att jag till och med tackar nej när någon vill bjuda mig.......

Idag för exakt 1 månad sen kom vi hem till sverige, till lilla lilla sundsvall... BUUUHÄÄÄÄÄ JAG VILL TILLBAKA IGEEEEN!!!! det var så.... avkopplande. Men framförallt roliiigt! och lite varmt.. ibland.. Innan vi skulle åka kändes det inte som på riktigt att vi verkligen skulle, och nu när man sitter här känns det som att man knappt varit där (tur vi har bildbevis).

p.s. förkylningen är typ värre d.s


napoleon napoleon du är en stor lort

Igår somnade jag tidigast på länge tror jag.. före 11! Fastän jag hade sovmorgon idag. Hur lyckas det ändå att jag är baotatrött idag?! JO- jag är förkyld!!!!! kronisk sjukdom som inte vill försvinna, borde jag inte vara immun snart? Efter 3 gånger på 1 månad typ..... en och en halv kanske

Har jobbat idag också, länge, 5 timmar ungefär! Man blir helt död när man går och skolan OCH jobbar. Jag har i alla fall en anledning att inte plugga.... men jag tror inte någon lärare skulle bry sig att jag försöker försörja mig själv, och vill köpa dyra julklappar(till mig själv)..

Min hund ligger nedanför min säng nu, undrar varför... det gör hon aldrig annars om hon inte blir tvingad. Hon brukar jättegärna vilja få komma upp i sängen när jag äter något och liksom sådär tigga. Jag äter nu, men hunden ligger och sover?

Ingen missade väl snön som föll från skyn idag! Jag var bland de först som upptäckte det, och jag ljuger inte. för jag var nämligen i bilen påväg till jobbet när det startade så HA!

Magdalena = skyldig mig lika mycket som en dosa kostar
Elsa = skyldig mig 60 rikstaler
= det blir nästan en hundriiing



HEJDÅ SKAVSÅR
som jossans kompis skulle ha sagt

tonårshjärtan

Fredag har ägnats åt en liten dels pluggande på skolan, väldigt storstädande hemma och sen en hemmakväll i soffan med lite söta pingviner sen taxfreen.. Jag vill tillbaka till bulgarien också, det skulle vara så himla skönt att bara flyta iväg igen med tjejerna!

Imorgon ska vi i alla fall fira elins 18årsdag på riktigt, utgång på G! Tyvärr kunde vi inte fira johanna, eftersom hon skulle bort. TRIST. Men vi är iaf 3 över myndighetsgränsen, dom andra får göra vad dom vill efter förfesten- hehe!

Jag tror jag har fått känna att killar verkar kunna vara likadana världen över. Kanske sant som skämtet lyder "vilken planet kommer killar ifrån, UR-ANUS!". irritationsnivån är på låg nivå just just nu.

Ska roa mig med lite scrubs, och längta tills imorgon. Elin, du är min hela daaaan!!

rostade mackor

Har svårt för att äta det annat än i kalla tider, och det passar utmärkt ikväll!

Ska dra ett supersnabbt inlägg innan dh...... 4 min wo kom igen
ETT, jag har varit i skolan från 8,15 till och meeed 3,15
TVÅ, efter skolan åkte jag hem och åt mat sen direkt till jobbet (16,00)
TRE, slutade för 57 min sedan!!
FYRA, jag är helt slut
FEm, jag har haft utvecklingssamtal idag vilket gick bra!
Sex, jag har jättemycket pluggeri att göra VARFÖR GÖR JAG DET ALDRIG?!
sju, jag ska krypa ner i sängen med mackor *rostade* och violte
åttta, jag ska orientera imorgon, hallelujah för friluftsliv!

puh, 3 minuter tog det är... svett! åååh jag vill ha det där lilla lilla mailet i min inbox på hotmail. men inte får jag nått!! G-A-L-E-N...

OPS klockan är slagen

vad jättefan

Sundsvalls uteliv är ju nästan hopplöst, jag är ingen partypingla som är ute stup i ett, men det lilla jag varit har inte varit så fruktansvärt bra ellee.. Kan också bero på dåligt med myndigavännerfronten, och där vi väl tänkte att vi skulle gå in var det tomt eller proppackat. LEDSAMT

7 oktober betyder att japp, jag har varit myndig i prick 3 månader! Är det verkligen inte längre? Känns som att jag har varit mogen hur länge som helst. Det betyder också att jag har haft körkort i bara 2 månader och typ 8 dagar!? Tiden går ju jättelångsamt när man har roligt! På tal om roligt, snart är det en månad sen vi kom hem från bulgarien. Jättetråkigt att tänka på så......

Jag känner samma sak nu som varje måndag, att jag verkligen inte orkar skolan i en hel vecka till... men det brukar ju gå bra. Fast å andra sidan ska jag jobba minst 2 dagar den här veckan, och bara den tanken är snäppet jobbigare.
Så jag borde ju plumsa ner i sängen med en mumsig macka, eller två såklart, och varm choklad skulle vara gott. Och sen scrubs på det!

just ja bullen

Jag glömde helt bort imorse att det är kanelbullensdag idag! Till vilken nytta finns den? Jag har inte blivit bjuden på en endaste liten bulle..... Men treorna på skolan minsann, dom fick alla en varsin bulle efter dom haft Skvadernklassikern. FuBbIGt... skvadern, håhå jaja.
Bestämde mig för att åka ner på stan och fika nu ikväll, men inte hade dom några kanelbullar heller?!

prisa gud, nu börjar snart scrubs! Och jag har inte pratat med engelsmannen på superlänge, han kanske inte lever?

ensamble

Jag har egentligen ingen lektion idag, men jag måste dit ändå. Våran ensamble grupp har som uppgift att göra en egen låt, och den ska vara klar på måndag. Vi har inte ens gjort halvvägs! Så hoppas alla kommer ihåg att vi ska ses idag då.....

Igår fick jag vara så snäll att jag åkte in och jobbade i 3 timmar istället för Sofia som inte mådde nå bra. Fick även 2 andra tider jag ska jobba nästa vecka. Julklappspengarna jag samlar ihop! Hoppas jag får jobba mycket under jullovet, för dom pengarna ska sparas (försöka sparas), till en av de två utlandsresorna jag ska göra.


image245

Throw your hands up in the sky
Tjohej!


Chris my husband


 Satt och roade oss med den idag på skolan. Och jag vet att den är gammal, men ja vad gör man när man har lunch?


Jag hatar historia!!!!!!!!! Tack vare våran historielärare som pratar konstant i 2 timmar om ord man inte förstår. Efter 15min slutar halva klassen lyssna. Efter 30min är det cirka 3 personer kvar som lyssnar. Dom ger upp efter rasten! Franska revolutionen i all ära... men hon gör bara så man somnar

Har spenderat halva min dag med Hampus, den trevliga lilla pricken. Vi åt subwaymacka i mitt kök med min hund. Sen kollade vi lite på scrubs, och sen körde jag hem honom (i en bil). Var väääldigt längesen, så det var ju bara jättetrevligt. Hampus till och med somnade för en sekund!!

ÅH, jag åt en clementin igår.. två st.. och två idag..... Men för att komma till saken- det luktade ju och stämningen var så JUL!!! och vinter. Därför jag åt två...

Jag måste duscha, jag luktar råtta. Sen kommer jag lukta honung med en liten doft av vanlij. Får låta hur det vill, men jag kommer i alla fall ut som ren!

baby you're a million miles away

Long time NO see
Men nu har jag bänkat mig framför blogg.se, igen. Har gjort det några gånger i helgen också, men har aldrig blivit mer än så. Inga ord har velat runnit ut genom mina fingertoppar!!

Tänkte berätta att i fredags var jag hos elsa, med henne, kristina och alexandra. Shit vilken rolig kväll- jag spelade (eller vad jag ska säga) singstar för första gången i mitt 18åriga liv!! Jag förlorade dock jämt, Kristina och jag tappade nästan rösten och vi avslutade kvällen med att dansa till Elvis!
4 kalas har jag varit på, på fyra dagar! Fre, lör, sön, mån. Morbror, tremänning, Johanna18(!), Elin18(!). Grattis och tack för all tårta!

Det känns som att folk ibland tror sig tro att jag inte är så gammal som jag är, bara för att jag gått om ett år. Jag är fortfarande 18!!! Har körkort, har extrajobb och röker inte! Så se inte på mig som om jag vore.... 90a......

Tillsist vill jag nämna att jag varit på jazzklubb ikväll med INSÅ. Svante Turesson och Victoria Tolstoy- riktigt drag, eller vad säger du Chris my husband?

Boston tea party snart, filip och fredrik smisk och smask.